- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.441
ay üşengeeeeççmigrosta varmış kim gitcek simdi teeee migrosa
ona üşenmiyon amaspora gitcem ben spora
ona üşenmiyon amaben de annem börek yapcam diyo onu caydırmaya calışıyom
ahahahaha uyanık mısın senbizdede acaba hafta sonu neler yapılcak merak ediyorum iki günde misafir varev görmeye geliyolar hediye getiriyolar bende onları çeyizime aktarıyorum ahahahhaha
ahahahaha uyanık mısın senbende anneme alıyorum annem ceyize koyuyo o yüzden hep güzel şeyler alıyorum
bende ona kıyamıyorum gitmeden evdeki herşeyi yeniledimanneler öyle yaa kıyamam hep önce bizi düşünürlerçakal seni
bende ona kıyamıyorum gitmeden evdeki herşeyi yeniledim3 senede yavas yavas aldım eskisini attım ev şimdi yeni gelin evi gibi
aynen herşeyin en güzeline layıklarayy bizimde öyle herşeyimiz yeniii yeni evede tasındıkkk oh mishep biz mi kullancaz en iyisini güzelini onlar en güzeline layık herşeyin
cogu seyim hazır su an aklımda olan baharat takımı ve cam sofra setim yok onları da aldım mı plastikleri fln alcm işte sonra bitiyooo şaka gibi .dsen aldın mı eşyalarını
cogu seyim hazır su an aklımda olan baharat takımı ve cam sofra setim yok onları da aldım mı plastikleri fln alcm işte sonra bitiyooo şaka gibi .d: D
ay öyle mi yapsamm ama bu sefer çay bardagı da ayrı set almam gerekicek ben çay seti almıcam çünkü aynı fiyata denk gelcekayy ben geçen hafta cam bardak aldım setler cok pahalı karacadan 12 12 aldım set yaptım bi sürahisi eksik dışarda 500den başlıyo 120ye geldi paşabahçeden bide sürahi aldım mı tamamdır sende öyle yap
bende görcekmiyiim su günlelri çok merak ediyorum
ay öyle mi yapsamm ama bu sefer çay bardagı da ayrı set almam gerekicek ben çay seti almıcam çünkü aynı fiyata denk gelcek
çay setide 60 liraydı 120de o tutsa 240 yapcak ama bana 60 pahalı geldi daha uygun ona benzer set bulabilirsin yaa cok pahalı bide kırılıp gidiyo ben acıdımben bernardodan alcaktım 800dü
Bencede tutuyo kahve sana katiliyorumm ve dinclestiriyordakahve iç kahve
ben cok aç hissettiğimde kahve içiyorum baya tutuyo yada psikolojiktir belkide
böbreğimin oldugu yer ağrıyo ama böbrek agrısı gibi değilBencede tutuyo kahve sana katiliyorumm ve dinclestiriyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?