Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sanirim toparladim canim,evet wc de etkisi oldu kacamagin:oops:aksamida bir atlastayim,yarini sabirsizlikla bekliyorum:KK25:
Sen ne durumdasin,hala devammi,ara verdinmi bugun:KK25:
DETOKS DÜN THE END OLDU BU HAFTA KORURUM KORURKENDE - 200 GRAM DAHA GİTSE MÜTHİŞ OLUR :D
...
O YÜZDEN ARADA KAÇAMAK ÇOK İYİ OLUYOR GEÇENLERDE BENDE DE ÖYLE OLDU ANAMA GİTTİM BİŞİLER YAPMIŞ PERŞEMBE AKŞAMIYDI YEMEDİM CUMA SABAHI KALKTIM TARTILDIM SONRA GÖMDÜM :D CUMARTESİ DAHA ÇOK EKSİDEYDİM :D

Ayy isim bulma cok zor yaa biz bi tane bulmustuk sonra dogurdugum gün vazgeçip degistirdik:KK53:
aynen canimhamis kalincaya kadar zorlugunu anlamamistim ama coook zormussss ne bulmustunuz belkim benn koyarimm :D

TADINI ÇIKARMAYA BAK ARTIK HAMİŞLİĞİN İSİM BULABİLDİN Mİ ? EVET 69LARA ÇOK AZ KALDI
oyle yapmaya calisiyorum cnm. Isim bulamadik arastirmaya d3vam :deli:
onerilere acigimm :KK50:
mayis sonu 68.9 bile olabilirsinn bencee :KK6:

Ohhhh missssss
senle yapmam didim kendimmmmmm:tokat: sana küsümmmnmmm

iyiyiizz prenses geziyo kaciyo biz kovaliyoruz yaramazlik vs :KK70:

canim cok gecmis olsunnnnn. Rabbim teyzecigine sifa versin insallahhh:dua:
Yok canimm haber veriyorsun zaten listede sikinti yok.
Prenses adi ustune kacacak kovalayacaksiniz :D
Havalar isindi sayilir sizi artik kimse durduramaz ana kiz gezmelere baslamisisnizdir:KK73:

aynen canimhamis kalincaya kadar zorlugunu anlamamistim ama coook zormussss ne bulmustunuz belkim benn koyarimm :KK70:

oyle yapmaya calisiyorum cnm. Isim bulamadik arastirmaya d3vam :deli:
onerilere acigimm :KK50:
mayis sonu 68.9 bile olabilirsinn bencee :KK6:

Prenses adi ustune kacacak kovalayacaksiniz :KK70:
Havalar isindi sayilir sizi artik kimse durduramaz ana kiz gezmelere baslamisisnizdir:KK73:
AY AĞZINDAN BAL DAMLIYOR RESMEN :KK37::KK36: DEĞİŞİK İSİM BULURSAM SÖYLERİM SANA ...

SABAH:2 lokma pişi

ara:kahve şekersiz çay

öğle:2 uzun bol baharatlı köfte yarım domates 1 dilim ekmek ayran

ara:çay

akşam:1 kase corba yarım tabak etli patlıcan yemeği 1dilim ekmek

su 1 litre anca olmuştur bugün fazlasıyla çay içtim daha da içerim çıkışa kadar:kahve:

17 nisan menum
Sabah
Az yagda yumurta
7 zeytin
1 yk tulum peyniri
Oglen
Tavuk mantar sote 5 yk
Ayran
Aksam
1 kase mercimek corbasi
Salata
Aralarda 5 tane salatalik 1 avuc leblebi yedim
2 litrede su ictim

su 1 litre anca olmuştur bugün fazlasıyla çay içtim daha da içerim çıkışa kadar:kahve:
Guzel olmus canim sabah biraz kuvvetki olabilirdi

Selam kızlar..
Gelemiyorum kaç gündür buraya moralim çok bozuk..cuma akşamı berbat geçti..sinir oluyorum başkaları yüzünden eşimle tartışmaya..nefret ettirdiler hayattan artık..bizi bize bırakmıyolarki şöyle ağız tadıyla yaşayalım..

Selam kızlar..
Gelemiyorum kaç gündür buraya moralim çok bozuk..cuma akşamı berbat geçti..sinir oluyorum başkaları yüzünden eşimle tartışmaya..nefret ettirdiler hayattan artık..bizi bize bırakmıyolarki şöyle ağız tadıyla yaşayalım..
Uzak tut bacım evinden böylesini huzurunu kim kaçırıyorsa izin verme her tartışma birşey alıp götürüyor ilişkiden bildir hadlerini gel kuzum

Sabah
Domates biber büyük dilim kaşar nane maydonoz 1 dilim ekmek üstüne ödül olarak ev yapımı ayva reçeli
Ara
Yok
Öğlen
Dünden kalma detoksa vardı artan malezemeler de vardı siraysir gibi 2 küçük kase yedim yanina yarım porsiyon püre
Ara
1 soda 1 elma
Akşam
Istiridye mantar / tavuk ızgara/ şalgam suyu ve havucundan yedim dünden sonra azda olsa doymak güzel
30 dk yürüyüş suyu 2.5 litreye tamamlicam yatmadan da leslie ya da mekik çekerim

Pişi olmamış ekmek çok olmuş kuzum

17 nisan menum
Sabah
Az yagda yumurta
7 zeytin
1 yk tulum peyniri
Oglen
Tavuk mantar sote 5 yk
Ayran
Aksam
1 kase mercimek corbasi
Salata
Aralarda 5 tane salatalik 1 avuc leblebi yedim
2 litrede su ictim
5TANE SALATALIK NASI YİDİN KIZ :D

Selam kızlar..
kuzuum nolduu ? aile işlerine karısmayı cok seviyo bizim milletimiz kendi huzuru olmayan millette de olmasın istiyo..

Back
X