- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.261
Normal kurutulms hurma kuzum hani şu hacidan gelenlerdenHurma tujus hurmasi mi
Su an çıkmış bulunmaktayimben yarım saate çıkıcam siz ne zaman gideceksiniz
tamam 1 saat ossun o zamanBen abartmayalim diyorumayaklarımiza yazık
Kuzuum geçmiş olsun nolduu bu ara hastalik arttı kime sorsam hastaSelam kızlar..dün kızım rahatsızdi biraz gece de uyumadı gelemedim hiç...spora bugün gidemiycem ama leslie yapıcam..
bende şimdi cikicamSu an çıkmış bulunmaktayimannemden izin aldım temizliği gelince yapcam
O zaman saat 14.07 de evdeyim bentamam 1 saat ossun o zaman
Hava şahane valla ben kulakligi takip ucuşa geçiyorum opuldunuzbende şimdi cikicam
odami gaz yapiyo allah allahGaz yapiii
Sağol canım..havadan galiba gündüz sıcak gece soğuk bünyeler şaşıyo işte..Kuzuum geçmiş olsun nolduu bu ara hastalik arttı kime sorsam hasta
Hamileliğin başında gaz çok olur ya haniodami gaz yapiyo allah allah
Valla dogru dedinHamileliğin başında gaz çok olur ya hanimunter de yediklerinden oluyo zannediyo galiba..çok farklı güzel zamanlar yaa
Yaa guzelmis bu tarifin bende yapayim hep cayin yanina birsey arayisindâyim bende kuru meyvelerdende sıkıldım artik deniycem bunuHurma ceviz Hindistan cevizi tozunu Rondo da karistiriyorum top şeklinde küçük küçük yapiyorum hem saglikli hem çikolata yerine geçiyo tatlı niyetine
Gecmisnolsunn canim simdi nasil kizinSelam kızlar..dün kızım rahatsızdi biraz gece de uyumadı gelemedim hiç...spora bugün gidemiycem ama leslie yapıcam..
Onu da dusundum canim sanirim baska bisi yapcemmmYoğurt buğday daha fena yapmasin canim yani bana yapıyoda
Ayy yirim onlarin o minnak ayaciklarinii heyecanla ogunlerin gelmesini bekliyom vallaaaoohh bebisler tatli seyleri cok seviyo ben yiyince tekmeler cosuyoduhatta nts girmeden tatli biseyler yiyin diyolar son haftlarda yani
hayir olmaz.
Izmir kofte yap benden sana menu :)
hee onun adi tunus hurmasii cahel keptinnNormal kurutulms hurma kuzum hani şu hacidan gelenlerden
Yaoiy bende ya bende de bagirsak problemi varya gazli seyler etkiliii gecen hafta yediydim baya kotu ettiAa tazeside miay hamilelikte zor
Eve gelince halin kalcak mi giii yanlis kart oynamissinnSu an çıkmış bulunmaktayimannemden izin aldım temizliği gelince yapcam
Hazırlayalım bakalım, ne listesi yalnız nere için hazırlayacağız bunların ayrıntısını çözebilirsek hazırlarukbu arada ilk 3 e giremedik
@selcanmehmetcan
E elaalemi
@ParteMoralll l ve
@poncikbirgelincik kedinizi hazırlayın aynı bu sırayla 1 er hafta liste hazırlıcaksınız
kesinleşince ben size haber vericem. yardımcı da olcam mümkün oldugunca
Bende yapiyy yaaa gecen haftadan biliyimmmodami gaz yapiyo allah allah
Onunda etkisi var sanirim. Mesela aksam cok sukur hic sorun yasamadim yediklerimde gazli bisey yoktu ondan birazda yediklerime dikkat etmeye calisiyom. Sebze alacakti esim bulamamiz bruksel kereviz alamadiHamileliğin başında gaz çok olur ya hanimunter de yediklerinden oluyo zannediyo galiba..çok farklı güzel zamanlar yaa
Kiz guldurdun beniValla dogru dedinyoksa taze fasulye gaz yapiyosa ben sok yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?