Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah:
-2 kuru incir
-2 dilim sucuk
-5 zeytin, biraz peynir
-1 havuç
2 hş yumurta

ara: Sade Türk kahvesi + 1 hurma, 5 fındık
Öğle yok
ara: Yulaflı elmalı yoğurt

Akşam:
-1 kepçe mercimek çorbası
-2 y.kaşığı kuru fasulye
-1 kase yoğurt

2 litre su..

Spor: 150 dakika
(38 dk) Fitness Blender Day 5. HIIT Cardio + Butt & Thigh Workout
(96 dk) Fitness Blender HIIT Cardio, Strength, Abs Workout to Burn 1000 Calories
(16 dk) Karışık ağırlık egzersizleri

65.4 le izine ayrılmışsın kuzumsu an kaç kilosun ? keşke dönsen belki zamanla oturucak o disiplin sonucta bi kere basarmışsın bi daha basarabilirsin gibi geliyo bana
Keşke 65 olsamm(( bilmiorum kafam çok krışık yamuna korse filan aldım inceltici bana bu hafta mğsade edin düşğneyim olur mu(( SekerPancarii

aynen bnm gobus de böyle sevgili arkadaş nasıl verdin o kiloları 61 e düştünde mı göbek gitti o göbek nasıl eridi kadınlar kulubune giiriyorsan cevap ver (

Merhaba cnm.alıntıladığın yazıyı şimdi gördüm pek giremiyorum kk'ya artık,ama denk gelmişken cvb veriyim dedim,evet kilo verince göbek falan kalmadı,spor yapamadım hiç bel fıtığımdan ötürü ama kilo vermek ilk hedefimdi eğer sarkarsam sıkılaşmak için bişeyler yaparım diyodum ama gerek kalmadı,çook yıllar geçti üstünden,ama o kilodanda aşağı kilolara indim 53kiloya kadar.gerçekten kusursuz ve fit bir vücudum vardı.ama üstünden baya yıllar geçti ve ben en fazla 63e kadar çıktım ve yine dikkat ederek 56lara indim sabit kaldım ,,ve yine uzun zaman sonra saldım ve 59a çıktım şimdide iradem yok eskisi gibi,,artık çok yiyorum.off budurum çok can sıkıcı.. şimdi Yıllaaarr önceki fotomu görünce şaşırdım,mesela 61.7lik o gördüğün resmimdeki göbek dümdüz ama şuan 59dayım ama o göbek gibi dümdüz değil vücuttaki yağ oranım fazla sanırım ve göbekte fazla oluyo şuanki halimden hiç memnun değilim peeh..

Ben neler yaptım kısaca anlatıyım.. hiçbişeyden kasmadım herşeyi yedim ama zamanına dikkat ettim akşam erken yedim en etkili yöntem buydu,1senede 26 kilo verdim.zamana yayarak verdim ama sağlıklı verdim.oyüzden belkide bidaha eski kiloma çıkmadım.ve sarkma olmadı ,birçok kürler denedim en etkilisi elma sirkeli su ,nesfit ve lahana diyetiydi,onlarda işe yaramıştı azim geliyodu kilo azaldıkça.ara ara kürleri uyguladım.sana tavsiyem akşam hafif ve erken ye gündüzleri ne istersen ye.ve bol su iç.gece yatarkende tarçınlı ılık süt iç...umarım sende istediğin kiloya çabucak düşersin : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…