Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya bilmiyorum.ama.bana yardimci olun sevkim kirilmasin destek.olun lutfen
bnce sporu hafif yap biraz daha zamanı var onun demek ki
Yok.sadece dun 3 den sonra yemedim bugun tarti gunu diye yoksa dayanamam yerim sutum de suyu 3 litre icince fiskiriyo maasallah
maşallahh ama yinede dikkat et kuzu detoks fln da yapmaya kalkma sakın

YAPIŞTIM DESENE KOLTUĞA SIKILINCA KALKIYORUM DOLANIYORUM BALKONA ÇIKIYORUM KUŞLARIMIZ VAR ONLARI SEVİYORUM ÇATLARIM YOKSA
koskoca fabrika nereye gitsem içim kararıyo zati ha oturmum ha gezmişim nası kuşunuz varrr ay cok tatlııı

MUHABBET KUŞU EVDE DE KUŞUM VAR BENİM ÇOK ŞİRİN AMCAM İLE YEMEK YERKEN ONLARI İZLİYORUZ GÜVERCİN HASTALARI OLUR YA ONLAR GİBİ OLMAYA BAŞLADIM
ahaha tv niyetine bende kanarya seviiim dernek kurcam kanarya severler dernegi diye sonra orda pis işler yapcam

SekerPancarii bu hafta senin listeyi uyguliycam canim sonuclari bildiririm yarin basliycam zaten listeyi eklemistim favorilere sen 3 gunde 1.2 mi vermis oldun simdi
Cok aç kaldim ben kiz dikkat et emziriyosun yok kuzum ben 2 günde 1.900 verdim 3. gunde disari çıktığım için oğleden sonra devam ettiremedim ama az yedim bugunde tartilamadim bence daha da inmiştir kilom yani 2.500 kilo gitmistir kesin toplamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…