- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.241
Ahahahah bak dedim acken sen sen degilsinAçlık başımda dumaaann ilk lokma ilk heyecaaann dice sabah
Bende cooook acimmAçlık başımda dumaaann ilk lokma ilk heyecaaann dice sabah
Bende dost yapayım barı yalnız kalma aksamdan hazirlarim hemencikAhahahah bak dedim acken sen sen degilsinama evet dicem tost var sabah menude pendirli
Sen yapiyo musun yoosaaamm bak öyle bişi sezdim
Benmi ,ben sadece cacik yiyiyorum,iciyorumSen yapiyo musun yoosaaamm bak öyle bişi sezdim
HahahahahahahahaBeni ye daha ne yicen
Bir omur boyu boyle mutlu olun insallahBende cooook acimm
Aminnnnn canimmm ccooook tesekkurlerrrBir omur boyu boyle mutlu olun insallah
Oyle guzel bir listeden sonra
Teşekkür ederimOyle guzel bir listeden sonra
Keşke 65 olsamm65.4 le izine ayrılmışsın kuzumsu an kaç kilosun ? keşke dönsen belki zamanla oturucak o disiplin sonucta bi kere basarmışsın bi daha basarabilirsin gibi geliyo bana
Valla öyle bacim neler çekiyorum bu evde ey gidiÇok dolmussun sen çokçekilir dert değil bunlar
Baka baka bitti işte durdum açlıktan oliyrim vallaAyyy kac ordan kac bu çıtırtılar bitene kadarayy ben çamaşır katlıcaktim de herkeslere insan bisiler yenirken orda olmazsa daha iyi dayaniyo
Sabah sultan gibi akşam fakir fukara gibi malum:))Bi sabah kahvaltısı çeşit bolluguna bak bi de akşam yemeğine bak resmen üzüldüm
aynen bnm gobus de böyle sevgili arkadaş nasıl verdin o kiloları 61 e düştünde mı göbek gitti o göbek nasıl eridi kadınlar kulubune giiriyorsan cevap ver(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?