Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kesinlikleeee,gercekten dunki halimden ben korktum:confused::KK70:aksamn olsadayemeyi yesem,elim ayagim titredi resmen acliktan:KK35:ama sohpet ettikce aclik krizi gecti ve daha da istikrarli gunu bitirdim:KK74::KK74::KK74::KK9::KK36:
coook sevindiiimmm :KK74::KK74:
bugün daha iyisinidir ama dimi ilk gn hep zor geçer her konuda :KK53:

dimi ama zayıflayınca gelsin incecik kıyafetler bi küçük beden pantolonlar :KK53::KK53::KK53:
Aynen oyle,ust kiyafetler simdi kamufle ediyor da,pantalonlar dugmeler firlayacak durumda:KK70::KK70::KK70:bu kis takima ilk girdigim kilodayken toplamda verdeyse 10 kg aldim.hedef 15 kg vermek ve incecik olarak yeni ciciler almakkk:KK9::rolleyes::KK6::KK5:

***aday listesi***
@nuruze(83.8///%)diskalifiye
@Alina_ (61.8///%)bu hafta listede
@Marul_Anne(56.4///%)bu hafta listede
@deliyarim35(83///%)beklemede
@makyajkolika(65.6///%)21 nisan da listede

kızlar kendine güvenmeyen bana söylesin hiç listeye almıyayım listeye girdken sonra devamsızlık veya kacamak yapma gibi bi durum söz konusu olamaz haber vereyim de sonra bozuşmayalım:ukala:

Aynen oyle,ust kiyafetler simdi kamufle ediyor da,pantalonlar dugmeler firlayacak durumda:KK70::KK70::KK70:bu kis takima ilk girdigim kilodayken toplamda verdeyse 10 kg aldim.hedef 15 kg vermek ve incecik olarak yeni ciciler almakkk:KK9::rolleyes::KK6::KK5:
yaza kadar bnm kiloya gelirsin sende 55 :KK8::KK8: çıtı pıtı giyiniriz :cool:

coook sevindiiimmm :KK74::KK74:
bugün daha iyisinidir ama dimi ilk gn hep zor geçer her konuda :KK53:
Sagol canimmm:KK68:kesinlikle ikisaatlik erken baslamak yeme icmeye butun duzenimi alt ust etti.ben yine normalde devam edecegim.gune cok erken basliyorum ama ,aksami hep birlikte yemek yemek icin yine ayni duzende gidecegim.sadece yediklerime cok daha dikkat ediyorum cumadan beri.en onemlisi,yediklerimi kasik hesabiyla tabagima alip midemi kucultmeye calisiyorum ve boll su iciyorum:KK9:

SekerPancarii SekerPancarii canım ben haslanmıs sebze olarak ne yıyebılırım yarın? yulaf ezmesinden puding yapcam onu yiyim mi :kk77:
Nee sebze yerine yulaf yemeyi mi teklif ediyosun ben mi yanlis anliyorum:KK70:ahahaha :tokat:ay ben sebze yemegi yedim kiz ama haslanmis brokoli kabak karnabahar yiyebilirsin:KK58: yazdan kurumuş yesil fasulyem var yarin da onu yicem seviyom haslanmis sekildede:KK53:

Sagol canimmm:KK68:kesinlikle ikisaatlik erken baslamak yeme icmeye butun duzenimi alt ust etti.ben yine normalde devam edecegim.gune cok erken basliyorum ama ,aksami hep birlikte yemek yemek icin yine ayni duzende gidecegim.sadece yediklerime cok daha dikkat ediyorum cumadan beri.en onemlisi,yediklerimi kasik hesabiyla tabagima alip midemi kucultmeye calisiyorum ve boll su iciyorum:KK9:
erken yemek yaraamadı diyosun yani :D
kalori saymayı düşündün mü hiç kuzu kızlar başarıyo onu ben pek başaramıyorum da baya etkili gibi :KK53:

YİYEMİYORUM YUTUNCA :kusmuk: BEBEKLİĞİMDE DE HİÇ YEMEMİŞİM CANIMDA ÇOK İSTER ASLINDA AMA İŞTE YUTUNCA OLDUĞU YERDE DURMUYOR ... SENİN VERDİĞİN 3 DETOKS VARDI ONLARDAN BİRİNİ YAPAYIM HAFTA SONU
Hadi yaa az haslanmis falan da mi yiyemiyosun bende cok kati sevmem pişmiş yumurtadan mi bulanıyosun:KK1: evet canim detoks iyi fikir:eğlence:

yaza kadar bnm kiloya gelirsin sende 55 :KK8::KK8: çıtı pıtı giyiniriz :cool:
İnsallah canimmm:KK68:55 kgde de gayet iyi oluyorum,gobek basen cikmiyor ama ,50 kg yi bir gorsem ve korusam dunyalar benim olur.bir de 40 yasi asmis biri olataktan biraz daha dikkat etmek gerekiyor,onu simdilerde cok daha iyi anliyorum:KK6::rolleyes::KK5:

Nee sebze yerine yulaf yemeyi mi teklif ediyosun ben mi yanlis aliyorum:KK70:ahahaha :tokat:ay ben sebze yemegi yedim kiz ama haslanmis brokoli kabak karnabahar yiyebilirsin:KK58: yazdan kurumuş yesil fasulyem var yarin da onu yicem seviyom haslanmis sekildede:KK53:
haşlanmış karnabahar :kusmuk::kusmuk::kusmuk:
onun yemeği güzel oluyo kıymalı :KK53::KK53:

İnsallah canimmm:KK68:55 kgde de gayet iyi oluyorum,gobek basen cikmiyor ama ,50 kg yi bir gorsem ve korusam dunyalar benim olur.bir de 40 yasi asmis biri olataktan biraz daha dikkat etmek gerekiyor,onu simdilerde cok daha iyi anliyorum:KK6::rolleyes::KK5:
yaşını söylediğnde abla diyesim geliyo deme onu :D:D:D:D

Boyun kac canim benimde hedefim 50En Büyük TÜRKİYE boyum 165En Büyük TÜRKİYE

erken yemek yaraamadı diyosun yani :KK70:
kalori saymayı düşündün mü hiç kuzu kızlar başarıyo onu ben pek başaramıyorum da baya etkili gibi :KK53:
Evet ben de ise yaramadi erken yemek,yoksa acimmmm ,acimmmm,diye diye gun gececekti:KK70::KK34::rolleyes:ben yine her zamanki gibi devam edeyim:KK9:
Bazi besinlerin kalorilerini az cokbiliyorum.su siralar cok farkli seyler de yemedigim icin,bir kac gundur kepceyi servi kasigini biraktim:-)corba kasigiyla hazirliyorum tabaklarimi:KK70:ama bir sure sonra o konuda yardim ve fikirlerinize ihtiyacim olur:KK68:

Hadi yaa az haslanmis falan da mi yiyemiyosun bende cok kati sevmem pişmiş yumurtadan mi bulanıyosun:KK1: evet canim detoks iyi fikir:eğlence:
KAVRULMUŞU BİLE 2 3 SENEDEN BERİ YİYEBİLİYORUM HELE AZ HAŞLAMAYI HAYATTA YİYEMEM :D SENİN VERDİĞİN VARDI İLK GELDİĞİMDE VERMİŞTİN ONKLARDAN BİRİNİ YAPAYIM :KK50:

Nee sebze yerine yulaf yemeyi mi teklif ediyosun ben mi yanlis anliyorum:KK70:ahahaha :tokat:ay ben sebze yemegi yedim kiz ama haslanmis brokoli kabak karnabahar yiyebilirsin:KK58: yazdan kurumuş yesil fasulyem var yarin da onu yicem seviyom haslanmis sekildede:KK53:

ahahahhaha :KK53::KK53::KK53: haşlanmıs sadece brokoli yiyebiliyorum onu nerde bulcam bazar yokkk

Evet ben de ise yaramadi erken yemek,yoksa acimmmm ,acimmmm,diye diye gun gececekti:KK70::KK34::rolleyes:ben yine her zamanki gibi devam edeyim:KK9:
Bazi besinlerin kalorilerini az cokbiliyorum.su siralar cok farkli seyler de yemedigim icin,bir kac gundur kepceyi servi kasigini biraktim:-)corba kasigiyla hazirliyorum tabaklarimi:KK70:ama bir sure sonra o konuda yardim ve fikirlerinize ihtiyacim olur:KK68:
kilo vermen durdugu zaman o işlere gireriz bence şu anlık gayet iyi :KK50:

Back
X