Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptinn sefinin tel numarasini verr dicemmki bu ara sana cohh is versin bizd bi nefes alakk iyimi :)))
Valla sirff gruptan atma diee cohh gelimn korkumm senden keptinnn..
Agiz tadiyla kacamakta yapamikk

kaptinn sefinin tel numarasini verr dicemmki bu ara sana cohh is versin bizd bi nefes alakk iyimi :)))
Valla sirff gruptan atma diee cohh gelimn korkumm senden keptinnn..
Agiz tadiyla kacamakta yapamikk
ben burdaysam herkesler burda olcak onca işin arasında size gelim daha ne edim bennn

Hamilekik imzamda kiyafetleriniz dar gelmeye basladi diyor ve evet pantulumun ďugmesi firlamak uzere aslinda kiloda almadim yani niden boyle
yeni kıyafetler almaya başlayablilirsinizzz en sevdiğiiimmmmm
şişkinlik vardır belki kuzum

ben gelmiyormuyum daha napam kız hergün yazmaya çalışıyorum son mesajimda gece 1 de attım şimdi yine geldim sen oyle diyince baktim dün 11 mesaj atmisim çok da az değil yani

Son düzenleme:
kızlar hurma ne pahalıymış öyle fındık fıstık ile yarış içinde kilosunu 60 tlye aldım sayı ile aldım tabi yuh dedim 1 haftalık sebze paramı hurmaya yatırdım

ben gelmiyormuyum daha napam kız hergün yazmaya çalışıyorum son mesajimda gece 1 de attım şimdi yine geldim sen oyle diyince baktim dün 11 mesaj atmisim çok da az değil yani
herkes geldim diyo o zaman buralar niye cok sessizleşti kim bu gelmeyen kim kim kimmmm uleeenn getirin onu banaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…