Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay hüsran pazartesi başlıyayım giden gitsin gelen gelsin cuma net olsun kilom o zaman
şimdi mantıklı düşünmeklazım cuma geri alırsam sonraki hafta artı cıkarım bu sefer
Haa dogru diyin ben söylerim yine eger cumartesi kilom fazlalaşirsa

Kiz spor yapiyodum fıstık ezmesi yemeyi unutmuşum 5 dk oldu bi yoruldum nasilll sonra gittim 1 cay kaşığı yedim enerji tavan simdi baya enerji veriyo fistik ezmesi
valla mı şeker oluyo ama onların içindeeee ay bnm hiç halim kalmıyo spor yapmaya napcaz bu durumu yaaa

tm kuzum yarında aynı olursan bildirim yaparsın. bi sorun yok dimi niye izine ayrılıyosun
Bir iki hafta internete girmem sıkıntı olacak sanırım arada yine girmeye çalışacağım ama biz garantiye alalım takım sıkıntıya düşmesin

SPOR LİSTESİ(10/17)

PEMBE TAKİM

(190)Poncikbirgelincik:60+10+60+60
()Nuffiun:
(70) elaalemi:70
()selcanmehmetcan:
(120)sarraf:120

MOR TAKİM

(60)Hedef52:30+30

( )Senad:

(60)SekerPancarii:30+30
()Alina_:

(165)zuzuzuzu1234:105+60
(35)ParteMoralll :35

PEMBE TAKİM: 380
MOR TAKIM:320

Bir iki hafta internete girmem sıkıntı olacak sanırım arada yine girmeye çalışacağım ama biz garantiye alalım takım sıkıntıya düşmesin
he tm sende bi sorun yoksa sıkıntı değil kuzum diyetine bırakma kendine dikkat et yeterli bizim için biz hep budayız nasıl olsa işlerini halledince dönerrsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…