- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.561
amiiin inşallah kuzummHersey gönlünüzce olsun inşallah canim içine siner hepsi inşallah ailenin de senindehee tatil hep yapilir ossun minik tatil kacamaklari da yeter
hadi başlayak ben 30day fit e başlıcam 3 seviyeden bu sefer bana cezaBende squata tekrar baslamak istiyorum bu hafta yahadi ikimiz basliyak pazartesi
Aslinda düğüne cok para harcama taraftari degilim ben o paralarla daha uzun tatil yapabilirsiniz
Sabah guzel beslensaaanepogaca borek pide -400 gr mi
Paylastim canim,listeyi anca buldumkuzummm liste paylaştım bak ben oraya yazıcaksın bunları cuma günleri listeye yazılıyoayrıca cok iyi kilo vermişssin
Ayhh didim he bi kac gr verdimdimdiben zaten zayıfım deseydin
yessss oldu14. TAKİM 513. ETAP***
06derya(69.6///%)
senad(64.8///%)izine ayrıldı
nuffiun(72.8///%)
zuzuzuzu1234 (67.9///%)
elaalemi( 58///%)
Marul_Anne(56.4///%)yeni üye girişi başlangıç kilo 57.4 hedef 54
Alina_ (61.8/60.8/1/%1.618)yeni üye başlangıç kilo 64.5 hedef 50
14. Takım Ortalama:%
Ayhh didim he bi kac gr verdimdimditabiki boyle demedim ballandira balladira anlattim nasil ac kalarak verdim ben bu iki kiloyu
Evlenince haftasonlari evde de vakit cok guzel gecer gezersiniz haftanin yorgunlugunu atarsiniz yeteg oamiiin inşallah kuzummhafta sonlar kacıveririrz bi yerlere
Tamam anlaştıkhadi başlayak ben 30day fit e başlıcam 3 seviyeden bu sefer bana cezasende squat yap
afiyet olsun kuzuummmmKarnim baya acikti ,kahvalti yapayim gorusuruz sonra,
Guzel eksiler gelsin insallah kizlar
Temem vurmuyom ama kacamak yok haftasonuevett - 400 tamam vurma
Yoh onu dimedim bah nasil gelmedi aklimasiz löp löp yerkene ac gezdim didin mi D
nası bi kol hareketi yapıyon ki o kol agrıyo o kadarYaaa 3 hafta olcak sag omzum agriyooooo acaba kol hareketi yaparkenmi oldu hala anlamadim
Ondan olabilir canim incilttin belki deYaaa 3 hafta olcak sag omzum agriyooooo acaba kol hareketi yaparkenmi oldu hala anlamadim
tmamadırTamam anlaştıkyapmayana tohat var
Daha ilk hafta iki kasik makarna icinyessss oldusende artık listedesin beybi artı cıkarsan kırbaclarım
Yapiyorum bi kac hareket kucuk agirlikla zaten kolum aciyo bide tokat atiyoooonası bi kol hareketi yapıyon ki o kol agrıyo o kadar
ondanmi acaba ama daha once hic oyle bisey yasamadm yaa suan dokununca uzerine bile agriyo ama agrlikla yaparken aci vs yok. Sanki biyere vurmusum gbi bi aci entrsan.Ondan olabilir canim incilttin belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?