Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

biz bu ödüllerle verdiğimiz kiloları geri alcaz

Iki tup bebegi iki ay arayla yâptirmistim 5kg alďimdi tutmayinca stresten yedim iki kg daha eklendi etti 7 kg buraya geldim basta cok kimil kimil verdimm bazi sebeblerden nerdeyse 3aydir iki geri bi ileri gittim geldim ins bende artik 69 gormek istiyorum ve 65 -60 oluyum 4cu tup bebegimi yaptirim ins ona gerek kâlmadan kendiliginden olur

bende pazartesi başka doktora gidecem inşallah o da ilaç vermez ... benim 3.cü yeni tedvi ock sonunda bitti bendeolsun da kilo önemli değil didim ama çok önemliymiş yumurta kalitesi için bunu doktorlar önemsemiyor malesef aklında olsun kilo vermede faydalı olur inşallah canım gerek kalmadan olur çok amin

Evet biliyorum canim zayiflayimda yaptiracam bazi üzücü günler gecirmistim erken menopoza girmissin dedi o yuzden iki tup bebeği acil yapti olmayincada kg ver gel dedi hem maddi yonden coktuk hem manevi yonden vucudum bi dinlensin dedim sindi istiyorum artik hemde çok rabbim buyuk inş bizlrrede nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…