Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba hanımlar sabah bı poğaça yedim öğlen galeta ve iki tabak çorba az önce de salata çorba ve patates yemeği yarım porsiyon :)

Merhaba hanımlar sabah bı poğaça yedim öğlen galeta ve iki tabak çorba az önce de salata çorba ve patates yemeği yarım porsiyon :)
biraz fazla gibi olmuş sanki ama iyi yani olmuş :super:
yarın kahvaltını güzel yap kuzum akşam cok hafif atlatman lazım listeye girebilmek için:KK51: ve cuma erkenden bana kilonuzu bildirmeniz gerekiyo listeyi ona göre ayarlıcam

Bu erkekler niye zayıf ya eşim bir sürü ekmak yedi üstüne makarna dolu papates vs hiç almıyor kilo aaaaa geceleri çikolata hupltir birazdan mısır patlağı da ister valla gibta ile bakıyorum

Bu erkekler niye zayıf ya eşim bir sürü ekmak yedi üstüne makarna dolu papates vs hiç almıyor kilo aaaaa geceleri çikolata hupltir birazdan mısır patlağı da ister valla gibta ile bakıyorum
sinir olurum öyleleerine :D cok şükür nişanlım yiyip kilo alan cinsten :D:D:D:D

Ayy iste boyle evde diyet yapmak cok zor dimi canim Allah yardimcin olsun yime sen yime:dua: neyseki benim eşim yiyince hemen kilo aliyo:KK53:

Back
X