Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

BNMDE COK DİKKAT ETMEm gerekiyo veerebilmek için yoksa cok zorlanıyorum hemen alıyorm
Bende oyle istesem kisa sure icinde 100 kilo alirim sadece aburcubur ve borek pasta vs. Sevdigim seyleri yemem yeterli olur boyle oldugum icin kilo vermek icin cırpiniyorum eger ugrasmasam hakkaten onune gecemem

Bende oyle istesem kisa sure icinde 100 kilo alirim sadece aburcubur ve borek pasta vs. Sevdigim seyleri yemem yeterli olur boyle oldugum icin kilo vermek icin cırpiniyorum eger ugrasmasam hakkaten onune gecemem

aynıyız desene bnm içinde zor kolay bi yolu olsa keşke

Midem rahat oluyo .ama rahatsiz edici beni kotu etkileyen bir açlik cekmiyorum.öyle olursa hafif atıstirmaliklar ara ogünler iyi geliyo canim
Amaaaan bende coook yiyince okadar kotu hissediyorum ki yedikden saniyeler sonra of ya neden yedim diyorum midemde agriyo. Ama tabi benim bu dedigim pideler hamurlu seyler fln normal yesek sorun yok. Midenin raht olmasi daha huzur verici gercekten.

bilmiyorum kuzu önemli olan incelmek tartı değil pazartesi bakıcam fark var mı ona göre yaparım bişeyler

bakalım canım bu cumaya kadar ne olcak
kalori say birde mesela 1800 e kadar yeme hakkım var vermek için daha azını yemem gerekli son 3 gün günlük 800 kalori yicem günlük -1000 kalori birde hareket halinde de yakıyorsun ordan -100 de gitti haftada 1 kilo

kaptinn ben jillian yapmicam. Arastirdim baya bacaklar kalinlasiyomus.
Yani jillian biliyosan cok zor bacak hareketlri mesela hala bacaklarim popom koltuk altlarim falan aciyo. Yani zayif olmak lazim onu yapmak icin.
Squat falan yapan varsa cok onermiyorum kilonuza gore tabi

ben yapıyorum zorlanıyorsun ilk başlarda ama fark ediyor özellikle popo daha seksi görünüyor

kalori say birde mesela 1800 e kadar yeme hakkım var vermek için daha azını yemem gerekli son 3 gün günlük 800 kalori yicem günlük -1000 kalori birde hareket halinde de yakıyorsun ordan -100 de gitti haftada 1 kilo

nasıl hesaplıcam onu yaa ve günlük kaç kalori yemem gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…