- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.061
Börek miBencede geriye donuk cok sayfa var artik gece okurum nidimn birazdan annemgile gidecegiz ben evde karnimi doyurdum annem borekler yapmis damadina cocuklarima yedirsin bahhh
He kuzu firinda patatesli börek yapmis baklava gibi acmis hamurlarini dilim kesmis cok vicdanli anam var gelde yiyek diyi gidele dedim hep dondurmada pismaniyeden tatlidan bahsediyor kendide kg ustelik gel beraber zayifliyakk dedim haklisin valla kg aldimm dedi hep basima kalkardi kiz kg sindi az olsun verdimdi mucadelemi gordukce seslenmiyir artik..Börek mi
Yeme kuzum sakın He
Ayy suna bak hele yaaEssah sen oturdigin yerdemi aliyon para :))))) patron ne gelmiymi bakim sen maşallah maşallah 40bin kere maşallah valla buraya kaptin oldun hic kacamak yok sende kacisda yok tepemizdesin :))) acik arkandanda atamiyok dedi kodu yapamikk :)) ayy cok guldumya ellam ordaki calisanlarinda basinda böyle durunn nefes aldirmiyin ayuuyyjjjkkkakkkkyy :)) ayyy agzimm gerildi :)))
Analar hep öyleHe kuzu firinda patatesli börek yapmis baklava gibi acmis hamurlarini dilim kesmis cok vicdanli anam var gelde yiyek diyi gidele dedim hep dondurmada pismaniyeden tatlidan bahsediyor kendide kg ustelik gel beraber zayifliyakk dedim haklisin valla kg aldimm dedi hep basima kalkardi kiz kg sindi az olsun verdimdi mucadelemi gordukce seslenmiyir artik..
AbovvvvAyy suna bak hele yaacalisiym kız her yere yeterim ben bnm daha whatsap gruplarim var oralarda da çene caliyom fabrikadakilerle de konusuyom çok yönlü calisabiliyom ben
İspikciii
Bu keptinin cenesine sayfa dayanmii cnmmm biriktirmeden okudun okudun okiyamadin ayvayi yidinBencede geriye donuk cok sayfa var artik gece okurum nidimn birazdan annemgile gidecegiz ben evde karnimi doyurdum annem borekler yapmis damadina cocuklarima yedirsin bahhh
Ayy ne guzeldir o borek sindiimmk benim icinde yesin yavrularinnnHe kuzu firinda patatesli börek yapmis baklava gibi acmis hamurlarini dilim kesmis cok vicdanli anam var gelde yiyek diyi gidele dedim hep dondurmada pismaniyeden tatlidan bahsediyor kendide kg ustelik gel beraber zayifliyakk dedim haklisin valla kg aldimm dedi hep basima kalkardi kiz kg sindi az olsun verdimdi mucadelemi gordukce seslenmiyir artik..
Ev islerine basladim mi hiç bi iş yapmiyorum başka kuzumAbovvvvsessahmi ben niye yetisemiyim net cok yavas beñim cenede yavass valla bravo kaptinimm afferin kiz elinde hizlisin yemek temiemizlik yonden hizlisindir ozaman efferin kiz valla ben isle gucle buraya zor yetisiyorum..
Tammmmmmsorun yok dostum sorun yookkk hadi amaaa
Olursun oh guzel eksi gelir.evet olaydım da bi kurtulaydmcoh agrıyo
Ben benbenebeneben bu grubun benle derdi nee
Bugun banaaa inadiniza mi yapiyonz yaaaaaaaa oofoofofofHe kuzu firinda patatesli börek yapmis baklava gibi acmis hamurlarini dilim kesmis cok vicdanli anam var gelde yiyek diyi gidele dedim hep dondurmada pismaniyeden tatlidan bahsediyor kendide kg ustelik gel beraber zayifliyakk dedim haklisin valla kg aldimm dedi hep basima kalkardi kiz kg sindi az olsun verdimdi mucadelemi gordukce seslenmiyir artik..
sen yavassin anacimAbovvvvsessahmi ben niye yetisemiyim net cok yavas beñim cenede yavass valla bravo kaptinimm afferin kiz elinde hizlisin yemek temiemizlik yonden hizlisindir ozaman efferin kiz valla ben isle gucle buraya zor yetisiyorum..
Hep sen hep senTammmmmm
Olursun oh guzel eksi gelir.
Bugun banaaa inadiniza mi yapiyonz yaaaaaaaa oofoofofof
sen yavassin anacim
Neyse sus bakimm ben gelene kdr konusmaynHep sen hep sen
Senin benimle zorunda ne sevgilim
Tammmmmm
Olursun oh guzel eksi gelir.
Bugun banaaa inadiniza mi yapiyonz yaaaaaaaa oofoofofof
sen yavassin anacim
Amin canim doktorlar bazen boş konusuyor bunu bende yasadim allalh yolumuzu göstersin de ordan gidelim bende inaniyorum olacakEvet biliyorum canim zayiflayimda yaptiracam bazi üzücü günler gecirmistim erken menopoza girmissin dedi o yuzden iki tup bebeği acil yapti olmayincada kg ver gel dedi hem maddi yonden coktuk hem manevi yonden vucudum bi dinlensin dedim sindi istiyorum artik hemde çok rabbim buyuk inş bizlrrede nasip eder..
Beni kimse susturamazNeyse sus bakimm ben gelene kdr konusmayn
Aksam ekmek yemeSabah:küçük bi tost 2 domates
Ara:kahve 1 küçük çikolata
Ogle: yarım alabalik çorba 3 kaşık makarna
Ara:kahve
Aksam:1 karniyarik 1 dilim ekmek corba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?