- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.641
Yap bence yaa ben dicektim ama utandimbak büyük oynuyosun kaptanla oyun olmazadımı keptın mı yapsam ben acaba
Uff bugun canim hic bisi yapmak istemiyinapıyonuz kızlar
Aaa ayip ediyosunnnnn rahat ol sennn o kilolar gidicek. Ben seni yonlendiricem.
noldu daçok geçmiş olsun canım kas gevşetici varsa ic rahatlatır azda olsa
bende çıldırıyorum sinirden
Yine neler dokturcennnUff bugun canim hic bisi yapmak istemiyiama yemek yapmam lazim gelir
Hayirr sen simdi cok guzel bi seyin icerisindesin hamilelik dogum bebis cok guzel seyler Rabbim herkese nasip etsinTaaam taam sustumm yok bebis
Hamisim bu hamisligin geri donusu olcakkk gii benimm yglar baa yeter baskasina verin yaglarinozi
Zati siz zayifsiniz ne istiyonuz 2 gr yaglarinizdan anlamimm
Yaza kadar eriyip bitersiniz sizz sonra gelsin tatiller mayolar ben nolcam dombili baykus gibi dolanip duracamm
Beneeee grubun tapusunu aldim nolceeeek benle iyi gecin yoksaaaaa ayagina muz atarim
sen dogurr ben sana ozel kocluk yapicamm
aynen bide ilk defa yaptıysan 2.ye göz alışkanlıgı olcak daha güzel yaparsınAcik hareketleri yarim yamalak yapabildim hizlandigi bolumlerde ama ossun yapa yapa ogrenecuhh
Ben kaydiririm biliyisinküçükken denemiştim onu kaymıyo yalan o bizi kandırmışlar
Yayla çorbası paneli tabuk pilav salataYine neler dokturcennn
utandınYap bence yaa ben dicektim ama utandimahahhaha evet utandim keptinn
Dansci olaciimmm ahahahahjhaynen bide ilk defa yaptıysan 2.ye göz alışkanlıgı olcak daha güzel yaparsın
Bennnutandın: sen d..dD .D.d
Ben kaydiririm biliyisinama seni kucagima hahahahaha
bugün bi video izledim arkadasım atmış rahat 90 kilo bi kadın direk dans yapıyoDansci olaciimmm ahahahahjh
Ben kaydiririm biliyisinama seni kucagima hahahahaha
Agahahhajajakakahahhahahahnasıl teklifler bunlar D :
dur ben ayarlıyayım şu isim değişikliğiniBennnahahahahahk utanmak agahajakalalamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?