Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hurma ceviz Hindistan cevizi tozunu Rondo da karistiriyorum top şeklinde küçük küçük yapiyorum hem saglikli hem çikolata yerine geçiyo tatlı niyetine
Yaa guzelmis bu tarifin bende yapayim hep cayin yanina birsey arayisindâyim bende kuru meyvelerdende sıkıldım artik deniycem bunu

oohh bebisler tatli seyleri cok seviyo ben yiyince tekmeler cosuyodu hatta nts girmeden tatli biseyler yiyin diyolar son haftlarda yani

hayir olmaz.
Izmir kofte yap benden sana menu :)
Ayy yirim onlarin o minnak ayaciklarinii heyecanla ogunlerin gelmesini bekliyom vallaaa
Kiz ben senin ve @SekerPancari71 gibi becerikli degilim izmir kofte yi birak ben koftenin hicbi cesitini guzel yapamimmm en son hasanpasa yapmistim kassarlar firlamisti

Normal kurutulms hurma kuzum hani şu hacidan gelenlerden
hee onun adi tunus hurmasii cahel keptinn kiz o hurma cok pahali ben sayiylan yiyomm

Aa tazeside mi ay hamilelikte zor
Yaoiy bende ya bende de bagirsak problemi varya gazli seyler etkiliii gecen hafta yediydim baya kotu etti
Su an çıkmış bulunmaktayim annemden izin aldım temizliği gelince yapcam
Eve gelince halin kalcak mi giii yanlis kart oynamissinn

Hamileliğin başında gaz çok olur ya hani munter de yediklerinden oluyo zannediyo galiba..çok farklı güzel zamanlar yaa
Onunda etkisi var sanirim. Mesela aksam cok sukur hic sorun yasamadim yediklerimde gazli bisey yoktu ondan birazda yediklerime dikkat etmeye calisiyom. Sebze alacakti esim bulamamiz bruksel kereviz alamadi
Valla dogru dedin yoksa taze fasulye gaz yapiyosa ben sok yani :)
Kiz guldurdun beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…