Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

işe ilk girdiğim zamanlar cok kalırdım insanlıktan cıkıyorum mesaiye kalınca :KK51:
neden kü ... ben 7de çıktım mı suratım düşüyor oda 2 3 ayda bir olur maaş farkı varsa güzel birşey
maaşta yüzümü güldürüyoda tv izlemeye bile vaktim kalmıyo eve gidip üstümü değiştirip hemen yatıyorum çinkilip eve gitmem 10.30 fln buluyo :KK53:

işe ilk girdiğim zamanlar cok kalırdım insanlıktan cıkıyorum mesaiye kalınca :KK51:

maaşta yüzümü güldürüyoda tv izlemeye bile vaktim kalmıyo eve gidip üstümü değiştirip hemen yatıyorum çinkilip eve gitmem 10.30 fln buluyo :KK53:

olsun iyi tarafından bak keşke benimde öyle bi durumum olsa evlilik arefesi o para sana iyi gelir hem belki kiloda verirsin ohhh miss :KK53:

NE KADAR SÜRE BÖYLE OLACAK PEKİ

Selammm kiuzlarrr:KK54:
Ama hep yemek konusmussunuz:KK45:
Bugunu de atlatim ,bir aksam yemegimi de yedim mi tamamdir.yine azicik zorladi bugun,biraz acik havada yuruduk kizimla,cikmisken iki sise de su aldim,dogalindan agirlik calismis oldum bu sayede:KK71::-)

@Alina_ canım sppor listesine hiç spor eklememişsin yapmadın mı bu hafta sporr
Canim surekli bir egzersiz yapmiyorum daha.dun mesela saat yarimdan aksam bese kadar bayilacak kivamda yurudum,bugun ,evvelki gun hep disari cikip yuruyorum ama ben bunlkari egzersizden saymadigim icin yazmadim.sabah yuruyuslerine baslayinca eklerim olurmu:KK6:

Canim surekli bir egzersiz yapmiyorum daha.dun mesela saat yarimdan aksam bese kadar bayilacak kivamda yurudum,bugun ,evvelki gun hep disari cikip yuruyorum ama ben bunlkari egzersizden saymadigim icin yazmadim.sabah yuruyuslerine baslayinca eklerim olurmu:KK6:
yrüyüş n,yetiyle evden cıkıyosan egzersiz sayılır onlar :KK5:

bugün toparlarsın bebikim bu kaçamak sana - olarak bile dönecektir .. ben genelde öyle yaptığımda - olarak dönüyor wc durumunu rahatlatıyor
Sanirim toparladim canim,evet wc de etkisi oldu kacamagin:oops:aksamida bir atlastayim,yarini sabirsizlikla bekliyorum:KK25:
Sen ne durumdasin,hala devammi,ara verdinmi bugun:KK25:

Back
X