- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.861
dış ticaret muhasebesi okuyup üretim planlama yapanlarDış Ticaret okuyup muhasebecilik yapanlar
Neeee ugramiyormiyummm benn sabah sabahh ni yedinnn Kizzzzz ben burdayim sabahnan kahvaltiydi cocuklarla ilgileniyimm bahh arkadasimla bile bu kadar msjlasamiyim vakit yokk ben anca bu kadar yetisimm kizz
bana vurmayın benimle ilgileninBi tohatt atiyimda kendine gell epeyy yemedin tohatt :)))kaptinn
dış ticaret muhasebesi okuyup üretim planlama yapanlar
bn cok alakasız bi meslekteyim
Bakk bakkk satcakmis dur senin hakkindannn @ParteMoralll gelirr..bak partecim kiz ilgi istiymis alamayinca satcakmis bi ell bacimnn :))bana vurmayın benimle ilgileninvallaha sataram sayfayı haaa
kaptinn sefinin tel numarasini verr dicemmki bu ara sana cohh is versin bizd bi nefes alakk iyimi :)))
Valla sirff gruptan atma diee cohh gelimn korkumm senden keptinnn..
Agiz tadiyla kacamakta yapamikk
Hamilekik imzamda kiyafetleriniz dar gelmeye basladi diyor ve evet pantulumun ďugmesi firlamak uzereaslinda kiloda almadim yani niden boyle
yeni kıyafetler almaya başlayablilirsinizzzHamilekik imzamda kiyafetleriniz dar gelmeye basladi diyor ve evet pantulumun ďugmesi firlamak uzereaslinda kiloda almadim yani niden boyle
ben gelmiyormuyumbu ara coookk yogun işlerim
ama gelmeyenlerin farkındayım yani
htc71 BitmeyenUmidim @elaalemi kızlar eskisi gibi ugramıyosunuz artık neden @sarraf ın kv si rahatsızmış o yüzdn sanırım bi kaç gün pek ugrayamıcak @06Derya nın oülusu sünnet olcaktı o da onunla ilgileniyo.
ama bakıyorum takımda bi kaç kişi hariç hiç sohbet muhabbet yok menü yazan kaçıyo
herkes geldim diyo o zaman buralar niye cok sessizleştiben gelmiyormuyumdaha napam kız hergün yazmaya çalışıyorum son mesajimda gece 1 de attım şimdi yine geldim sen oyle diyince baktim dün 11 mesaj atmisim çok da az değil yani
ÇOK İYİ GİDİYORSUN MŞALLAHbugünle beraber -300 ve regl olmadım henüz
sen düşüyon ben çıkıyombugünle beraber -300 ve regl olmadım henüz
kızlar hurma ne pahalıymış öyle fındık fıstık ile yarış içinde kilosunu 60 tlye aldım sayı ile aldım tabi yuh dedim 1 haftalık sebze paramı hurmaya yatırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?