- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.481
Küseyim mi alcan mi gönlümü ona göre küscemKizzzz kustunmuuuu ben senin ablanimm bak ablaya kusulmez
pekiHayır en çok ben bennnnnn
Cuma arti çıkta bak neler oluyoVaaaaa amaaaa ben sokk oldurseydiniz benii hihhh be okumaya gidimm sayfaları akilli olunn
Benim.menu yine gerilerde kaldiben gidim yemek yiyeyim tAze fasulye varmış ondan yiyen bde yoğurt yeter herhalde
Bahhh yaaa bi akilli durmuyonn @ParteMoralll se uyma bacimm buaa nennn hepinize yeterim kizz nolcak vucut kocamann hepinize sarilirimm ki
Birek patatesli bulgur yedim 1 kaşık bol salata ve yarim kase yoğurt yarım sodaSchonerDuft sen bilirmisin benm burda tokatim meshurdurrrrrrrrrrrrrrrrr yarin persembeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yeeemeeeeeeeeeeee sadece bir tabak patates yemegi ve salaataaaaaaaaaaa yoksaaaaaa yeterrrrrrrrrrrrrrr yeterrr
Ben anneme gelmeyi de kv gitmeyide sevmiyor herşey alt üst oluyor ama azcık yedimBak dun annemdeydim ben. Annemdeyken cok korkuorm ama basardm guzelce gecti cuma yine gidicem ama bozmucammmmmmmmmmmm yoksaaaaa bu is bitmezz
Erkenden yazınca tabiBenim.menu yine gerilerde kaldi
Oh superrrrrrrrr cok severmmmmmmmmmm yaz geliyo bol bol yaparm.imhh afiyet olsnn
Oy yerim yeriiimmmBahhh yaaa bi akilli durmuyonn @ParteMoralll se uyma bacimm buaa nennn hepinize yeterim kizz nolcak vucut kocamann hepinize sarilirimm ki
Senin menun her zamanki gibi harikaa nolcak ekmek yok tatli yok protein li guzel bir beslenme olmuss supersin yaaa daha du zamsnla benimde oo iki isirimliklar kalmicakkBenim.menu yine gerilerde kaldi
Oh superrrrrrrrr cok severmmmmmmmmmm yaz geliyo bol bol yaparm.imhh afiyet olsnn
Dogru diyosunnnnn yetersn kizBahhh yaaa bi akilli durmuyonn @ParteMoralll se uyma bacimm buaa nennn hepinize yeterim kizz nolcak vucut kocamann hepinize sarilirimm ki
Evt yaa tazesi peeek guzeeellllErkenden yazınca tabibende çok severim ekmek ama bu buzluktan çıkmaydi tazesini yemeye az kaldı
vuuuu superrrrrrrSenin menun her zamanki gibi harikaa nolcak ekmek yok tatli yok protein li guzel bir beslenme olmuss supersin yaaa daha du zamsnla benimde oo iki isirimliklar kalmicakk
Guzel bi menu olmus canimmSabah: kayısı su kayisiyi yedim 1 yeşil elma
Ara:kahve
Ogle:yarım kase çorba yarım tabak türlü 1 dilim ekmek
Ara:Nescafe
Aksam:1tabak taze fasulye yoğurt
1.5 litre su 2 ye tamamlamaya calisicam
sabah olmamis kahvalti sansin olmadi galiba guzel afiyet olsn bebimmSabah: kayısı su kayisiyi yedim 1 yeşil elma
Geç kaldımsabah olmamis kahvalti sansin olmadi galiba guzel afiyet olsn bebimm
Amaa kiz kahvalti nerde durum okaami fecii en azindan iki hsslanmis yumrtayi lop diye yiyeydin yaaSabah: kayısı su kayisiyi yedim 1 yeşil elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?