- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.901
yaa begenmedin mi kuzummm niden pattisimi sevmedinhahaja bendebu muhasebciler hep tontiss oluyo
biyere gidemez şuuu
Evt menunu begenmedigimi soyledim
cunku sen artik hamile tayti yada pntlnu gymen lazim.benim skmiyodu doktor mutlaka al ve giy diye uyarmisti
Hizina yetisemimm ben 73.5 sen 56o zaman sizde cok konusun:
Bende sana yetişemiyorum ben bekarım sn hamilesinyaa begenmedin mi kuzummm niden pattisimi sevmedin
bakim bana ne diyecekilgilenecek mi bakcemm
Hizina yetisemimm ben 73.5 sen 56
Hahahaha ayy yokk ben calistigimda bazen topuklu, dar kot ,bazen elbise ustumede guzel gomlekler şik seyler giyiyodumhalbuki lisedeyken muhasebeci deyince topuklu kalem etekli dar gömlek giyen gözlük takan incecik kadınlar canlanırdı gözümde
su an ki halim kot üstte sweatshirt şişme yelek kiloda 56
hayir malesef begenmedim sen surekli kilo alicam diye kendini kisitliyosun bence.yaa begenmedin mi kuzummm niden pattisimi sevmedin
bakim bana ne diyecekilgilenecek mi bakcemm
Hizina yetisemimm ben 73.5 sen 56
hiç yapamadım onu ya sabahın köründe hazırlanamiyiimHahahaha ayy yokk ben calistigimda bazen topuklu, dar kot ,bazen elbise ustumede guzel gomlekler şik seyler giyiyodumsisme yelekte koptm
hayir malesef begenmedim sen surekli kilo alicam diye kendini kisitliyosun bence.
dönüşte hatırlatta spor listesine ekliyek onu kuzuSuann misafirlikteyim keptinn bi saat yurudum eve giderkende yurucem bi saat bilginize taamm bi iki uc deneme tamm
poff bende yaaa dısarda ne güzel hava ben tıkıldım iş yerineben çok sıkılıyoruuum
cok guzel yerden yakaladinBende sana yetişemiyorum ben bekarım sn hamilesin
Daha mi cok yemem lazim kiz midem kotu oluyor tas gibi cokuyor yediklerim ondan boyle listem aslinda dolu dolu yiyom cesitlendireyimmiHahahaha ayy yokk ben calistigimda bazen topuklu, dar kot ,bazen elbise ustumede guzel gomlekler şik seyler giyiyodumsisme yelekte koptm
hayir malesef begenmedim sen surekli kilo alicam diye kendini kisitliyosun bence.
Suann misafirlikteyim keptinn bi saat yurudum eve giderkende yurucem bi saat bilginize taamm bi iki uc deneme tamm
bundan sonra böylecok guzel yerden yakaladin
Daha mi cok yemem lazim kiz midem kotu oluyor tas gibi cokuyor yediklerim ondan boyle listem aslinda dolu dolu yiyom cesitlendireyimmisabah kahvaltimda haklisin ona lafim yok peynir yiyemiyom bu ara yogurda fulledim o yuzden
kaptinn kizi nasil korkuttuysan yer bildirimi yapmis
imdaaaat diye koşarak kaçmak istiyorum fabrikadan da güvenlik izin vermez
imdaaaat diye koşarak kaçmak istiyorum fabrikadan da güvenlik izin vermez
ne tatlısı yedinBen öğlende yemek yerine tatlı yedim
bundan sonra böyleaday listesinde takıma ugramayan 2 kişi listeden cıkartıldı şimdi 2 kişilik açık oluştu su liste bi tamamlanaydı bende rahat etcem
Yag ve seker yemis suna bakinn gobusu simit simit olcakkkk sisman gelin olcak bacaklari bingil bingillllBen öğlende yemek yerine tatlı yedim
ay evet bende tam onu ayarlıyodum heee maşallah ne haifza var sende deşubat hedeflerinii bi hatırlayalım mibugün yeni hedef yapalım olmaz mi kızlar
ben ince olcam dimi fit gelin olcam zayıfçana olcam
Yag ve seker yemis suna bakinn gobusu simit simit olcakkkk sisman gelin olcak bacaklari bingil bingillll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?