- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #185.461
seviyon mu beni parteden daha çok seviyon dimiBen isteremmm seni birak onu kotu alisganlikk eee eee tukurr icmegg
Bdv de lezbiyen biri birinden hoşlanmış onda kusmuk atmışSimdi gecmise dair onemli iki sorum olcak
1. Pocik yine mi banlandi
2. Hangi konuyaa kusmuk atmiss
3.
Kusmuk atti diye mi ban yemis gercektennn
Is yapmayıp boş oturunca böyle oluyo kuzuValla ben calisiyomm ve diyom ki ben calisiyorsam bu kizlar calismiii bu kizlar calisiiseee ben calismimmm
Hiziniza yetisemim gercekten nasil bu kadar konusuyonuz bu isin sirri neee baaa da suleyinnn
Nee oleyimm ben ne yemusimmm oleyimm ben acim acim :)))Tontikk biraz daha yerse yokustan yuvarlicam hahahahaBitmeyenUmidim
Nedir bu giskanclih yaaa en cok benn sen yooken ben vardim burdaaaaaaaseviyon mu beni parteden daha çok seviyon dimiyoksa baaakk
SSimit olmamiss dunde sucuk yemistinnn aksamda az olmus daha cesitli beslenmelisin kuzuuuMenu öğle;
Ceyrek yumurtalı sucuk
Zeytin peynir
Iki parca simit
1tk has ball
Yesillik
Ara ;meyve
Aksam;
gabakli sebze çorbası
Bir kepce patitiz yemek
2lt su oldu heral
Ayy o nasıl menuEvet bulgur pilavi patates ve peynirli börek var birde pasta yapmış of of ama nefsime hakim olacam ama çokta açım
Acmisin amaaan cnm ne az yemissin hc guzel degl menun peehNee oleyimm ben ne yemusimmm oleyimm ben acim acim :)))
Kizz zati sucuktan anladim ev tapimi yagsiz fi nerdeyse iki yk jasik kadardi sucuk bebelere simit aldim iki isirimlikti anammm bunlar kaddar olmus beni oldurtecekler imdaaatttt :)) bide hamis insafli ogluyy sandim :))SSimit olmamiss dunde sucuk yemistinnn aksamda az olmus daha cesitli beslenmelisin kuzuuu
Caya misafir var onun icin birekler pasta onden bulgur yapmış ac olanaAyy o nasıl menu
Bak dun annemdeydim ben. Annemdeyken cok korkuorm ama basardm guzelce gecti cuma yine gidicem ama bozmucammmmmmmmmmmm yoksaaaaa bu is bitmezzCaya misafir var onun icin birekler pasta onden bulgur yapmış ac olana
Parte beni istemiyomus biliyo musunAh cnmmm
hahahahaha giskandim beni ne kadar sevdiginizi soylemezsniz gidicfiimm
Var ben bir tohaat caktimBitmeyenUmidim a yuvarlandi hahahaahahah
hay sizn partenizeeee
Kizzzz kustunmuuuu ben senin ablanimm bak ablaya kusulmezParte beni istemiyomus biliyo musun
Sabah ki simittttMenu öğle;
Ceyrek yumurtalı sucuk
Zeytin peynir
Iki parca simit
1tk has ball
Yesillik
Ara ;meyve
Aksam;
gabakli sebze çorbası
Bir kepce patitiz yemek
2lt su oldu heral
He yine ban yedi konusmayalim bu konu da bizde yemeyelimSimdi gecmise dair onemli iki sorum olcak
1. Pocik yine mi banlandi
2. Hangi konuyaa kusmuk atmiss
3.
Kusmuk atti diye mi ban yemis gercektennn
Bahhh ya kim kime atmis once sen onu okuuu beni yorma dedim cevir yanagini dedim geliyy bi tohatt dedim gwdanaliyim beni yuvarlsmaya kalktı cokk fenaa dua et hamissin dokunulmazliginn varrAyy guldurdun beni ne bicim tohatt caktin kiz top gibi yuvarlanmis
Hayır en çok ben bennnnnnNedir bu giskanclih yaaa en cok benn sen yooken ben vardim burdaaaaaaaBitmeyenUmidim
Vaaaaa amaaaa ben sokk oldurseydiniz benii hihhh be okumaya gidimm sayfaları akilli olunnSabah ki simitttt
Seviyemmm zayiff kizz seyyyyyyyseviyon mu beni parteden daha çok seviyon dimiyoksa baaakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?