Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hahaja bende bu muhasebciler hep tontiss oluyo

biyere gidemez şuuu

Evt menunu begenmedigimi soyledim
cunku sen artik hamile tayti yada pntlnu gymen lazim.benim skmiyodu doktor mutlaka al ve giy diye uyarmisti
yaa begenmedin mi kuzummm niden pattisimi sevmedin
bakim bana ne diyecek ilgilenecek mi bakcemm

o zaman sizde cok konusun :
Hizina yetisemimm ben 73.5 sen 56

halbuki lisedeyken muhasebeci deyince topuklu kalem etekli dar gömlek giyen gözlük takan incecik kadınlar canlanırdı gözümde
su an ki halim kot üstte sweatshirt şişme yelek kiloda 56
Hahahaha ayy yokk ben calistigimda bazen topuklu, dar kot ,bazen elbise ustumede guzel gomlekler şik seyler giyiyodum sisme yelekte koptm
yaa begenmedin mi kuzummm niden pattisimi sevmedin
bakim bana ne diyecek ilgilenecek mi bakcemm

Hizina yetisemimm ben 73.5 sen 56
hayir malesef begenmedim sen surekli kilo alicam diye kendini kisitliyosun bence.

Hahahaha ayy yokk ben calistigimda bazen topuklu, dar kot ,bazen elbise ustumede guzel gomlekler şik seyler giyiyodum sisme yelekte koptm
hayir malesef begenmedim sen surekli kilo alicam diye kendini kisitliyosun bence.
hiç yapamadım onu ya sabahın köründe hazırlanamiyiim

Bende sana yetişemiyorum ben bekarım sn hamilesin
cok guzel yerden yakaladin

Daha mi cok yemem lazim kiz midem kotu oluyor tas gibi cokuyor yediklerim ondan boyle listem aslinda dolu dolu yiyom cesitlendireyimmi sabah kahvaltimda haklisin ona lafim yok peynir yiyemiyom bu ara yogurda fulledim o yuzden
Suann misafirlikteyim keptinn bi saat yurudum eve giderkende yurucem bi saat bilginize taamm bi iki uc deneme tamm
kaptinn kizi nasil korkuttuysan yer bildirimi yapmis

bundan sonra böyle aday listesinde takıma ugramayan 2 kişi listeden cıkartıldı şimdi 2 kişilik açık oluştu su liste bi tamamlanaydı bende rahat etcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…