- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #195.321
vuuhh bu ne şiddet bu ne celalkaptinn canım kafamı toparlayayım birkaç kişiye de haddini bildireyim gelicem tamammı kuzum idare et beni :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vuuhh bu ne şiddet bu ne celalkaptinn canım kafamı toparlayayım birkaç kişiye de haddini bildireyim gelicem tamammı kuzum idare et beni :)
akşamıda kararında yediysen bence detoks sonrası cok güzel bi menü olmuş bebekimSabah
Domates biber büyük dilim kaşar nane maydonoz 1 dilim ekmek üstüne ödül olarak ev yapımı ayva reçeli
Ara
Yok
Öğlen
Dünden kalma detoksa vardı artan malezemeler de vardı siraysir gibi 2 küçük kase yedim yanina yarım porsiyon püre
Ara
1 soda 1 elma
Akşam
Istiridye mantar / tavuk ızgara/ şalgam suyu ve havucundan yedim dünden sonra azda olsa doymak güzel
30 dk yürüyüş suyu 2.5 litreye tamamlicam yatmadan da leslie ya da mekik çekerim
evet o pişi piyangodan cıktı geri cevirmek istemedimPişi olmamış ekmek çok olmuş kuzum
ben inanaiyorum cnm basaracaksinnn yaza formda gireceksinn ins.AY AĞZINDAN BAL DAMLIYOR RESMENDEĞİŞİK İSİM BULURSAM SÖYLERİM SANA ...
ayy yanlis mi okudum bennn inanamiyorummmve bendeniz mesaiye kalırııımm![]()
Bendeee soylediklerine harfien katiliyorumm nefret ediyorum oyle insanlardan evlerimizden iraknolsunlr insSelam kızlar..
Gelemiyorum kaç gündür buraya moralim çok bozuk..cuma akşamı berbat geçti..sinir oluyorum başkaları yüzünden eşimle tartışmaya..nefret ettirdiler hayattan artık..bizi bize bırakmıyolarki şöyle ağız tadıyla yaşayalım..
he hala mesaideyimben inanaiyorum cnm basaracaksinnn yaza formda gireceksinn ins.Soyle canim cok ihtiyacim var
ayy yanlis mi okudum bennn inanamiyorummmgunduzleri kk dan ayrilmayan
kaptinn mesaiye kalmiss
kuzu canim pisi cektii
Bendeee soylediklerine harfien katiliyorumm nefret ediyorum oyle insanlardan evlerimizden iraknolsunlr ins![]()
Aaa aaaa prenses annasi gelmissssaynen canimhamis kalincaya kadar zorlugunu anlamamistim ama coook zormussss ne bulmustunuz belkim benn koyarimm
oyle yapmaya calisiyorum cnm. Isim bulamadik arastirmaya d3vam
onerilere acigimm
mayis sonu 68.9 bile olabilirsinn bencee
Prenses adi ustune kacacak kovalayacaksiniz
Havalar isindi sayilir sizi artik kimse durduramaz ana kiz gezmelere baslamisisnizdir![]()
krizim tuutu kuzum ya kakaolu tarçınlı süt içiyorum doyurur beniakşamıda kararında yediysen bence detoks sonrası cok güzel bi menü olmuş bebekim![]()
OYY EVDEYKEN NE TEHLİKELİkrizim tuutu kuzum ya kakaolu tarçınlı süt içiyorum doyurur beni
Kolay gelsin kuzu,hayirdir ,kaca kadar istesinhe hala mesaideyim
ay demeeekalk yap kendine bnmde canım cekti
![]()
BOL CEŞİTLİ HAFİF Bİ MENÜ gbi geldi banaBu gun ,
Kahvalti,
İki haslanmis yumurta
İki bardak cay
Ara,
İki hurma
Oglen,
Salata ve yogurt
Ara,
Bir kupa ada cayi
Uc limonlu diet biskuvi
Bir kupa bogurtlenli cay
İki hurma
Aksam,
Bir kase sehriyeli domates corbasi
İki kasik yogurt ve kucuk bir salatalik
İki bucuk lt su
Telefonda biraz soğuk konuşunca bile afalladılar demekki onu haketmişler..yazık senelerime..Uzak tut bacım evinden böylesini huzurunu kim kaçırıyorsa izin verme her tartışma birşey alıp götürüyor ilişkiden bildir hadlerini gel kuzum
saygısız seviyesizlerden uzak durmak en iyisi16 senelik evliyim kimsenin hayatına görüsüne mudahele etmedim..aynisını başkalarindan bekledim her zaman..eşimin hatrına çoğu şeyi görmezden geldim ama ben tükenmişim onu anladım bundan sonra yok öyle..isteyen saygısını takınır görüşür benimle..
Mudahele edeceksin ki kiymetli olacaksin canim,maaaalesefff oyle oluyor.16 senelik evliyim kimsenin hayatına görüsüne mudahele etmedim..aynisını başkalarindan bekledim her zaman..eşimin hatrına çoğu şeyi görmezden geldim ama ben tükenmişim onu anladım bundan sonra yok öyle..isteyen saygısını takınır görüşür benimle..
21.30 da cıkıyorum Allah ın izniyleKolay gelsin kuzu,hayirdir ,kaca kadar istesin![]()
Ayyy bilmiyorum kız içimden canavar çıktı sanki..çocuklarım şahit olmasaydı tartışmaya inan yine içime atardım ama kıymiycam onlara..vuuhh bu ne şiddet bu ne celal![]()
Galiba öyle oluyomuş anladım ama geç anladım şimdi onlar düşünsün..Mudahele edeceksin ki kiymetli olacaksin canim,maaaalesefff oyle oluyor.
siyaset flfn mı tartışma görüş diyince direk oraya giti aklım oralar cok ince cizgiler çünkü herkesle konuslmazAyyy bilmiyorum kız içimden canavar çıktı sanki..çocuklarım şahit olmasaydı tartışmaya inan yine içime atardım ama kıymiycam onlara..
maşallah canım ya seni 3 4 senelik evli sanıyordum ben .... iyi dayanmışsın göster dişini herkes haddini bilsin16 senelik evliyim kimsenin hayatına görüsüne mudahele etmedim..aynisını başkalarindan bekledim her zaman..eşimin hatrına çoğu şeyi görmezden geldim ama ben tükenmişim onu anladım bundan sonra yok öyle..isteyen saygısını takınır görüşür benimle..