- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #194.141
salça soğanla kavurcan onuİspanak yemegi ye bulgursuzsevmem dersen tohat yirsin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
salça soğanla kavurcan onuİspanak yemegi ye bulgursuzsevmem dersen tohat yirsin
![]()
Bende reçelin altına peynir sürüp yimeyi coh seviremayy bi ara çavdar ekmeği ve recel getirmiştim ofise acıktıkca sürüp srüp yiyodumerik receli
pek severim
![]()
hakkını yemiyeyim bnmki vermişin diyoAma verince hep sessizlik hep sessizlik![]()
Ama sadece sebze yimesi lazim ya hani
çikolatayla zeytin peynir diyorum ve susuyorumBende reçelin altına peynir sürüp yimeyi coh sevirem![]()
o zaman yumurtayı unutuyoruzAma sadece sebze yimesi lazim ya hanilisteye uyacam diyo ya hani
![]()
Bizimkiler derde elalem dimiyohakkını yemiyeyim bnmki vermişin diyoama imalar imalaarrrr
![]()
wuuu incecik daşşş gibinsinnnBizimkiler derde elalem dimiyoinsan istiyo bir övgü kiko vermissinler bisiler
![]()
Hee deaami öyle oluyo hepwuuu incecik daşşş gibinsinnnhem cocuk dogurmuş hemide inceciksinnn
kıskanıyolar sini
![]()
Peynirle çikilati bi merak salmadim degilcok gizil oluyo denesene![]()
ahahahahaahHee deaami öyle oluyo hepmankenim ya
sende hem givircik hem guzel hem datli hem zayifsin ya seni de gisganiyilaaa
körler sağırlar birbirini ağırlar
![]()
ekmaa srücen üstünede peynir dğişik bi tadı oluyoPeynirle çikilati bi merak salmadim degil![]()
o zaman bunu ye![]()
İspanak yemegi ye bulgursuzsevmem dersen tohat yirsin
![]()
Evet ama biraz daha soyle bi 65 den sonra az gitmeye baslasaydi iyiydi beklemedigim anda frenlendihep aynı gitmicekti bunu biliyodk![]()
bence deeeeayy hadi artık öğrenelim prens mı prenses mi![]()
Yiyom yiyommmm bademde yiyomm kaju da ceviz dee habire tikiniyommBen senden heycanliyimiçime kiz doguyo ama
bakak görek
hayirlisi
findik fistik yi enerji verir acik
![]()
Of of demeyin boyle seyler ne olur yaaa bu ara kendimi zor tutuyorum az once burnuna cubuk kraker kokusu geldi canin istedi yani durum bu kadar vahimyumurta pek severim tam haslaıp yarım kesip tavada tereyagı ve baharatla pişirceksinof diyorum
![]()
eh yani bende biraz inmesini bekliyodm evet ama artık yapcak bişey yok sporu arttırıp devam edebilirsin bnceEvet ama biraz daha soyle bi 65 den sonra az gitmeye baslasaydi iyiydi beklemedigim anda frenlendi