Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın beybi ben annemlere gectim kvdemlerden burda kaldim tartilamicam annemlerin tarti bozuk eve gidince tartilirim anca cok heycanliyi kac kiloyum acep sabah da az yedim baya midem kuculmus kiz doydum hemen
yaaa seni cok merak ediyodum bennnn niye evde değilsiiinnn
ayy kaç kilosun acaba dikkatli ye bi kaç gün kalıcı olsun verdiğin kilo

SPOR LİSTESİ(10/17)

PEMBE TAKİM

(375)Poncikbirgelincik:60+10+60+60+45+60+80
()Nuffiun:
(70) elaalemi:70
()selcanmehmetcan:
(120)sarraf:120
(150)Marul_Anne : 150
MOR TAKİM

(60)Hedef52:30+30

( )Senad:

(90)SekerPancarii:30+30+30
()Alina_:

(270)zuzuzuzu1234:105+60+105
(155)ParteMoralll :35+120+

PEMBE TAKİM: 715
MOR TAKIM:575

Aslinda düğüne cok para harcama taraftari degilim ben o paralarla daha uzun tatil yapabilirsiniz

yaaa seni cok merak ediyodum bennnn niye evde değilsiiinnn
ayy kaç kilosun acaba dikkatli ye bi kaç gün kalıcı olsun verdiğin kilo
Bende cok merak ediyorummmm yaadetoksa devam etmedim ama baya aç gezdim az yidim cok gitmese bile 300 gr daha inmistir diye düşünüyorum asla cok yimicem bu kiloyu gormusken 50 olmaliyimsonrasinda 50 51 arasi gidip gelirim spor yaparam

Aslinda düğüne cok para harcama taraftari degilim ben o paralarla daha uzun tatil yapabilirsiniz
bnm ablam kaçarak evlendi bizimkilerde ilk defa düğün yapcak herşey istedikleri gibi olsun içlerinde hiç bişey kalmasın istiyorum tatili hep yaparızborctan nasıl fırsat bulcaksak

bende dicem bigün öle incecikim diye ama o gün bugün değil
Ossun olacah bu diyeti yapmak cok iyi geldi bana ama midem küçüldü ve gercekten sadece tartida inmedim görüntüde de kilo verdigim cok belli oldu ablam kardeslerim sen zayıflamissin didi

bnm ablam kaçarak evlendi bizimkilerde ilk defa düğün yapcak herşey istedikleri gibi olsun içlerinde hiç bişey kalmasın istiyorum tatili hep yaparızborctan nasıl fırsat bulcaksak
Hersey gönlünüzce olsun inşallah canim içine siner hepsi inşallah ailenin de seninde hee tatil hep yapilir ossun minik tatil kacamaklari da yeter

Bende cok merak ediyorummmm yaadetoksa devam etmedim ama baya aç gezdim az yidim cok gitmese bile 300 gr daha inmistir diye düşünüyorum asla cok yimicem bu kiloyu gormusken 50 olmaliyimsonrasinda 50 51 arasi gidip gelirim spor yaparam
ay hadi inşallahhh bende spor yapmak istiyom ama yapamıyom

Dünkü menüm;
Sabah (8:20)
yarım pastane poğaçası
2 kücük parça börek
yarım tahinli pide

Ara
yok

Öğlen
2 yk bulgur
tavuklu yemekk

ara
türk kahvesi

akşam
nescafe

3,5 litre su
-400
Sabah guzel beslensaaanepogaca borek pide -400 gr mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…