Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Neden haşlanmış yumurta sevmiyo msn canim iyce çırpip yumurtayi seramik tavada yagsiz arkali önlü pişirip de yiyebilirsin aslinda:KK58: kilo durmalarinda iki üç günlük sok diyet yapilabilir aslinda vucut yeme duzenimize alışıyo farklilik iyi geliyo
YİYEMİYORUM YUTUNCA :kusmuk: BEBEKLİĞİMDE DE HİÇ YEMEMİŞİM CANIMDA ÇOK İSTER ASLINDA AMA İŞTE YUTUNCA OLDUĞU YERDE DURMUYOR ... SENİN VERDİĞİN 3 DETOKS VARDI ONLARDAN BİRİNİ YAPAYIM HAFTA SONU

Belki de canım aslında sevdiğim bir arkadaşım ama ne bilim işte bı daha açarsa zaten biraz daha sert konisacam neyse ya akşama fırında patates yapacam kaşarlı makarna çorba sence çok mu fazla olur ben makarna dan yemem de
senle sidik yarışına giren kim bu aralar herkesi yoluyorum onu da yolalım hazır kollarım sıvanmış :D sen çorba salata ile geçiştir doyana kadar çorba salataya vur yanında ayranda olur patatesten elinden geldiğince uzak dur akşamları için

senle sidik yarışına giren kim bu aralar herkesi yoluyorum onu da yolalım hazır kollarım sıvanmış :KK70: sen çorba salata ile geçiştir doyana kadar çorba salataya vur yanında ayranda olur patatesten elinden geldiğince uzak dur akşamları için
kime naptın kız :D:D:D:D:D

5 sene aynı sınıfta okudugum arkadasımı tanıyamadım ben bugün:olamaz::olamaz:
ay cok utandım dedim yer yarılsın dibine gireym:ruh:

Selam kizlar:KK68:
Nasilsiniz:KK25:
Zorlu bir dunden sonra ben bugun daha yiyim,diyete bugun de aynen devam.dun de kacamak yapmadan gecti ,sukurler olsun.bu sabah ta cumaya gore -0.5 kg gordum:KK9:cok mutlu oldum ben:KK68:

niye normal yemekler yok sabah kahvaltı da yok az olmamış mı o :110::110:
Cok guzel oluyo sekercim,incecik ,hic bir yerden bir fazlalik yok,hafifceciktim:-)cokkk uzun yillar once:KK35:
Bir de dun icin cokkkk tesekkur ederim canim,seninle sohpet say!esinde o aclik krizini yenebildim,iyiki varsin,iyiki varsiniz:KK9::KK68::KK68::KK68:

Selam kizlar:KK68:
Nasilsiniz:KK25:
Zorlu bir dunden sonra ben bugun daha yiyim,diyete bugun de aynen devam.dun de kacamak yapmadan gecti ,sukurler olsun.bu sabah ta cumaya gore -0.5 kg gordum:KK9:cok mutlu oldum ben:KK68:
bu hafta listeye girebilceksin galiba kuzum :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Cok guzel oluyo sekercim,incecik ,hic bir yerden bir fazlalik yok,hafifceciktim:-)cokkk uzun yillar once:KK35:
Bir de dun icin cokkkk tesekkur ederim canim,seninle sohpet say!esinde o aclik krizini yenebildim,iyiki varsin,iyiki varsiniz:KK9::KK68::KK68::KK68:
:KK74::KK74::KK74: siz böyle dedikce diyorum tamam kaptanlıgın hakkını veriyorum ben :KK30::KK30:

Oyle umit ediyorum kuzucum,bu hafta cok dikkat ettim kendimce,kacamak vs de yapmadim sukurler olsun.yarini da atlatirsam baya umitliyim bu haftadan.artik 5leri goreyim istiyorum.havalarin isinmasina ne kaldi ki:KK28::KK9:
dimi ama zayıflayınca gelsin incecik kıyafetler bi küçük beden pantolonlar :KK53::KK53::KK53:

Back
X