- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.181
tm biz ona 70 diyek fazlası olursada kar sayarız kuzumHaftada iki kilo vermeye caliscam aslinda daha fazla vermekdi niyetim de cok zararliymis o kadar hizli kilo vermek istemiyorum saglımdan olmim . O yuzden haftada iki kilo hedefim canim :)
heyecnla bekliyoruz
cuma artı cıkarsanbn eksiye geçerm yarın
Insallah hedefi yuksek tutalimda olmassa sağlik olsun :)Bende 2ser 3er iniyodum ama biyerden sonra yavasliyo. Insallah inersinnn istedigin gibi.
terketdilmiş kasaba kimin olcazBenle iletişim kuranı banlıyolarmış
O zaman buralar
Bu sabah 72.9 geldim . birkac gune 70 olurum zaten ama sen bilirsin oyle yapalim kar sayariztm biz ona 70 diyek fazlası olursada kar sayarız kuzum
Ismim basina böyle daha iyi.oluyy sankimm :)))
hahahahahahahah oyle olsun :) ama takimda herkes sadece menu yazdigi icin olablr eskiyi cogu kisi okumuyo bence.çinkilim ben olmayınca sıkılıyosunuz
InsallaaaahInsallah hedefi yuksek tutalimda olmassa sağlik olsun :)
bugün yarın spora gitme bakalım nasıl olcakBende tuvalet sorunundan dolayı cıkamıyorum kuzu valla buraya yazdıgımın dısında bısey yemıyorum baya sıkı spor yapıyorum anlamadım
masllah cabuk gidiyo senin kilolarBu sabah 72.9 geldim . birkac gune 70 olurum zaten ama sen bilirsin oyle yapalim kar sayariz
ben birer birer indim ilk zamanlarBende 2ser 3er iniyodum ama biyerden sonra yavasliyo. Insallah inersinnn istedigin gibi.
hahahahahahahah oyle olsun :) ama takimda herkes sadece menu yazdigi icin olablr eskiyi cogu kisi okumuyo bence.
Takim cok
Aslinda cokta cabuk degil dikkat etmesem ebedi verememmasllah cabuk gidiyo senin kilolar
ben birer birer indim ilk zamanlar
bugün yarın spora gitme bakalım nasıl olcak
Neyseevett bence de
burda durmadan motive olamaz kimse gelip menü yazıp gitmek değil buranın amacı ama anlatamıyorum
Cok ac kalmiyosun insallah :) acligaa karsiyimmAslinda cokta cabuk degil dikkat etmesem ebedi veremem
BNMDE COK DİKKAT ETMEm gerekiyo veerebilmek için yoksa cok zorlanıyorum hemen alıyormAslinda cokta cabuk degil dikkat etmesem ebedi veremem
iyi hadi git madem ama artı cıkarsanyok kız gitcem etkisini görüyorum bacaklarım falan ağrıyo demek ki işe yarıyo sonucunu tartıda görmesem bile fotoğraf cektim önümüzdeki pazartesi bidaha cekip karsılastırcma
iyi hadi git madem ama artı cıkarsan
yaptıgın spora bağlı beybi bak sekerpancarı mesela spor yaptıkca inceldi ama kilosu artmıştıspordan artı mı çıkılırhiç ona bağlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?