- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.221
bende yürüyüşe çıkıcam bugünGünaydın kizlaarRR tartida eksi çıktım cok mutluyummm şimdi kahvaltı yapıp temizliğe baslicam baya hareket ederm sonra yürüyüşe cikicam spora baslamam gerek kilom gidiyor ama bacaklar hala kocamannn
Ciddi misin tatlım bende hafif yedim diye mutlu oldum ...Kuzenim pastacı pastahanede çalışıyor abla sakın tulumba yeme çok yağlı dediydii
Bidaha yeme canım dikkat et
Ciddi misin tatlım bende hafif yedim diye mutlu oldum ...
Daha iyiyim cnm sag ol.ağrıların gecti mi tatlı hamisim nasıl oldun
Sinavin bittimi cnmCiddi misin tatlım bende hafif yedim diye mutlu oldum ...
Hayatimdan çıktı gitti evde sekersiz sütlü tatli yaparım 1 lokmacik yerim daha iyi ya da meyveden alırımbende çok seviyorum canım ama çok yağlıymış yememeye dikkat et sen
bugün eşim evde hava rüzgârlı cocukla cikamiyorum onlar evde takılırken ben çıkıp yuruyucemDaha iyiyim cnm sag ol.
Sende ne var ne yok yine mi yuruyus masallah bende cikmak istiyorum ama agrim olur diye cikamiyorum evde de temizlik yapasim hic yok
Saat 14te sinav gelmisken gireyim diyorumSinavin bittimi cnm
inşallah güzel geçer canımSaat 14te sinav gelmisken gireyim diyorumcok tembelim çok
Cok iyi zaten çeke ceke alışır vücuttaben aralıklarla 75 çekebiliyorum
cubuktan bisey olmaz canmm okadarra degil. Cips, kola, salam vs gibi seylerden uzak dur demek istedm.Evet canim hic yemiyom ki mecbur kalinca sadece cizi tuzlu cubuk o kadarrcikk tabukta yemeyecegim organik bulursam yiyecemm ins.
Dün yedigin hurmalarMasallah canım
Bende +
Ah kuzumm Kıyamam ben sana yavaş yavaş yap bbari yakın olaydım gelirdim vallaWuuuu keptin haftasonu guzel baslamissin baana da temislige gelsene cok usengecim benn yerimden kalkamimm birlikte yaparikkk olmamii
Günaydın canımmm inşallah pazartesiyede eksyle baslarssinnnGunaydinnben bu sabah yine eksileri gördüm hepinize kacamaksiz bol eksili hafta sonlari diliyorummm
Hurma toplari yapıyorum ben kuzum cevizli hindistan cevizli çok güzel oluyo kahve yaninaHayatimdan çıktı gitti evde sekersiz sütlü tatli yaparım 1 lokmacik yerim daha iyi ya da meyveden alırım
kapisak ne kadar yuruyeceksin keptınBizi anca yürüyüş paklar
Bizi anca yürüyüş paklar
kapisak ne kadar yuruyeceksin keptın
insallah canımGünaydın canımmm inşallah pazartesiyede eksyle baslarssinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?