- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.681
Ayyy o ne oyle yaaa delilik nasil yaparlar bunu ne yüzle söylüyorlarbi de tamam mi diceniz yani bunu mu bekliyorlar
Aaa o kadar erken mi ben 16 haftadan once ogrenmeyiz gibi dusunuyordum bir heyecanlandimm simdiiiBen oglumun cinsiyetini 11 arti 5 de ogrwnmistim belli olur yakinda seninkide
:Ahahhahahavur banaaa
ayy şınav zor bile plank cok zorEvet o bile zorladi ya sinavi da tam yapamiyorum gibi ama
Kiz sen neyin kafasini yasiyinnn@-keptınn
:
saçlarımdan tut önce
beni yerlerde sürükle
elimizde taahhüt falan yok neye istinaden sıkayet edicem kii edemem bu yüzden susmak zorundayız aceleye geldı hıc aklıma bıle gelmedı boyle seyler
sende gel sendeKızlar sadece okuyabiliyorum bu ne hız :) ohh muhabbet süper
sağol kuzuummmm ne oldugum belli olsun didimkaptinn guzel olmus 06derya bunu begendi
yarısından az kısmını verdik 2 gundur amcam duruyodu ama gelmeyen adamı zorla getıremeyız kı suan bızım begendıgımız kalebodurlar gelmemıss bahane buhiçte susmak zorunda değilsiniz bigün işten izin alın biriniz gidin başlarına biticek diyin Allah bilir aprasıda verilmiştir
Kiz sen neyin kafasini yasiyinnnkendine gel
Kiblede gor noluyoo bela olurum basinakib liyeyim mi bana asılıyo diye
Sendee kasiniyosun sankii oyle geldi banaErkek uye vaaaar diye baarirmişsin
imdaaatttpartiş bizi tokatlıcak bak diyim
plank daha basit bence sinavdanayy şınav zor bile plank cok zor
nerden geliyomş ara al numarasını ben konusmak istiyorum deyarısından az kısmını verdik 2 gundur amcam duruyodu ama gelmeyen adamı zorla getıremeyız kı suan bızım begendıgımız kalebodurlar gelmemıss bahane bu
dur daha porfili de değiştircem o eski hedeften eser yok dicem
annemden istedim ama vermedinerden geliyomş ara al numarasını ben konusmak istiyorum debu devirde kendi işini kendin yapıcaksın millet çakal olmuş
Az kaldi cikacaz birazdan dayan kizahahahahsıkıldım yaaa sabah beri cnm iş yapmak istemiyo uykumda var
kaptinn hedefle olan samimiyetim hedef de kalmistir sizi tanimiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?