Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar menüm sabah bı elma yeşil çay içtim öğlen menemen zeytin peynir azcik da kaymak yedim değişiklik olsun diye yağ alınca yakar belki ne Sun anlık birşey yemedim eşim gelsin çorba icecem sadece kararlıyım akşam ama acikirsam yoğurt hupletirim

YARIN Tartı günü unutmuyorum canım aman diyim bak akşam cok kaçırma sakın

Utuyu yapan koca alicaksin o zaman utu derdin olmaz benimki kendininkileri utuler hep oyle alismis
valla bnmkide ütülüyo kuzu ama evlenince ütüler mi bilmem şimdi annesi yapmadıgından kendi yapıyo ben alıştırmıyayım en iyisi onu hazır ütülü eşyaya

E elaalemi canım hani buğday kavurması tarifi vermiştin ya, içine keten tohumu da koyuyorum demiştin. Keten tohumunu da kavuruyo musun.?

Kizlar kvdemlere geldik defaktoya gittiydik kot denedim 26 beden bol geldi 24 beden giydim baya oturdu ama cukk oldu yaniicok mutlu oldummm ben oglene kadar detoksa devam ettim ama aksam kvdemlerde tavuk yicem bulgur pilavli tavuk ama ben sadece tavukdan yicem tabiki size 34 bedene girdigimi soylemeye geldim aksama görüşürüz kizlar

Maşallah iyicenem kurudun kiiizzz

hedefine az kaldı yaz a da az kaldı ay çok sevindim şu an
Ayyy bi sevindirik oldummm nasilll giyince almadim tabi para yoh ama giyip görmem yetti eşim tazecik çıtır simit aldi sadece bi lokma yedim o kadar açtım ki kendimi kutluyorum aksamda bi parça tavuk yidim saolun efendim hadii verek su kilolariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…