- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.441
Haha ha ya kotu espiriydi :)) gitmee baarimm yosaaabigün ben gitcem hepiniz heyecanlancanız
parte baana byby dediiiiOyyyy kuzuu sakinn sakinn gitmee sinci degill sirasi degil.kkisgacliginn :))) oyyy gulkerimm binimm
hep şiklayet hep şikayet hiç gelimde bi sorayım niye bu kadar konuşuyolar demk yoookkkGecmiste onemli bir sey varsa altyazi gecin okuyamicam biktim cenenizdennnn
Sizin calistiginiz firmalari bulup mudurlerinize sikaayet etcem bu ne cene ev hanimlarijida kocalarinaa
parte beni istemiyyyyHaha ha ya kotu espiriydi :)) gitmee baarimm yosaaa
Burdan bi zayif gizz gecti ortaligi tozu dumana katti @SekerPancari71 :))))
Ben isteremmm seni birak onu kotu alisganlikk eee eee tukurr icmeggparte beni istemiyyyy
Valla ben calisiyomm ve diyom ki ben calisiyorsam bu kizlar calismiii bu kizlar calisiiseee ben calismimmmhep şiklayet hep şikayet hiç gelimde bi sorayım niye bu kadar konuşuyolar demk yoookkk
Bunlar zorla bize telfonnn bagimliligi yaptiriylar fua etsinler regliyim ansm yoda idim gucum var bide bugun is yspmadim sirf cene için :))Valla ben calisiyomm ve diyom ki ben calisiyorsam bu kizlar calismiii bu kizlar calisiiseee ben calismimmm
Hiziniza yetisemim gercekten nasil bu kadar konusuyonuz bu isin sirri neee baaa da suleyinnn
Evet bulgur pilavi patates ve peynirli börek var birde pasta yapmış of of ama nefsime hakim olacam ama çokta açımanne yemekleri en cok yenilen yemekler
Ayy Sormaa bu cenebazlar yuzinden susamim tik tik tik seslerine maruz kaliyor radyosyonu saymimmmmBunlar zorla bize telfonnn bagimliligi yaptiriylar fua etsinler regliyim ansm yoda idim gucum var bide bugun is yspmadim sirf cene için :))
Kizmunter isinin adi ne aksam otur susaminla bizi oku teyzeleri netmis ogreniy bugun güzel di oku eglrnirsinnn ..
Ah cnmmmAyy inanamiyorum bu kafar mi temiz kalpli olunurr (ben)
@SekerPancari71 seni sordum @ParteMoralll a bir baktim donmussun
Hosgeldin cnm bidaha gitme yoksa kirbaclayacas seniii
hahahahaha giskandim beni ne kadar sevdiginizi soylemezsniz gidicfiimmOyyyy kuzuu sakinn sakinn gitmee sinci degill sirasi degil.kkisgacliginn :))) oyyy gulkerimm binimm
Var ben bir tohaat caktimGecmiste onemli bir sey varsa altyazi gecin okuyamicam biktim cenenizdennnn
Sizin calistiginiz firmalari bulup mudurlerinize sikaayet etcem bu ne cene ev hanimlarijida kocalarinaa
hay sizn partenizeeeeparte beni istemiyyyy
Ayy guldurdun beni ne bicim tohatt caktin kiz top gibi yuvarlanmisAh cnmmm
hahahahaha giskandim beni ne kadar sevdiginizi soylemezsniz gidicfiimm
Var ben bir tohaat caktimBitmeyenUmidim a yuvarlandi hahahaahahah
hay sizn partenizeeee
Simitler ekmek yerine menu hafif cumaya 1 kg gitsin dersen daha da azaltman gerekecekMenu öğle;
Ceyrek yumurtalı sucuk
Zeytin peynir
Iki parca simit
1tk has ball
Yesillik
Ara ;meyve
Aksam;
gabakli sebze çorbası
Bir kepce patitiz yemek
2lt su oldu heral
Tontikk biraz daha yerse yokustan yuvarlicam hahahahaAyy guldurdun beni ne bicim tohatt caktin kiz top gibi yuvarlanmis
Evet canim yine yedi geral ban yiyen bugun giremiyy bilmimm..bende baktim kusmuk atmiss die ban yemissSimdi gecmise dair onemli iki sorum olcak
1. Pocik yine mi banlandi
2. Hangi konuyaa kusmuk atmiss
3.
Kusmuk atti diye mi ban yemis gercektennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?