Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok sevindim valla canim:KK36: Cok iyi bu menu kuzum aksam karbonhidrat alma tavuk super:KK28: şu 3 günlük diyeti hemen yapma bence bu hafta normal beslen diger haftalarda denersin tatlim yorma vucudunu:sus:
Olur öyle yapayım bu hafta koruyum sabitleyim kilomu verebikirsem 200 300 gram vereyim haftaya yaparim onu da

Tarif cok guzele benziyoir canim,ben sekli semasli gozumde canlandiramadim:-)sonucta icinde hic bir katki maddesi de yok ,rahatlikla tuketilir yani,afiyetler olsun:KK68:
IMG_8090.webp Şöyle bisey canim netten aldim bu resmi:halay:saol canimm :halay:

günaydın bebekiiiimm buralar süper sen nasılsınn nasıl gidiyoo
fark ettim masallah keyifler yerinde eksidesiniz sanirimm :KK70:
bende iyiyim canim nolsun kizim icin hazirliklara baslamak istiyorum arastirmalar yapiyorum :KK53:

Günaydın guzellik:KK60:Hep aklımdasin bebekimmm daha cok gelll ama menu falan yaziyodun guzel oluyodu kizzz özlüyoz kine:dua::KK200::anneadayı::anne:
canimmm citir anne seniii :nazar: menu yaziyordum baktim kimse benim menume yorum yapmii biraktim :bicak: Bende cok ozluyorum sizleri :KK4::KK74:
Kizin nasill bakimm sen kac kg ya indinn :rolleyes:

Tunaydin cnm nbr :KK74:

Ara da tabi olur da,benim demek istedigim,ogun olarak dikkat etmek,ben bir ogunle gunu heba ettim gibi oldu,tika basa yemedim tabiki ama ogun yedim kacamagi,catalla tadimlik yeseydim ,emegimin karsiligini 4*4 alacaktim:21:gibi:-)
bugün toparlarsın bebikim bu kaçamak sana - olarak bile dönecektir .. ben genelde öyle yaptığımda - olarak dönüyor wc durumunu rahatlatıyor

Back
X