Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Coh zor kiriliyo demi:KK70: yoh giz ne çöpü yii onu o kadarciktan nolur faydali yag o :KK72:

hemde nasıl ilk kez kırdım görüntülü konuşuyoz bide sevdicekle oda izliyo yarıldı beni görünce :KK70: sence bu ney diyom baktı baktı gostile benziyo dedi gostilde onların köyde paattiis :KK70::KK70: köy çocuuu napsın :KK53:

öyle deme bak :KK67: cesaretlendir beni zayıf olcan incecik olcan di nişanda kuğu gibi süzülcen tepincen di :KK45:
Bütün gözler senin üstünde olcak guzel bi filmin başrol oyuncususun sen :KK8: kiza bakin ne guzel olmus elbisesi ne yakışmış dicekler:KK8:orda biri manken gibi tabi yakışır dicek:KK8:digeri ayy niii gizeeelllll dicik:KK8: beli de incecik hiç pehlivan gibi digil dicik:confused::KK8:

hemde nasıl ilk kez kırdım görüntülü konuşuyoz bide sevdicekle oda izliyo yarıldı beni görünce :KK70: sence bu ney diyom baktı baktı gostile benziyo dedi gostilde onların köyde paattiis :KK70::KK70: köy çocuuu napsın :KK53:
Ahahahhahah:D biri salatalik der biri pattis:D ayyy kiz Allah sizi bende küçükken kiviyi pattis sanarıdım:KK53:napah kivi mi gördük:KK53:

Bütün gözler senin üstünde olcak guzel bi filmin başrol oyuncususun sen :KK8: kiza bakin ne guzel olmus elbisesi ne yakışmış dicekler:KK8:orda biri manken gibi tabi yakışır dicek:KK8:digeri ayy niii gizeeelllll dicik:KK8: beli de incecik hiç pehlivan gibi digil dicik:confused::KK8:

evet söyle söyle devam et :KK8::KK8:

70lerden kurtulsam pantolonlarıma girsem yavaş yavaş gtsin yazın daha hızlı verilir hava sıcak bol su içiliyor mevsimin meyveleri ile güzel güzel gider kilolar .. aynen ya hafta sonu da yapacam kara buğday detoksu yaparım
Ben ilk eski pantolonlarima girdiğimde cok mutlu olmustum:KK36: eski pantolonlarina da gireceksin sonra onlar da bol gelecek dedigin gibi yazin daha kolay meyveler bolll diger yaza artik inceciksinnn:KK73::KK36:

işe yararsa diyim yoksa yorma beni :KK53::KK53::KK53:
ama eğer kilo alırsa nişanda dicek oovvv gelin kilo almışşşş bak bak kollar nasıl kalın duruyo :sus::sus::ukala: dicekler dicekler dicekleeerrrr

ben şimdi 55 olsam temmuza kadar :super: nişan zamanı stresten veririm biliyorum :KK8: Bide köye gitcez nişandan sonra orda herkesler beni görmeye gelcek :KK8: yiyemem :21:

Back
X