Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende deli gibi çay içmek istiyom ne alakaysa:KK53::KK53: nası puding neli neler var içinde :dondurma:
Un nisasta yumurta süt cikolata seker vag icinde:KK53: o da varya dolapda unutmusum iki gündür duruyomus bi gördüm gözüm açıldı faltaşi gibim:KK70:üstü kabuk tutmuş bi guzel olmusssssssss can suyu gibi geldi yutuverdim:D ama hani şu minik çerez kaseleri olur ya ondaydi 2 yemek kaşığı bile yoktur icinde:sus:

Un nisasta yumurta süt cikolata seker vag icinde:KK53: o da varya dolapda unutmusum iki gündür duruyomus bi gördüm gözüm açıldı faltaşi gibim:KK70:üstü kabuk tutmuş bi guzel olmusssssssss can suyu gibi geldi yutuverdim:KK70: ama hani şu minik çerez kaseleri olur ya ondaydi 2 yemek kaşığı bile yoktur icinde:sus:
ay üstü öle olunca bek güzel oluyo :ruh: he biliyim bende onda yapıyom hep bide aralarına biskuvi fln ufalıyom :kk77:

TEMİZLEMESİ ZORSA HİÇ GEREK YOK UNUTTUM GİTTİ BEN HİÇ KULLANMADIM SORMADAN DA ALMAK İSTEMEDİM
Aman alma kiz bosver yaparken çıkar yap yika yaglar icinde kaliyo bilmem ne sonra geri kaldir:ruh:eziyetten baska bisey degil :olamaz: bide kizim küçükken meyve suyu sıkardım o makinayı yikamak zulüm gelirdi:D

ay üstü öle olunca bek güzel oluyo :ruh: he biliyim bende onda yapıyom hep bide aralarına biskuvi fln ufalıyom :kk77:
Bisi olmas o kadarcikdan demi:KK16:demi:tokat:olmas de:tokat:olmas demi:dua: :KK53:aksam mantar kavuruyum da yiyim bari kalorisi az protein ossun :KK53:icim dışım mantar oldu iki gündür:D

ay piknikten yıldııımmmm bana piknik demeeee:silah: geçen yaz her hafta sonu nişanlımlarla pikniğe gittik sözde bizim için olan bi organizasyon ama bütün gün o mangal basında ben millete hizmet ettim:63: diğerleri yayıldı bak sinirlendim hatırlayınca :KK34:
Ayy ben hic elleşmem hic biseye:D bi salatayi yaparim kvdem yapar biz yirik:D

Ayy ben hic elleşmem hic biseye:KK70: bi salatayi yaparim kvdem yapar biz yirik:KK70:
annem en son demiş kızım yoruluyo bi pazarı var onda da dinlensin gezsin yeter bu kadar piknik demiş :KK74: bi analar düşünüyo zati :tokat:
kız hazırla salatası patlıcan biber pörpülemesi temizlemesi etleri hazırlaması sonra sofrayı kur kaldır nişanlıma ekmek arası yapıp yapıp götürüyodum ondan sonra sofrayı topa cay dök vs sonra hadi gidiyok diyolar :tokat::tokat::tokat::tokat:

annem en son demiş kızım yoruluyo bi pazarı var onda da dinlensin gezsin yeter bu kadar piknik demiş :KK74: bi analar düşünüyo zati :tokat:
kız hazırla salatası patlıcan biber pörpülemesi temizlemesi etleri hazırlaması sonra sofrayı kur kaldır nişanlıma ekmek arası yapıp yapıp götürüyodum ondan sonra sofrayı topa cay dök vs sonra hadi gidiyok diyolar :tokat::tokat::tokat::tokat:
Hah iyi demis yoksa her pazar gidecediniz yani:ruh: ayy bütün hizmeti sen yapiyomusun giz ama gelin olunca böyle sonra piknigi niye sevmiyon derler :işsiz: ben coh iş yapmadigimda seviyom:KK45:

PEMBE TAKİM

(60)Poncikbirgelincik:60
()Nuffiun:
(40) elaalemi:40
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
(105)Marul_Anne : 35 + 70

MOR TAKİM

()Hedef52:
()Senad:
()SekerPancarii:35+30
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
(150)ParteMoralll :100+50

PEMBE TAKİM: 205
MOR TAKIM:215

Bende simbonun var alt kismina su koyuyosun pişiriyorsun guzel oluyo bence ozellikle canim mangal istediginde tavuk falan yapıyorum bence gizill:halay: bayadir yapmıyorum ama:sus:onu yikamaya üşeniyom amaan tavada yaparim diyom:KK53:
YIKAMASI ÇOK MU ZOR BUHAR DUMAN ÇIKIYOR MU FAZLA GERÇİ BALKONDA PİŞİRİRSİN ÇOK ÇIKIYORSA

Back
X