- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.721
bn alıştım artıkın zor gelmiyo o kadar cokta rahatsız etmiyo niyeyseAbovvvv kiz cok sukur 10gun cikmamak ben olurdum ben kapiz oldugumda cok kotu agri cekiyorum afedersiniz tee rahmim kasiliyor kadin hastaligim yuzunden bence bu organi habire kotuleyin birene o gün kabizim diyn gor bah vc ye nasil cikiyon :))
jillian vuhhuuuu cok iddialı başladık yalnız hee
Ohh masallah nesen bozulmasin bebimmm
nasil ne araa deluu yazmadigm ara buyuk zorluklar icinde tamamladm kizim gobegime oturuo ayagimn altina giriyo jillian yaptim arti daha yapip 31 yaptim bugunluk bukadar elimden bu geldi
tm tm bişi demedim
jillian vuhhuuuu cok iddialı başladık yalnız hee
bbisi istemiyoSusamin canı ne istiyosa
Bana kolay yemeklerle gelin hem patlican mevsiminde degikiz dfirizimde de patlicanim yok yapamam kibizde karnıyarık k.fasulye tarhana vark fasulye olmazda digerlerini yapabilirsin kuzum
Bebek istiyosan yapma cnm dusuge sebep oluyorMAYDONOIZ U SUDAA MI KAYNATACAKSIN NSIL OLUYO O BEN KÜRSÜZ İYİ VERDİM DURAKLAMA DÖNEMİM OLURSA KÜR YAPACAM
Sadece orba yerken biraz çok ye kuzum ben 2 kase yiyorum öyle olunca27 subat 2017 menum
Sabah
2 yumurta aki cok az zeytinyaginda
6 zeytin
3 catal tel peynir
1 dilim tb ekmegi
Yesilcay
Ara az sekerli kahve
Oglen
Bezelye yemegi 1 kase
Ara yesil elma
Ara yesilcay
Aksam
1 kase mercimek corbasi
Salata
Su 2 litre
Ne zor olur kiizz sen yarın gör bidegel bana sorr yandim allaaah
Üsengeeccc besin degeri yüksek şeyler yeebbisi istemiyo
Bana kolay yemeklerle gelin hem patlican mevsiminde degikiz dfirizimde de patlicanim yok yapamam ki
Çok dengesiz besleniyosun ama sennnHayirli aksamlar
Menumu yazim annemgile gidecem
Öğle; zeytin peynir bir bag tere,bi bag roka,yogurt 2-3yk.bi tatli k.has bal ve pekmez,skersiz cay
Ara arabasi corba
Iki saat sonra ara;1elma,2 mandalina,2saat sonra hurma
Aksam kabakli sebze corbasi ,4yk yogurt
Bugun aralar cok oldu bilimm regl oldugumdan bu kadar zabddettim.annemgilde corba icmem heral tokum simdilik..
2.5 lt su oldu..
degisik cesitli menu olmus ama agir bir sey okumadim afiyet ossun begendim benHayirli aksamlar
Menumu yazim annemgile gidecem
Öğle; zeytin peynir bir bag tere,bi bag roka,yogurt 2-3yk.bi tatli k.has bal ve pekmez,skersiz cay
Ara arabasi corba
Iki saat sonra ara;1elma,2 mandalina,2saat sonra hurma
Aksam kabakli sebze corbasi ,4yk yogurt
Bugun aralar cok oldu bilimm regl oldugumdan bu kadar zabddettim.annemgilde corba icmem heral tokum simdilik..
2.5 lt su oldu..
Aksami cok begendim digerleri gizel cnm afiyet olsun cok guzel gidiyosuniyi akşamlar kızlar
menüm
sabah
2 yumurta
kk peynir
1 dilim ekmek
parmak ucu kadar helva
ara
çeyrek ayva 1 mandalina
öğlen
2 kase tavuk çorba
ara
15 fındık
akşam
1 kase çorba 2.5 dilim palamut salata
su 1.5 2 olur
spor kızımı uyuyunca leslie yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?