Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

deneyim bakayım .. evde uçuruyorum sürekli cama vuruyor kendini öğrenemedi çıkamayacığını 3 aylıkkenden bende bürodaki kuşların yavrusu bembeyaz bayılırsın babacık diyorum sürekli cicikuş diyim birazda sabah kahvaltı yaparken karşıma kouyuyorum beni izliyor allahımne tatlı

hahaha ilk geldiğinde benimkide öyleydi şapşik camdan çıkmaya çalışıyodu herhal ayyy benimkide öyle çok seviyorum ben çok seviliyolar benimki aşkım, cicikuş, eşek, şinasi, şinoşşş, annem, annecim, benim adimi söylüyo seslenircesine, allaha şükür diyo bişeyler daha diyoduda bi süre demeyince unutuyo

akşam siteye gircem listeyi hazırlayıp cıkcam çünkkülümm cok işim var akşam ütü fln yapcam akşam yapmadım çünkülümm bide tatlı yapcam

Kızlar memunu yazayım sabah bı poğaça süt öğlen birşey yok dışarı çıktım gezmekten vakit bulamadim bı saat önce patates yedim yarım tabak galeta yanın da akşam acikirsam yoğurt yada ayran

sabah pogca akşam patates olmuş mu hiççç

Kiz ben ilk defa bi detoksda bu kadar inceldim kilo verdim hemde her besin grubu var içinde sağlıksiz degil bence miktar az evet ac birakiyo ama 3 güncuk bisi olmas
Kız neymiş bu detoks 2 günde 1.9 vermişsin süpermiş listeyi bulamadım bir türlü baya bir geri gittim ama ay merak ettim baya bunu ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…