- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.741
bnce sporu hafif yap biraz daha zamanı var onun demek kiYa bilmiyorum.ama.bana yardimci olun sevkim kirilmasin destek.olun lutfen
maşallahhYok.sadece dun 3 den sonra yemedim bugun tarti gunu diye yoksa dayanamam yerim sutum de suyu 3 litre icince fiskiriyo maasallah
HANGİ GÜNLER BENDE YAPICAM HAFTA SONU AYRAN AŞI DETOKSU HAFTA İÇİ DE 3 GÜNLÜK LİSTEYİ DESTEK OLURUZ BİRBİRİMİZEevet canım inşallah
koskoca fabrika nereye gitsem içim kararıyo zati ha oturmum ha gezmişimYAPIŞTIM DESENE KOLTUĞA SIKILINCA KALKIYORUM DOLANIYORUM BALKONA ÇIKIYORUM KUŞLARIMIZ VAR ONLARI SEVİYORUMÇATLARIM YOKSA
hayııırrrrrSekerPancarii bu hafta senin listeyi uyguliycam canim sonuclari bildiririm yarin basliycam zaten listeyi eklemistim favorilere sen 3 gunde 1.2 mi vermis oldun simdi
MUHABBET KUŞU EVDE DE KUŞUM VAR BENİM ÇOK ŞİRİN AMCAM İLE YEMEK YERKEN ONLARI İZLİYORUZkoskoca fabrika nereye gitsem içim kararıyo zati ha oturmum ha gezmişimnası kuşunuz varrr ay cok tatlııı
Anam senin mesaji gormeden sekerin listeye sulandiydim ama onunki detoks gibi degil ya hu meyveli sebzeli yogurtlu hos biseybnce sporu hafif yap biraz daha zamanı var onun demek ki
maşallahhama yinede dikkat et kuzu detoks fln da yapmaya kalkma sakın
Fal bakacaksan dedikodu ederim sösdedikodu yapceksek yapem yoksa kaldırmayın yerimden
içsek mi ki
hayııırrrrrsana olmaz o listeee
Soda o sodaolur kuzum inşallahsen aynalarla devam et ben inanıyorum yanlız dua ettikten sonra içmeyeydin eyiyydi
HANGİ GÜNLER BENDE YAPICAM HAFTA SONU AYRAN AŞI DETOKSU HAFTA İÇİ DE 3 GÜNLÜK LİSTEYİ DESTEK OLURUZ BİRBİRİMİZE
MUHABBET KUŞU EVDE DE KUŞUM VAR BENİM ÇOK ŞİRİN AMCAM İLE YEMEK YERKEN ONLARI İZLİYORUZGÜVERCİN HASTALARI OLUR YA ONLAR GİBİ OLMAYA BAŞLADIM
ahaha tv niyetineMUHABBET KUŞU EVDE DE KUŞUM VAR BENİM ÇOK ŞİRİN AMCAM İLE YEMEK YERKEN ONLARI İZLİYORUZGÜVERCİN HASTALARI OLUR YA ONLAR GİBİ OLMAYA BAŞLADIM
hayır ama cok az yetersiz o liste sana olmazAnam senin mesaji gormeden sekerin listeye sulandiydim ama onunki detoks gibi degil ya hu meyveli sebzeli yogurtlu hos bisey
Cok aç kaldim ben kiz dikkat et emziriyosunSekerPancarii bu hafta senin listeyi uyguliycam canim sonuclari bildiririm yarin basliycam zaten listeyi eklemistim favorilere sen 3 gunde 1.2 mi vermis oldun simdi
ne pis bi pazarlık oldu buFal bakacaksan dedikodu ederim sös
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?