- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.541
yaaa seni cok merak ediyodum bennnn niye evde değilsiiinnnGünaydın beybi ben annemlere gectim kvdemlerden burda kaldim tartilamicam annemlerin tarti bozuk eve gidince tartilirim anca cok heycanliyi kac kiloyum acepsabah da az yedim baya midem kuculmus kiz doydum hemen
bebekiiimm günaydıınnn
tartıldın mı bugün ne alemdesin
Sabah tartilamadim ama aynaya bi baktim incecikimmsen böyle diyince öküz oturdu içime
Aslinda düğüne cok para harcama taraftari degilim ben o paralarla daha uzun tatil yapabilirsiniztamamen keyfi istediğim bişey o yüzden babamlardan isteyemem parasını bnm biriktirmem lazımbizim tuttugumuz düğün salonu da tadilattaymiş yeniliyolarmış bitince cok güzel olcak diyo nişanlım gidip görcez hazır olunca
oha sabaha bakDünkü menüm;
Sabah (8:20)
yarım pastane poğaçası
2 kücük parça börek
yarım tahinli pide
Ara
yok
Öğlen
2 yk bulgur
tavuklu yemekk
ara
türk kahvesi
akşam
nescafe
3,5 litre su
-400
hadi inşallahhhtartıldım kuzum -400 ama aynada falan bakınca göbeğim inmiş biraz düzleşmiş yavaş yavaş düşcek inanıyorumm
bende dicem bigün öle incecikim diyeSabah tartilamadim ama aynaya bi baktim incecikimmal sana iyi oldu
Bende cok merak ediyorummmm yaayaaa seni cok merak ediyodum bennnn niye evde değilsiiinnn
ayy kaç kilosun acabadikkatli ye bi kaç gün kalıcı olsun verdiğin kilo
bnm ablam kaçarak evlendi bizimkilerde ilk defa düğün yapcak herşey istedikleri gibi olsun içlerinde hiç bişey kalmasın istiyorumAslinda düğüne cok para harcama taraftari degilim ben o paralarla daha uzun tatil yapabilirsiniz
Ossun olacahbende dicem bigün öle incecikim diyeama o gün bugün değil
Hersey gönlünüzce olsun inşallah canim içine siner hepsi inşallah ailenin de senindebnm ablam kaçarak evlendi bizimkilerde ilk defa düğün yapcak herşey istedikleri gibi olsun içlerinde hiç bişey kalmasın istiyorumtatili hep yaparız borctan nasıl fırsat bulcaksak
oha sabaha bak
kuzummm liste paylaştım bak ben oraya yazıcaksın bunları cuma günleri listeye yazılıyoGunaydin kizlarhayirli cumalar olsun.
Kilo bildirimimi yapayim,
Gecen hafta:61.8 kg
Bu hafta:60.8 kg
Fark:1 kg
Yuzde:1.618
Ossun olacahbu diyeti yapmak cok iyi geldi bana ama midem küçüldü ve gercekten sadece tartida inmedim görüntüde de kilo verdigim cok belli oldu ablam kardeslerim sen zayıflamissin didi
ay hadi inşallahhhBende cok merak ediyorummmm yaadetoksa devam etmedim ama baya aç gezdim az yidim cok gitmese bile 300 gr daha inmistir diye düşünüyorum asla cok yimicem bu kiloyu gormusken 50 olmaliyim sonrasinda 50 51 arasi gidip gelirim spor yaparam
Sabah guzel beslensaaaneDünkü menüm;
Sabah (8:20)
yarım pastane poğaçası
2 kücük parça börek
yarım tahinli pide
Ara
yok
Öğlen
2 yk bulgur
tavuklu yemekk
ara
türk kahvesi
akşam
nescafe
3,5 litre su
-400
ben zaten zayıfım deseydinOssun olacahbu diyeti yapmak cok iyi geldi bana ama midem küçüldü ve gercekten sadece tartida inmedim görüntüde de kilo verdigim cok belli oldu ablam kardeslerim sen zayıflamissin didi
Bende squata tekrar baslamak istiyorum bu hafta yaay hadi inşallahhhbende spor yapmak istiyom ama yapamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?