Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bizdede acaba hafta sonu neler yapılcak merak ediyorum iki günde misafir var ev görmeye geliyolar hediye getiriyolar bende onları çeyizime aktarıyorum ahahahhaha
ahahahaha uyanık mısın sen bende anneme alıyorum annem ceyize koyuyo o yüzden hep güzel şeyler alıyorum

cogu seyim hazır su an aklımda olan baharat takımı ve cam sofra setim yok onları da aldım mı plastikleri fln alcm işte sonra bitiyooo şaka gibi .d:D

ayy ben geçen hafta cam bardak aldım setler cok pahalı karacadan 12 12 aldım set yaptım bi sürahisi eksik dışarda 500den başlıyo 120ye geldi paşabahçeden bide sürahi aldım mı tamamdır sende öyle yap
bende görcekmiyiim su günlelri çok merak ediyorum

ay öyle mi yapsamm ama bu sefer çay bardagı da ayrı set almam gerekicek ben çay seti almıcam çünkü aynı fiyata denk gelcek

ay öyle mi yapsamm ama bu sefer çay bardagı da ayrı set almam gerekicek ben çay seti almıcam çünkü aynı fiyata denk gelcek

çay setide 60 liraydı 120de o tutsa 240 yapcak ama bana 60 pahalı geldi daha uygun ona benzer set bulabilirsin yaa cok pahalı bide kırılıp gidiyo ben acıdım ben bernardodan alcaktım 800dü

çay setide 60 liraydı 120de o tutsa 240 yapcak ama bana 60 pahalı geldi daha uygun ona benzer set bulabilirsin yaa cok pahalı bide kırılıp gidiyo ben acıdım ben bernardodan alcaktım 800dü
uff du bakim bu ay baharat takımını alcam ona sıra gelmedi daha legenim tası yok benim daha : onlara bi ucuzcuya gircem ne varsa toplayıp cıkcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…