Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok güzel menü, bugün bi puding kaçamağı da benden var :sus:

Kahvaltı biraz daha güçlü olabilirdi. Buna rağmen akşam da gayet ölçülü yemişsin, valla helal olsun :oops: Ben kahvaltıyı az yapınca akşam kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum :rolleyes:
Biraz zorluyor ,ama gayret ediyorum,bu hafta guzel bir rakam goreyim artik diye:KK6:tesekkur ederim efenim,esenin menulerinde cok iyi,arada oluyor boyle kacamaklar:KK25:

Gömuldum salataya midem şişti nefes alamıyorum :KK70:
Bende su an açım anneme dedim ben gelmeden yemekleri sakla :D:D
Merhaba kızlar menümü yazayım :KK22:

Sabah
-2 galeta
-1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
-1 tatlı kaşığı acuka
-3 kayısı
-1 k.k peynir

ara: 1 greyfurt

spor sonrası: 1 pirinç patlağı üzerine 1 t.kaşığı fıstık ezmesi sürüp yedim
yarım saat sonra: 1 kase kapuska, 1 kase yoğurt, 4 kaşık makarna :KK17::KK17::KK17: 1 şekersiz nescafe, 1 granola bar
yarım saar daha sonra: 3 kaşık puding

Akşam: 1 balık

Su 2,5 olacak
Spor: 45 dk pilates + 25 dk ağırlık

Niye böyle oldu derseniz spordan sonra bi türlü doyamadım. Bi de kızıma pasta yapmıştım onu yememek için üst üste yedim öyle. Yaa regli günüme 2 gün kaldı çook zor geçiyor benim için, yulafım da bitmiş onlan puding yapıyordum en azından:KK42: Güne çok güzel başladım halbuki. Ama spordan sonra çok pis çuvalladım. :cry: Cezama razıyım valla. Kusura bakmayın telafi edeceğim:KK42:
abuuu hem makarna hem puding benm menü de fena bugün o yüzden bişi demicem:sus::sus:
Aynen kaptancığım birilerini çatlatacağım inşallah incecik olup :KK45::KK45:
fena kokular alıyoruummm:KK53::KK53::KK53: kimlere neler yapcan noluyo oralarda:oha::oha:
HoppaOssun efendim Hoppa ay sonunda ben degil sen alacan parayi efendimHoppa pantul aliğsın kendine:KK8:fazla alacan parayi ödül ossun:KK8:
kız maaşa yansıyo avans ücreti onuda anam alıyo bana faydası yok :D:D: ceyiz yapıy baa:dondurma: ama bantul alcam bu cuma düz 55 olmam lazım:tokat:
:KK70: ayy evet ya bi gafletle yidim:olamaz:sucluyum gabil:olamaz: açim efendim Hoppagözüm açHoppaşuan bisiler yiyesim var bende buraya geldim hemen:KK34:niye boyleyim bugun:KK34:Allah tan evde abur cubur yoh:confused:
bende açım :KK3::KK3:
bugün cok kötü geçti menü yazimde taşlayın beni :rolleyes:

sabah: 1 küçük börek çay

ara:kahve 1 kivi çayçayçayçayçay :ukala::ukala:

öğle:1.5 büyük köfte yarım kase corba 2 dilim ekmek

ara:çay çay çay hep çay :ukala::ukala:

akşam:1küçük dilim börek 1 kase yogurt

sonrası hep çay hep hep çay :KK28:

sabah
1 kase nesfit / 1 domates / yeşillik / kaşar
ara
yok
öğlen
çiğ köfte mecburen beyanname zamanı malesef böyle oluyor
ara
1 elma
akşam
babağannüş (patlıcan salatası ) şalgam
ara
1 kupa bol sütlü nescafe / 1 lokma ayva reçeli

sabah
1 kase nesfit / 1 domates / yeşillik / kaşar
ara
yok
öğlen
çiğ köfte mecburen beyanname zamanı malesef böyle oluyor
ara
1 elma
akşam
babağannüş (patlıcan salatası ) şalgam
ara
1 kupa bol sütlü nescafe / 1 lokma ayva reçeli
oo cok iyi azıcık yemişin hep :KK52: çiğ köfte lavası var mıydı:sopa:

yedim kuzum valla 1 karış bir dürüm zaten minnacık bişi açık ekmeğe doymadım bile ....
ay bu saatte insan nasıl verimli çalışıcak ki allah kolaylık versin
Eh olsun diğer öğünler le dengelemisin zatiii
Güzel oluyo be kimse kalmıyor koca fabrikada bi ben deli gibi :D

Merhaba kızlar menümü yazayım :KK22:

Sabah
-2 galeta
-1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
-1 tatlı kaşığı acuka
-3 kayısı
-1 k.k peynir

ara: 1 greyfurt

spor sonrası: 1 pirinç patlağı üzerine 1 t.kaşığı fıstık ezmesi sürüp yedim
yarım saat sonra: 1 kase kapuska, 1 kase yoğurt, 4 kaşık makarna :KK17::KK17::KK17: 1 şekersiz nescafe, 1 granola bar
yarım saar daha sonra: 3 kaşık puding

Akşam: 1 balık

Su 2,5 olacak
Spor: 45 dk pilates + 25 dk ağırlık

Niye böyle oldu derseniz spordan sonra bi türlü doyamadım. Bi de kızıma pasta yapmıştım onu yememek için üst üste yedim öyle. Yaa regli günüme 2 gün kaldı çook zor geçiyor benim için, yulafım da bitmiş onlan puding yapıyordum en azından:KK42: Güne çok güzel başladım halbuki. Ama spordan sonra çok pis çuvalladım. :cry: Cezama razıyım valla. Kusura bakmayın telafi edeceğim:KK42:
göze batan sadece 4 kaşık makarna regli günün yaklaştığı için iştahının açılması çok normal kuzum tarçınlı sütü dene doyumsuzluk olduğun ve tatlı krizin olduğunda .... sporunda çok güzel

Bugun,
Kahvalti,
İki yumurta ve cay
Ara,
İki hurma ve ada cayi
Oglen,
Salata ve bir kase yogurt
Ara,
Uc limonlu diyet biskuvi
Bir fincan sutlu kahve
Bogurtlen cayi
Aksam,
İki kepce domates corba
Bir kase yogurt
İkibucuk lt su
bugün bende domates çorba yapacaktım sonra değişti afiyet olsun ... 2 yumurta çok gelmiyor mu sana ben 1 kere denedim mide ağrısından duramadım

göze batan sadece 4 kaşık makarna regli günün yaklaştığı için iştahının açılması çok normal kuzum tarçınlı sütü dene doyumsuzluk olduğun ve tatlı krizin olduğunda .... sporunda çok güzel
Yarın böyle açlıktan gözüm dönmeden yapayım tarçınlı süt.. Hatta suyuma çubuk tarçın atayım ben.. :KK19:

Back
X