Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gecmiste onemli bir sey varsa altyazi gecin okuyamicam biktim cenenizdennnn

Sizin calistiginiz firmalari bulup mudurlerinize sikaayet etcem bu ne cene ev hanimlarijida kocalarinaa

Sizin calistiginiz firmalari bulup mudurlerinize sikaayet etcem bu ne cene ev hanimlarijida kocalarinaa
hep şiklayet hep şikayet hiç gelimde bi sorayım niye bu kadar konuşuyolar demk yoookkk

hep şiklayet hep şikayet hiç gelimde bi sorayım niye bu kadar konuşuyolar demk yoookkk
Valla ben calisiyomm ve diyom ki ben calisiyorsam bu kizlar calismiii bu kizlar calisiiseee ben calismimmm
Hiziniza yetisemim gercekten nasil bu kadar konusuyonuz bu isin sirri neee baaa da suleyinnn

Valla ben calisiyomm ve diyom ki ben calisiyorsam bu kizlar calismiii bu kizlar calisiiseee ben calismimmm
Hiziniza yetisemim gercekten nasil bu kadar konusuyonuz bu isin sirri neee baaa da suleyinnn
Bunlar zorla bize telfonnn bagimliligi yaptiriylar fua etsinler regliyim ansm yoda idim gucum var bide bugun is yspmadim sirf cene için :))
Kiz munter isinin adi ne aksam otur susaminla bizi oku teyzeleri netmis ogreniy bugun güzel di oku eglrnirsinnn ..

Ayy Sormaa bu cenebazlar yuzinden susamim tik tik tik seslerine maruz kaliyor radyosyonu saymimmmm
Gunduz giremiyorum is guc yogun oluyorum aksam geliyorum gecmisi okuyorumm ee kalkip yemek yap ye derken bir asirlik konusma ekleniyor alip okumaya baslimm uyku bastieiyor esim cemkiriyor cok zor sartlardauim cokkk

Menu öğle;
Ceyrek yumurtalı sucuk
Zeytin peynir
Iki parca simit
1tk has ball
Yesillik
Ara ;meyve
Aksam;
gabakli sebze çorbası
Bir kepce patitiz yemek
2lt su oldu heral

Ayy inanamiyorum bu kafar mi temiz kalpli olunurr (ben)

@SekerPancari71 seni sordum @ParteMoralll a bir baktim donmussun
Hosgeldin cnm bidaha gitme yoksa kirbaclayacas seniii
Ah cnmmm
Oyyyy kuzuu sakinn sakinn gitmee sinci degill sirasi degil.kkisgacliginn :))) oyyy gulkerimm binimm
hahahahaha giskandim beni ne kadar sevdiginizi soylemezsniz gidicfiimm

Var ben bir tohaat caktim BitmeyenUmidim a yuvarlandi hahahaahahah
parte beni istemiyyyy
hay sizn partenizeeee

Simdi gecmise dair onemli iki sorum olcak
1. Pocik yine mi banlandi

2. Hangi konuyaa kusmuk atmiss
3.
Kusmuk atti diye mi ban yemis gercektennn

Simdi gecmise dair onemli iki sorum olcak
1. Pocik yine mi banlandi

2. Hangi konuyaa kusmuk atmiss
3.
Kusmuk atti diye mi ban yemis gercektennn
Evet canim yine yedi geral ban yiyen bugun giremiyy bilmimm..bende baktim kusmuk atmiss die ban yemiss
Konunu ismi( ikinci kisi) 6ci sayfadamiydi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…