- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.201
şok diyet uygula şaşırt vücudunuBen bu sabah 60.8'dim ne yiyorum da bu kadar + cıkıyorum bi anlasam
bide o kadar spor yapıyorum
afiyet olsun nerden buldun inşallah etkisini gosterirgercek kayısı aldım bugün sabah onu yaptım
Bende oyle istesem kisa sure icinde 100 kilo alirim sadece aburcubur ve borek pasta vs. Sevdigim seyleri yemem yeterli olurBNMDE COK DİKKAT ETMEm gerekiyo veerebilmek için yoksa cok zorlanıyorum hemen alıyorm
bilmiyorum kuzu önemli olan incelmek tartı değil pazartesi bakıcam fark var mı ona göre yaparım bişeyleryaptıgın spora bağlı beybi bak sekerpancarı mesela spor yaptıkca inceldi ama kilosu artmıştı
bakalım canım bu cumaya kadar ne olcakşok diyet uygula şaşırt vücudunu
gercek kayısı aldım bugün sabah onu yaptım
Midem rahat oluyo .ama rahatsiz edici beni kotu etkileyen bir açlik cekmiyorum.öyle olursa hafif atıstirmaliklar ara ogünler iyi geliyo canimCok ac kalmiyosun insallah :) acligaa karsiyimm
yemek cezası ver sporu arttırma bence ben bugün ekmek yemicem dün 1 lokmada olsa yediğim için dünü saymıyorum birde kalori saymayı deneo da güzel bende mi denesem yapamazsam spor cezası veririm kendime
aktardan aldım kuzum sordum anlattım var dedi o da ilacsız bunlar dedi etki etti galiba hafiftenafiyet olsun nerden buldun inşallah etkisini gosterir
Bende oyle istesem kisa sure icinde 100 kilo alirim sadece aburcubur ve borek pasta vs. Sevdigim seyleri yemem yeterli olurboyle oldugum icin kilo vermek icin cırpiniyorum eger ugrasmasam hakkaten onune gecemem
Amaaaan bende coook yiyince okadar kotu hissediyorum ki yedikden saniyeler sonra of ya neden yedim diyorum midemde agriyo. Ama tabi benim bu dedigim pideler hamurlu seyler flnMidem rahat oluyo .ama rahatsiz edici beni kotu etkileyen bir açlik cekmiyorum.öyle olursa hafif atıstirmaliklar ara ogünler iyi geliyo canim
ekmeksiz duramıyorumyemek cezası ver sporu arttırma bence ben bugün ekmek yemicem dün 1 lokmada olsa yediğim için dünü saymıyorum birde kalori saymayı dene
kalori say birde mesela 1800 e kadar yeme hakkım var vermek için daha azını yemem gerekli son 3 gün günlük 800 kalori yicem günlük -1000 kalori birde hareket halinde de yakıyorsun ordan -100 de gitti haftada 1 kilobilmiyorum kuzu önemli olan incelmek tartı değil pazartesi bakıcam fark var mı ona göre yaparım bişeyler
bakalım canım bu cumaya kadar ne olcak
bende öyleydim şimdi aklıma gelmiyor nerdeyse bugün kahvaltımı ekmeksiz yaptım mesela hiç aklıma gelmeiekmeksiz duramıyorumbnm zaafımda ekmek
ben yapıyorum zorlanıyorsun ilk başlarda ama fark ediyor özellikle popo daha seksi görünüyorkaptinn ben jillian yapmicam. Arastirdim baya bacaklar kalinlasiyomus.
Yani jillian biliyosan cok zor bacak hareketlri mesela hala bacaklarim popom koltuk altlarim falan aciyo. Yani zayif olmak lazim onu yapmak icin.
Squat falan yapan varsa cok onermiyorum kilonuza gore tabi
kalori say birde mesela 1800 e kadar yeme hakkım var vermek için daha azını yemem gerekli son 3 gün günlük 800 kalori yicem günlük -1000 kalori birde hareket halinde de yakıyorsun ordan -100 de gitti haftada 1 kilo
iyi bakalim cumaya eksiye gecersin o zamanaktardan aldım kuzum sordum anlattım var dedi o da ilacsız bunlar dedi etki etti galiba hafiften
Squat mi yapiyosun.ben yapıyorum zorlanıyorsun ilk başlarda ama fark ediyor özellikle popo daha seksi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?