- 1 Mart 2017
- 40
- 56
- 3
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.141
evet spor zor geliyor ama zorlicam kendimi kilolar daha hızlı gidicek spor ile desteklersem ve sarkmalar olmayacak hafta sonu evin karşısında aletler var orya gitmeyi düşünüyorum biraz yürüyüş biraz orası hafta sonuda yapmış olurum hafta içi yürüyüş en iyisi oluyor işlerim hafiflerse öğlen çıkıp yarım saat yürürüm iş çıkışı yrım saat günlük 1 saat olmuş oluyor ... büyük htimal ile verdim ... bugünden itibaren akşamları hafif geçiyor süt ve nesfit ile gidicem bu sefer bakalım 73ü görecem mi
almışın dersini iyi bariAhanda aldım işte ağzımın payını bidaaa mi töbeee
Midem bulandı napiim
Banaaaaa cvp vermeeeeeeeeeeeeeeKizz arabasi yemedimm kii tavuklu corbasini ictim başka yemekte yoktu yogurda iki elma dogradim haa icine ev yapimi yagsiz iki kucuk galeta parcaladim kattim yedim cok actim dun bunlari yiyince doydumm..yani aksam menude iki cesit vardi kendime yaptim
Ahhh lahmscun yedigim gunlerdr 74 kg dusmustumm bikeremm yedigimde 5-6 saat ac kalmanin faydasiydi be ne günlerdi :))
ama yasak bildigm kadaryla haber vererk aciliyo. Sen ban yemissin yine yicen bence hahahİnsanın midesini onlar bulandırıyo banı biz yiyoz
hadi inşalla canım hedefe odaklandın mı daha kolay oluyo bu işler kendine haftalık hedefler koyman güzelllevet spor zor geliyor ama zorlicam kendimi kilolar daha hızlı gidicek spor ile desteklersem ve sarkmalar olmayacak hafta sonu evin karşısında aletler var orya gitmeyi düşünüyorum biraz yürüyüş biraz orası hafta sonuda yapmış olurum hafta içi yürüyüş en iyisi oluyor işlerim hafiflerse öğlen çıkıp yarım saat yürürüm iş çıkışı yrım saat günlük 1 saat olmuş oluyor ... büyük htimal ile verdim ... bugünden itibaren akşamları hafif geçiyor süt ve nesfit ile gidicem bu sefer bakalım 73ü görecem mi
yimesigin iyi olmus keptinnnpogaca kek fırında makarna vardı
bulunca bana da yaz ... dün annem de hep aynı yemeklermi yersiniz değişik şeyler yapsana diyor azar büyük yerden yeni birşey yapmak lazım
Anladim cnm ossun bakalimmmdoydum canım pek yemek istemedim regl oldum baş ağrım falan vardı yetti
almışın dersini iyi bariistersen kazene yada diğerlerine mesaj at pişmanım de artık başka ne diyim kız güldürdün yaa
Banaaaaa cvp vermeeeeeeeeeeeeee
ama yasak bildigm kadaryla haber vererk aciliyo. Sen ban yemissin yine yicen bence hahah
geçen hafta daha iyi gidiyordu bu hafta yavaş oldu birazcık ama 3 gün daha var bakalımKuzum sen süpersin
Maşallah
yemiyore çinkilim hala artıdayımyimesigin iyi olmus keptinnn
yazarim cnm sende yaz ne yapacagimi dusunmekten dusunup bulamamaktan gina geldi valla
Anladim cnm ossun bakalimmm
evet günlük hedef daha iyi oluyordu günde 100 / 200 gr demek daha motive edici artık haftaya öyle başlıcamhadi inşalla canım hedefe odaklandın mı daha kolay oluyo bu işler kendine haftalık hedefler koyman güzelll
geçen hafta daha iyi gidiyordu bu hafta yavaş oldu birazcık ama 3 gün daha var bakalım
bi tane daha açarsın banyiyenkız diyekız kötü bişeyde yazmadım yaaa anlamadım sabah birden görünce şok oldum
haber verirsem gene banlarlar offf
ok öyle yaparım :)yimesigin iyi olmus keptinnn
yazarim cnm sende yaz ne yapacagimi dusunmekten dusunup bulamamaktan gina geldi valla
Anladim cnm ossun bakalimmm
kız kötü bişeyde yazmadım yaaa anlamadım sabah birden görünce şok oldum
ahhhh yazkkkkkkkkkkkkkkk
haber verirsem gene banlarlar offf
65 olmaya caliscam mart sonuna kadar .☆mart Sonu Hedefleri ☆
( nisan ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
@ParteMoralll[/USER] 67=>64
@hedef52 55.8=>53
poncikbirgelincik 60.1=>58
BitmeyenUmidim 75.3=>
@06Derya 75.3=>69
htc71 64.8=>62
munter 73.3=>74.5
senad 67.9=>
sarraf 82=> 79
SchonerDuft 74=>69
Binnur08 73.9=>
Binnur08 senad BitmeyenUmidim mart sonu hedeflerinizi bildirmemişsiniz kızlar
Hayordir regl olcannBanaaaaa cvp vermeeeeeeeeeeeeee
ama yasak bildigm kadaryla haber vererk aciliyo. Sen ban yemissin yine yicen bence hahah
65 cok 70 iyidir65 olmaya caliscam mart sonuna kadar .
kız bana hedefini söleeee partişe laf yetiştirmekten beni görmüyonnnHayordir regl olcannsankim evimde kamera koymusunda yidiklerim gordunde sinirlisin gibim geldii ama ben masumumm hep ooo
o da güzel bende mi denesem yapamazsam spor cezası veririm kendimeevet günlük hedef daha iyi oluyordu günde 100 / 200 gr demek daha motive edici artık haftaya öyle başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?