Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldin canım
Susam büyüyo çünkü
hosbulduk poncikimmmmm
midemde buyuyooo

yeni kıyafetler almaya başlayablilirsinizzz en sevdiğiiimmmmm
şişkinlik vardır belki kuzum
siskinlikte var cnmm evet
bende cok severim yeni seyler almayi lakin uzerime olmuyor artik dombilik oldugum icin cin islencesine donuyor

kızlar hurma ne pahalıymış öyle fındık fıstık ile yarış içinde kilosunu 60 tlye aldım sayı ile aldım tabi yuh dedim 1 haftalık sebze paramı hurmaya yatırdım
ben demistimm
saglikli beslenebilmek icin ek 2000 tl kazancimiz olmasi lazim

herkes geldim diyo o zaman buralar niye cok sessizleşti kim bu gelmeyen kim kim kimmmm uleeenn getirin onu banaa
Tatlisim sen cok konustugun icin burasi sakinlesince cildiriyosun

susam geldikten bi müddet sonra gelirsin küçültürüz senin mideyi
el birliğiynen

bende muhasebeciyim
hahaja bende bu muhasebciler hep tontiss oluyo

Bakk bakkk satcakmis dur senin hakkindannn @ParteMoralll gelirr..bak partecim kiz ilgi istiymis alamayinca satcakmis bi ell bacimnn :))
biyere gidemez şuuu

Gecmisi okuyamadim kacirsigim bisi var mii
Evt menunu begenmedigimi soyledim
Hamilekik imzamda kiyafetleriniz dar gelmeye basladi diyor ve evet pantulumun ďugmesi firlamak uzere aslinda kiloda almadim yani niden boyle
cunku sen artik hamile tayti yada pntlnu gymen lazim.benim skmiyodu doktor mutlaka al ve giy diye uyarmisti

o zaman sizde cok konusun :

hahaja bende bu muhasebciler hep tontiss oluyo

biyere gidemez şuuu

Evt menunu begenmedigimi soyledim
cunku sen artik hamile tayti yada pntlnu gymen lazim.benim skmiyodu doktor mutlaka al ve giy diye uyarmisti

halbuki lisedeyken muhasebeci deyince topuklu kalem etekli dar gömlek giyen gözlük takan incecik kadınlar canlanırdı gözümde
su an ki halim kot üstte sweatshirt şişme yelek kiloda 56

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…