- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.621
ışık kırılıcı gözlük camları oluyor ben ondan almıştım.. dinlendirici gözlük alacağımda gözlükçü önermişti ... düzenli kullanmıyorum ama kullandım azaltıyor ağrılarıGünaydınlar kızlar, dün bilgisayarda çalışmaktan gözlerim şişmiş. Gözlerimi dinlendirmek istedim. Bugün yine tüm gün bilgisayar başında veri girmek gibi işlerle uğraşacağım arada bakabilirim umarım :)) Haftanın son günü de zinde geçsin :))
tm kuzum menülerini falan paylaş ihml etme sakın gözüm üstündeayrılıyorum kuzuucum izineama buralardayım
sende benim gibi azar azar veriyosunelaalemi( 59.2/58.9/300 gr/%0.50)
hedef52( 55.6///%)sabit
selcanmehmetcan(76.5///%)
htc71(64.7/63.9/0.8/%1.23)
06derya(74.2/72.6/1.6/%2.15)
ParteMoralll(66.2///%)
poncikbirgelincik(60///%)sabit
senad(67.5/66.1/1.4/%2.07)
nuffiun(74.4/73,60/%1,08/%)başlangıç 20şubat kilo 75,9 hedef 65
Oh oh 1.6 oh oh 1.6 kizlar gelin beraber oynayak
siemens te karar verdim canım arcelik servisi yok bizim burda o yüzden hiç düşünmedim onu amaan beyaz eşya şans işi zaten bakalım inşallah sağlam çıkarlarkaptinn canım beyaz eşya işini annemle konuştum arçelikten başka marka bilmem ben dedi. Ne yaptım karar verebildin mi??
bende çatlak yok çok şükürrrkızlar iç bacak çatlakları için bildiğiniz bir yöntem kullandığınız ürün var mı ?
cilt esnekliği için hindistan cevizi yağı kullanıyorum güzelde nemlendiriyor .. selülit içinde ağaç lifi ile kese yapıyorum haftada 2
bende regenlik döneminde oldu kaşınıyordu kaşırken yırttım sanırım öyle hatılıyorum en azındanbende çatlak yok çok şükürrrama takipteyim tbisii olurda ilerde olursa aklımda olsun
tm kuzum menülerini falan paylaş ihml etme sakın gözüm üstünde
bende regenlik döneminde oldu kaşınıyordu kaşırken yırttım sanırım öyle hatılıyorum en azından
bende de var canım ergenlik zamanlarından ama onlar belli olmuyor içi ten rengi gibi cildim de sarkma yok ama hamileyken gogsum çatladıbende regenlik döneminde oldu kaşınıyordu kaşırken yırttım sanırım öyle hatılıyorum en azından
Simdi opuyon sonra dovucen beni cunkum hasta oldum dun sabitken bugun aeti oldum neden hemen bi gunde bir kg almadimya bilmiyim bilegim icin ilac kullanim ondanmi aksam rokali yogurt yedim o mu odem yapti anlamadim.puffkuzum internetim yok iş yerinde girebiliyorum ancak günaydın öpüyorum seniii
KESE YAPIYORUM NORMALDE AMA YAĞI HİÇ KULLANMADIM ALAYIMDA KULLANAYIM İNŞALLAH İŞE YARAR HER BANYODA KULLANMAK GERK DEĞİL Mİ ?Canım çatlakların cok ileri boyutta değilse eğer duşa girdiğinde keseyle kızarana kadar sert sert kesele duştan cıktıgındada kakao yağıyla bi güzel masaj yap düzenli kullandığında etki gösteriyomus bi ara bende denemistim ama devam etmedim
BENİM DÜN GÖZME İLİŞTİ GICIK OLDUM KİLO VERİRKEN HEP GÖZÜMÜN ÖNÜNDE OLCAK SANIRIMbende de var canım ergenlik zamanlarından ama onlar belli olmuyor içi ten rengi gibi cildim de sarkma yok ama hamileyken gogsum çatladıonları napicam bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?