- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.621
Günaydın canim
gunaydin poncikimdün kactin kine unutuyom ben
Bende kavrulmus fistikla yaptim kavurmadim canim ama dediğim gibi benimkide baya koyu olmustu un helvasi kivaminda ama ben sütle açınca tadina bayildim pişman olma cok enerji veriyo canim tatli krizlerinde veya spordan önce 1 tatli kasigi at ağzına cok iyi geliyoAy süt te koydum rengi koyu oldu annemde yaptım ordaydım kendi robotumda çekeyim eve geçince tadına bayılmadım ama granola için gerekli bir malzemeydi biraz pişman da oldum gibi 2 saat uğraştım desem yeri ... kavrulmuş tuzsuz aldım ısıtmadan yaptım onla ilgisi var mıdır
Hastaydin ya kuzum giden su gelmistir geri60.3tüm dün en son 5 gibi yedim oda az yedim zaten fazla iştahım yok midem kücüldü galiba ama niye böyle oldu anlamadımsu kaybetmiştim heralde
Hastaydin ya kuzum giden su gelmistir gerigonderirsin hemen sen
Bu cok guzel bisi dimiinşallah öyle umuyorum zaten midem kücülmüs yiyemiyorum
Bu cok guzel bisi dimibenimde küçüldü ve hep az yiyom büyümesin diye
Hee bu bi firsatevet çok güzel ya azıcık bile olsa genişletmemelliyim
Hee bu bi firsatherseyden az yi biz minik mideliler olduh
Bi gaşıh çorba iç kalhtememm
Bebekiiim o saatte nisanlimlan çay keyfisi yapardikkkkaptinn naparsin
Tebrik ediyore neyse ki çok almadin bekliyoduk zati böyle bişiGünaydın kızlar
kilom 61.0
İptal oldu o yetistiremediler işi bize vermeye bende kalmiyom dedim
Keptinn geliyo begene begene
Geldiğim belli olsun
Ohh iyi olmus kiz dinlen sendeBebekiiim o saatte nisanlimlan çay keyfisi yapardikkk
Tebrik ediyore neyse ki çok almadin bekliyoduk zati böyle bişi
İptal oldu o yetistiremediler işi bize vermeye bende kalmiyom dedimog bi güzel de uyudum
Geldiğim belli olsun
Biz analara tatil yohhGünaydın kizlaarrrşu an size yattigim yerden yazıyorum ay ne güzel bişey bu tatil
Yokkk yememmm yemememm lazimmmOhh iyi olmus kiz dinlen sendeama ekmek keyfi yapma
Gezecumm diyisinYokkk yememmm yemememm lazimmmbugün işlerim var kahvaltı yapıp bide şu listeyi hazirlayip çıkcam evden ne zaman gelirim bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?