- Konu Sahibi Pinarbartu
- #195.301
Mmmmm cok hos gorunuyor,su haftayi bir atlatayim,senin tariflerini,sabirsizlikla deneyecegim,
1. Sirada fistik ezmesi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mmmmm cok hos gorunuyor,su haftayi bir atlatayim,senin tariflerini,sabirsizlikla deneyecegim,
DETOKS DÜN THE END OLDU BU HAFTA KORURUM KORURKENDE - 200 GRAM DAHA GİTSE MÜTHİŞ OLURSanirim toparladim canim,evet wc de etkisi oldu kacamaginaksamida bir atlastayim,yarini sabirsizlikla bekliyorum
Sen ne durumdasin,hala devammi,ara verdinmi bugun![]()
HM OLSUN CANIM EVLİLİK ARİFESİNDESİN ZATEN PARA EN ÇOK İHTİYAÇdaha başlamadık ta haftaya falan başlarız yaz geliyo işler açılıyo ramazana kadar böyle gitcek galiba ramazanda hafifliyo baya![]()
HM OLSUN CANIM EVLİLİK ARİFESİNDESİN ZATEN PARA EN ÇOK İHTİYAÇ
aynen canimhamis kalincaya kadar zorlugunu anlamamistim ama coook zormussss ne bulmustunuz belkim benn koyarimmAyy isim bulma cok zor yaa biz bi tane bulmustuk sonra dogurdugum gün vazgeçip degistirdik![]()
oyle yapmaya calisiyorum cnm. Isim bulamadik arastirmaya d3vamTADINI ÇIKARMAYA BAK ARTIK HAMİŞLİĞİN İSİM BULABİLDİN Mİ ? EVET 69LARA ÇOK AZ KALDI
Prenses adi ustune kacacak kovalayacaksinizOhhhh missssss
senle yapmam didim kendimmmmmmsana küsümmmnmmm
iyiyiizz prenses geziyo kaciyo biz kovaliyoruz yaramazlik vs
canim cok gecmis olsunnnnn. Rabbim teyzecigine sifa versin insallahhh
Yok canimm haber veriyorsun zaten listede sikinti yok.
AY AĞZINDAN BAL DAMLIYOR RESMENaynen canimhamis kalincaya kadar zorlugunu anlamamistim ama coook zormussss ne bulmustunuz belkim benn koyarimm
oyle yapmaya calisiyorum cnm. Isim bulamadik arastirmaya d3vam
onerilere acigimm
mayis sonu 68.9 bile olabilirsinn bencee
Prenses adi ustune kacacak kovalayacaksiniz
Havalar isindi sayilir sizi artik kimse durduramaz ana kiz gezmelere baslamisisnizdir![]()
Insallah canim yaa yyruyusu biraktim simdilik vakitsiz acikincada salata yiyorumcok iyiii bu hafta esk kilona dönceksin bencce
![]()
Guzel olmus canim sabah biraz kuvvetki olabilirdiSABAH:2 lokma pişi
ara:kahve şekersiz çay
öğle:2 uzun bol baharatlı köfte yarım domates 1 dilim ekmek ayran
ara:çay
akşam:1 kase corba yarım tabak etli patlıcan yemeği 1dilim ekmek
su 1 litre anca olmuştur bugün fazlasıyla çay içtim daha da içerim çıkışa kadar![]()
Uzak tut bacım evinden böylesini huzurunu kim kaçırıyorsa izin verme her tartışma birşey alıp götürüyor ilişkiden bildir hadlerini gel kuzumSelam kızlar..
Gelemiyorum kaç gündür buraya moralim çok bozuk..cuma akşamı berbat geçti..sinir oluyorum başkaları yüzünden eşimle tartışmaya..nefret ettirdiler hayattan artık..bizi bize bırakmıyolarki şöyle ağız tadıyla yaşayalım..
Afiyet olsun menü her zamanki gibi güzel17 nisan menum
Sabah
Az yagda yumurta
7 zeytin
1 yk tulum peyniri
Oglen
Tavuk mantar sote 5 yk
Ayran
Aksam
1 kase mercimek corbasi
Salata
Aralarda 5 tane salatalik 1 avuc leblebi yedim
2 litrede su ictim
Pişi olmamış ekmek çok olmuş kuzumSABAH:2 lokma pişi
ara:kahve şekersiz çay
öğle:2 uzun bol baharatlı köfte yarım domates 1 dilim ekmek ayran
ara:çay
akşam:1 kase corba yarım tabak etli patlıcan yemeği 1dilim ekmek
su 1 litre anca olmuştur bugün fazlasıyla çay içtim daha da içerim çıkışa kadar![]()
5TANE SALATALIK NASI YİDİN KIZ17 nisan menum
Sabah
Az yagda yumurta
7 zeytin
1 yk tulum peyniri
Oglen
Tavuk mantar sote 5 yk
Ayran
Aksam
1 kase mercimek corbasi
Salata
Aralarda 5 tane salatalik 1 avuc leblebi yedim
2 litrede su ictim
kuzuum nolduu ? aile işlerine karısmayı cok seviyo bizim milletimiz kendi huzuru olmayan millette de olmasın istiyo..Selam kızlar..
Gelemiyorum kaç gündür buraya moralim çok bozuk..cuma akşamı berbat geçti..sinir oluyorum başkaları yüzünden eşimle tartışmaya..nefret ettirdiler hayattan artık..bizi bize bırakmıyolarki şöyle ağız tadıyla yaşayalım..