- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.241
o zamna akşam yemekelrini kaldırıyosun 2 günbenim 1 kilo imkansız gibi görünüyor
61,8'dim bugün yani +700
internette biyerden günlük kalori ihtiyacmı hesapladım 2200 diyo
Arti olmaaaa arti istemiyorummmmmmmmmmmm
evet suan oyle biseye ihtiyacim yok. Sarkan biyerim olmadi zaten cok sukur. Sikilasmaya yada eritmeye yonelik olabilir
Poncikdir kizzzsen kimsin ki
yok artık bnm 1400 dü senin nasıl oyle cıkıyointernette biyerden günlük kalori ihtiyacmı hesapladım 2200 diyo
Yaa bişey yapmadım dün bdv'de feminen bi bağyan vardı ona kusma şeysi gönderdim diye galiba
eritmeye yönelik olmalıı diyetle beraber en iyi o gider ama nası bi spor olur bilmiyorum bilen varsa söylesiinnArti olmaaaa arti istemiyorummmmmmmmmmmm
evet suan oyle biseye ihtiyacim yok. Sarkan biyerim olmadi zaten cok sukur. Sikilasmaya yada eritmeye yonelik olabilir
ic bacak için ne yapiyorsun canım benim bildigim bi plates çemberi var bende onu sıkıştırıp bırakmak var başka neler yapiliyiTabi bende istiyorum da yapmiyorum squat cnku korkuyorm suan daha hedefe ulasmadim. Zaten aamac incelmesi bazi insanlarida biliyorm ki incecikken spor yapip kalin bacak oluyolr ama oyle begeniyolar ben begenmiyorm kaba geliyobence biz bolgesel calisabiliriz mesela ben ikigundur ic bacak calisiyorum.
sen 1000 kalori tüket en fazla cumaya farkı görelim 2200 çok fazla
kolda değildi bnm kaslar kızz sırt kısmımda ama kolumun altında kalan kısmdaydı taş gibi oluyodu ama göbekte durunca kötü duruyüduyaa bende kol kası istiyomm kollarım cok kalın ve sarkık
yok artık bnm 1400 dü senin nasıl oyle cıkıyo
bende istemiyorm ama sadece ince kolda azicik kas olabilir ski. Ben kurularida pek begenmiyorumkalın bacak kalın kol istemiyorum zaten patates çuvalı gibiyim birde kalınlaşsaincecik narin olmak istiyorum iç bacak harketleri hangileriydi
Aynennnn oyle.valla bu seferki takımın cezalarını ben yapcam ama bi dahakine yapmam herkes duysun artı cıkanlar takım yüzdesini düşürenler bunu bilip ona göre hareket etsin ..
yuruyus, plates ,leslie fln olabilir bence.eritmeye yönelik olmalıı diyetle beraber en iyi o gider ama nası bi spor olur bilmiyorum bilen varsa söylesiinn
o zamna azar azar başlıyaym hergün 5 tane arttırarak gideyim olur dimi öle sıfırdan başlıyayım.Senin kilon 55 bilmiyorum ki ya ben zaten cokken yapilmammasi gerektigini biliyodum hatta sekerpancarida diyodu. Ama senin kilon az suanda bence asiri yapmayincs bisey olmaz
kolda değildi bnm kaslar kızz sırt kısmımda ama kolumun altında kalan kısmdaydı taş gibi oluyodu ama göbekte durunca kötü duruyüdu
nişanlıma bana bisiklet alsana dedim çık dogru düzgün yürüyüşünü yap dedibende istemiyorm ama sadece ince kolda azicik kas olabilir ski. Ben kurularida pek begenmiyorumhaahah :d
Ben kucuk bi alet aldim onunla yapmaya basladim
Aynennnn oyle.
yuruyus, plates ,leslie fln olabilir bence.
Bisiklet bile 15 20dk dan sonra basen yapiyomus. Iyi arastrmak lazm
Daha hafif beslen ozaman bak bakalim degisiklik yaratcanım valla yemıyorum sporda yapıyorum nıye böyle anlamıyorum
evet dogruu ama basen ve ic bacak icin bazi hareketler var onlari kaydedip yapmak lazim. Her bolge icin var aslindaic bacak için ne yapiyorsun canım benim bildigim bi plates çemberi var bende onu sıkıştırıp bırakmak var başka neler yapiliyi
olabilir :) ama mesela popo dik olmasi icin kopek hareketi de var illa squat sart deglo zamna azar azar başlıyaym hergün 5 tane arttırarak gideyim olur dimi öle sıfırdan başlıyayım.
ben diş fırcalarken falan yapıyodum veya ayna karsısında işim varken falan
düzenli spor ve sekerden uzak durmak gerekiyo yani bn öyle yapıyodum tatlı paketli ürünler vs yemiyodumbende yapmak istiyorummmm bende
bn zayıfladıkca popm küçüldüDaha hafif beslen ozaman bak bakalim degisiklik yarat
evet dogruu ama basen ve ic bacak icin bazi hareketler var onlari kaydedip yapmak lazim. Her bolge icin var aslinda
olabilir :) ama mesela popo dik olmasi icin kopek hareketi de var illa squat sart deglbenm suan baya dik ama skilassin diye yapabilirim tabisi :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?