- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #184.881
bende şaşırdımÇOK İYİ GİDİYORSUN MŞALLAH
cumaya kadar eski olmaz misen düşüyon ben çıkıyom
SİZ NE KADARA ALIYONUZ ?gercekten mi
BÖYLE DEVAMbende şaşırdımnormalde sabit yada az artı olurdu
bende pek hurma yemiyorum canım hiç almadim uzun zamandir bilmiyorum ne kadarSİZ NE KADARA ALIYONUZ ?
ay bilmiyorum akşama arkadasıma gitcem salata yap dedim bakalımcumaya kadar eski olmaz mi
bende hurma sevmediğimden almıyorum bnm iş yeri ramazanda veriyo ondan yiyorum işte para verip almamcumaya kadar eski olmaz mi
hosbulduk poncikimmmmmhoşgeldin canım
Susam büyüyo çünkü
siskinlikte var cnmm evetyeni kıyafetler almaya başlayablilirsinizzzen sevdiğiiimmmmm
şişkinlik vardır belki kuzum
ben demistimmkızlar hurma ne pahalıymış öyle fındık fıstık ile yarış içinde kilosunu 60 tlye aldım sayı ile aldım tabi yuh dedim 1 haftalık sebze paramı hurmaya yatırdım
Tatlisim sen cok konustugun icin burasi sakinlesince cildiriyosunherkes geldim diyo o zaman buralar niye cok sessizleştikim bu gelmeyen kim kim kimmmm uleeenn getirin onu banaa
benim iyiydi hafta sonu ama regl olsam bide 1 gün geçti bekliyorumay bilmiyorum akşama arkadasıma gitcem salata yap dedim bakalımcokta yemiyorum ama hafta sonunun acısı bunlar
hosbulduk poncikimmmmm
midemde buyuyooo
siskinlikte var cnmm evet
bende cok severim yeni seyler almayi lakin uzerime olmuyor artik dombilik oldugum icin cin islencesine donuyor
ben demistimm
saglikli beslenebilmek icin ek 2000 tl kazancimiz olmasi lazim
Tatlisim sen cok konustugun icin burasi sakinlesince cildiriyosun
bende hurma sevmediğimden almıyorum bnm iş yeri ramazanda veriyo ondan yiyorum işte para verip almam
Bi operasyo nn uygularsiniz artikinnn yag falanda aldirtcamm ben ona gore on rezervee yapemmmsusam geldikten bi müddet sonra gelirsin küçültürüz senin mideyi
el birliğiynen
Bi operasyo nn uygularsiniz artikinnn yag falanda aldirtcamm ben ona gore on rezervee yapemmm
hahaja bendebende muhasebeciyim
Bakk bakkk satcakmis dur senin hakkindannn @ParteMoralll gelirr..bak partecim kiz ilgi istiymis alamayinca satcakmis bi ell bacimnn :))
Evt menunu begenmedigimi soyledimGecmisi okuyamadim kacirsigim bisi var mii
cunku sen artik hamile tayti yada pntlnu gymen lazim.benim skmiyodu doktor mutlaka al ve giy diye uyarmistiHamilekik imzamda kiyafetleriniz dar gelmeye basladi diyor ve evet pantulumun ďugmesi firlamak uzereaslinda kiloda almadim yani niden boyle
o zaman sizde cok konusunhosbulduk poncikimmmmm
midemde buyuyooo
siskinlikte var cnmm evet
bende cok severim yeni seyler almayi lakin uzerime olmuyor artik dombilik oldugum icin cin islencesine donuyor
ben demistimm
saglikli beslenebilmek icin ek 2000 tl kazancimiz olmasi lazim
Tatlisim sen cok konustugun icin burasi sakinlesince cildiriyosun
aaaaabenim iyiydi hafta sonu ama regl olsam bide 1 gün geçti bekliyorum
deli miyim o kadar para vercmbelesciii bende diyom bu kiz hurmali top nasil yapiii
hahaja bendebu muhasebciler hep tontiss oluyo
biyere gidemez şuuu
Evt menunu begenmedigimi soyledim
cunku sen artik hamile tayti yada pntlnu gymen lazim.benim skmiyodu doktor mutlaka al ve giy diye uyarmisti
Ayyy yazikkk sonunda keptinn cildirdi :))) ttmm tmm sen gelinnherkes geldim diyo o zaman buralar niye cok sessizleştikim bu gelmeyen kim kim kimmmm uleeenn getirin onu banaa
çıldırttınız beniAyyy yazikkk sonunda keptinn cildirdi :))) ttmm tmm sen gelinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?