Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ama diyet yapiyom kilo aliyom :110: tamam kas falan belki ama can sıkıcı iste:63: bu sefer diger sok kadar abartmadim :sus: bence guzel sasirdi bunye:sus: krakeri tatlidan içim bayilinca yidimdi:sus:
Sabrediceksin herhafta yaptigin soklarla akiyon sonra veremiyonnn bir daha 4 hafta boyunca sok yok sana al yedin tohaktii iste :tokat:

Sabrediceksin herhafta yaptigin soklarla akiyon sonra veremiyonnn bir daha 4 hafta boyunca sok yok sana al yedin tohaktii iste :tokat:
Ama gecen hafta yapmamistim şok iki haftada bir iyi degil mi:sus: ayda bir mi şoklasam :sus:ama o zaman ben kriz geciriyom evde varsa şuursuzca yiyo olarak buluyom kendimi:sus: deli miyim ki ben:sus::KK53:kendimden şuphe ettim deli olabiring:KK53:

Tabikiii cohk yedin diyee safece tatli yiseydin 2 3 dilim bisi dimicektimm ammaa o kraker cosutturdu beniiikiz ustune cohkmu geldimmm :KK60:
ayy aslinda tatli bu yuzden yapmak istemedim tatli yapmasam yemicektim tatliyi yemisken guzel bi kahvalti da yapim dedim:bicak:batti da battii:bicak: am saat 4 bucukdan sonra hic agir bisey yemedim sadece az meyve yedim:KK16: yok bebegim cok gelmedin ustume bugun keyifsizim belim agriyo 3 gündür pilates yaptim ondan iyi geldi gibi :ruh:

ayy aslinda tatli bu yuzden yapmak istemedim tatli yapmasam yemicektim tatliyi yemisken guzel bi kahvalti da yapim dedim:bicak:batti da battii:bicak: am saat 4 bucukdan sonra hic agir bisey yemedim sadece az meyve yedim:KK16: yok bebegim cok gelmedin ustume bugun keyifsizim belim agriyo 3 gündür pilates yaptim ondan iyi geldi gibi :ruh:
Anladim kuzucugum eminim nefis olmustir ver kocisine bitirsin gormeyecegin yere koyy yimek istemezsin o zaman. Aksamki baklavami yordu seni nen var kusu havalardan heppp kesinn

afiyet olsun cnm nescafe yerine sut tavsiye ederim nescafe illa icceksen sekersizini tavsiye ederimm

Oo spor cok iyiii sabah vaktin yoktu sanirim badem nasil yettii gerci 2 avuca yakinmia begendimmm ben
Öğlen pilava saldırttı sabahki açlık sanırım daha da kahvaltı etmeden çıkmayacağım diyeceğim de o da zor :duduk: hayırlısı bakalım :deli:

Menum sabah
9 zeytin 8 i siyah 1 i yesil
1 dlm tb ekmegi
1 adet haslanmis yumurta
2 yudum sut
1 tatli kasigi bal

Ara 2 mini portakal 1 ortaboy elma 1 avuc leblebi 1 avuc cekirdek (ara ana ogun gibi oldu)

Aksam balik izgara 1 dlm tb ekmehi 4 5 catal salata
2 lt suya tamamlicam ins
Spor ev temizligi :KK70:
Menün çok güzel ve sağlıklı afiyet olsun :KK200:

Öğlen pilava saldırttı sabahki açlık sanırım daha da kahvaltı etmeden çıkmayacağım diyeceğim de o da zor :duduk: hayırlısı bakalım :deli:
sabahlari vaktin olmuyorsa canim aksamdan kahvalti icin tabagini hazirla strecle koy dolaba sabah hazir 5 dk da yersin veya sandwicj yap aksamdan sabah at cantana nefiss yersin saglikli olir hemdee bademleride eksik etme :)

Menün çok güzel ve sağlıklı afiyet olsun :KK200:
Sag ol cnm begenmene sevondim

sabahlari vaktin olmuyorsa canim aksamdan kahvalti icin tabagini hazirla strecle koy dolaba sabah hazir 5 dk da yersin veya sandwicj yap aksamdan sabah at cantana nefiss yersin saglikli olir hemdee bademleride eksik etme :)

Sag ol cnm begenmene sevondim
Aynen sandwich falan yapacağım artık her sabah :hamarat:

Menünü çok sevdim çok güzel maaşallah
Sagolasn canimcim:KK19:
Ayyy belim nasil agriyodu kac gundur pilates yaptim pambık gibi oldummm:21:
Benim agriyinca esniyorum yanlara ohh nasil rahatlatiyo aslinda plates tam benlik. Hergun istiyo vucudum esnemeyi agriyo yoksa

Menüm
Sabah :1.5- 2 avuç çiğ badem
Öğle: 4 kaşık pilav 1 porsiyon döner 2 tane patates kızartması
Akşam : bir tabak kuşbaşı baharatlı çok az patatesli tavuk
Spor 5.5 km yürümüşüm bugün
Su az oldu 2 yapmaya çalışacağım
Ehhhh hadi bugunlukjjj boyle ossun:KK14:
:kızgın::kızgın: incicij saricamm:lülülü:
kofteleri goturmussun giii:KK70: menuu cik gizel afiyet olsun regl oldun mu gii:rolleyes:

:KK70:
kayseri ticarette biii numareee ayy pastirmaa cik severimmm mmmm mmm:rolleyes:

Meni spor cik guzel tatlimmm begendimmm

Niyse ben sporumu yapim:KK61: bugun cok depresifim nedeni yohhh:KK61: ve sinirli:KK61:çoh yedim diye mi acaba:KK61:
olmadimmmmmmmmmm heo bu kaptinn kaptinn yuzunden:skandal:

Menüm..
Sabah:kaşarlı yumurta salatası, üç zeytin, dört ceviz..
Ara: şekersiz kahve, iki hurma..
Akşam: bir kase mercimek, dört bulgurlu lahana sarma, yoğurt..

Aynen sandwich falan yapacağım artık her sabah :hamarat:
yanina da 1 kutu sut misss gibi kahvaltiii:kk77:

Sagolasn canimcim:KK19:

Benim agriyinca esniyorum yanlara ohh nasil rahatlatiyo aslinda plates tam benlik. Hergun istiyo vucudum esnemeyi agriyo yoksa

Ehhhh hadi bugunlukjjj boyle ossun:KK14:

:kızgın::kızgın: incicij saricamm:lülülü:

olmadimmmmmmmmmm heo bu kaptinn kaptinn yuzunden:skandal:
Kuzuu bana bisi yazdunmii anlayamadimm :KK53:

Back
X