- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.581
Yarin gidecegim cnmmEderis biz size dua cinimmmdoktora gitsene kuzum bi görün ihmal etme
Ben son aylara dogru olmustum grip kendi doktoruma gittim ilac vermisti canim ama insallah ilaca gerek kalmazYarin gidecegim cnmmsiz hamilelikte grip oldugunuzda ne yaptiniz kendi jinekologunuza mi gittiniz
Kiz okurum uflerim biseycik olmaz sana :))) allah kem gozlerden korusun...
Cnm ben oldugumda atlattim meyvr ihlamur pekmez vs ama teyzmde ayni anda hamileydi o atlatamasi doktr ilac vermisti oyuzden cok agirsan tavsiye ederim gitdinlenmeye calisiyommmmpekmez yiyom ins cabucak atlatirim
sag ol cnm ins mis kokulu prensesine dua ettir bisim icinnn
Olamadimmm canimmm yaadinleniyorum ama duzelemedimm hamisim ya doktor bana ilac vermez diye dusundum gitmedim doktora evde idare etmeye calisiyorumm
ay evettttttttHeeeossundu napah gizil oluyohh emek yoksa hiçbisi yoh deeaamii
Ben son aylara dogru olmustum grip kendi doktoruma gittim ilac vermisti canim ama insallah ilaca gerek kalmaz
Cok sag olun kizlar. Ben yarin ki durumuma gore hareket edeyim. Cok optummm iyi geceler prenseslerinizleeeeeee
Cnm ben oldugumda atlattim meyvr ihlamur pekmez vs ama teyzmde ayni anda hamileydi o atlatamasi doktr ilac vermisti oyuzden cok agirsan tavsiye ederim git
ay evetttttttt
afiyet olsun canım sabah öğlen iyi ama akşama sebze yemegi olsaydı daha güzel olurmuşsabah:
evden çıkmdan 1 kse nesfit / iş yerine 1 kaşarlı tost
ara öğün
yok
öğlen
1 kaşık yeşil mercimekli bulgur / az yağlı kızarmış tavuk yarım göğüs
ara öğün
1 portakal
akşam
1 kase nesfit ile geçiştirmeyi düşünüyorum
gün içinde şekersin türk kahvesi içtim.
bugün çok yoğun geçti. dışarda 1,5 saatten fazla dolandım. iş çıkışı yarım saat kadar yürürüm ya d leslie ile 1 mil yaparım günün tamamlarım
kalori hesabım : 939 tükettiğim yaktığım 122 ( şimdilik ) 817 fark
afiyet olsun tatlim güzelÖgle 11:30 yumurtasiz menemen peynir zeytin bi dilim ekmek cayy
Ara partakal elma
17:00 da yeşil fasulye,kuru fasulye 3yk
Su 2,5 su ileri saate 3yk yogurt yerim
geçmiş olsun hamisim dikkat et kendine kızların dediği gibi eğer kötüysen git hamilelere göre ilaç verirKizlar cok hastayimmm
afiyet olsun canım kisirda kötü değil bence 4 yk kasigi ama düzenli olsa daha iyi olurmuş akşam falan yeseydin biraz daha09 mart 2017 menum
Sabah
3 kasik.menemen yumurtali
1 tk tulum peynir
2 zeytin
1 er catal zeytin salatasi kahvaltilik sos
2 dilim tb ekmegi
Sekersiz cay
Oglen 4 gibi
4 kasik kisir
Sekersiz cay
Aksam yok acikmadim cunku midem.tuhaf biraz cok acikirsam 1 bardak.sut icicem
Su 2 olmadi daha yatana kadr olur
geç oldu ama ben yazam ben marketten hazır aliyorum kayisi kadar büyük tatlı oluyor 3 tane yiyordum sen kendin kuruttuysan küçük se 8 10 olabilir herhaldeMidem kazınmaya başladı erik kurusu yiyorum ben de..ne kadar yenirki acaba fazlası zarar mi..
afiyet olsun canım güzel az gibi görünüyor ama sen zaten 2 ogun yiyorsun doyduysan tamamMenüm..
Sabah: iki yumurta, peynir, yeşillik..
Akşam: bir kase tarhana çorbası, bir tabak yoğurtlu karnabahar, marul salatası..
Kizzlarr hayirmi sermii :))) kaptinimiz artik çok yazmiyir dun ve bugun kiz kaptannkaptinn yosammm patronun isi cogalttimi baa tel.nosunu ver kizcamm kiz ver söz :)))
Ayy yarinn tirsimm sendennnn
Cok sinirli olmaa ceza viyymee vuymaa bize ogluyymu yarin sabahh goruhhsmehh uzere keptinn..veee yardimcilarii ♡♥♡
günaydın canıımm Tabikide Hazır listeeee önce onu hazırladım sonra işime başladım o derece önemsiyorum siziGunaydin kizlar kaptancum liste hazirmi
günaydınnnn cok iyi kilo vermişsin kuzum maşallahh**14. TAKİM 508. ETAP***
elaalemi( 59.2///%)
hedef52( 55.6///%)sabit
selcanmehmetcan(76.5///%)
htc71(64.7///%)
06derya(74.2///%)
ParteMoralll(66.2///%)
poncikbirgelincik(60///%)
senad(67.5/66.1/1.4/%2.07)
nuffiun(74.4///%)başlangıç 20şubat kilo 75,9 hedef 65
günaydın beybisiiiiiGunaydin kizlar hayirli cumalaaarrr boll eksiler
günaydın çiçeeeeemgunaydin kızlar bol eksiler
63lere düşmüşüzzz**14. TAKİM 508. ETAP***
elaalemi( 59.2///%)
hedef52( 55.6///%)sabit
selcanmehmetcan(76.5///%)
htc71(64.7/63.9/0.8/%1.23)
06derya(74.2///%)
ParteMoralll(66.2///%)
poncikbirgelincik(60///%)
senad(67.5/66.1/1.4/%2.07)
nuffiun(74.4///%)başlangıç 20şubat kilo 75,9 hedef 65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?