- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.641
Oy kuzum benim anamda yatiyiii seninki de büyüsün sana da olcek tatilllBiz analara tatil yohhsen yat giniydin
Hee öyle mi diyisinOy kuzum benim anamda yatiyiii seninki de büyüsün sana da olcek tatilllbak şimdi ben kalkcam anamlara kahvaltı hazirlicem hazira koncak senin kizinda sana yapcak öyle
Gezecumm diyisinyürücem diyisin ekmek yimicem diyisin sen ne diyisin
Akilliyim hemiiiHee öyle mi diyisinbah kulaga bek hos geliyi bunlag eferim sana hazilla anana kahvalti ahilli gizim benim
Kahvaltida ye kiz tambugday falan yok mu yii ondan 2 dilim gunun geri kalanında yemezsinaynen öyle diyim kahvaltıda ekmek yemesem ne gusel olurduuu ekmek yerine ne geciyo kuzu
Bende sporumu yaptim kizimda yapti simdi kahvalti hazillicam gonşuAkilliyim hemiiihemde cohh
Çay suyu koyayim hemencecik
Oooohhhh sefan olsunnnGünaydın kizlaarrrşu an size yattigim yerden yazıyorum ay ne güzel bişey bu tatil
Bi gaşıh çorba iç kalhayy ben yiyemiyom de ayhh benim mide coh küçük biliyin mi di
Bebekiiim o saatte nisanlimlan çay keyfisi yapardikkk
Tebrik ediyore neyse ki çok almadin bekliyoduk zati böyle bişi
İptal oldu o yetistiremediler işi bize vermeye bende kalmiyom dedimog bi güzel de uyudum
Geldiğim belli olsun
Ben de bugun egzersiz yapicimmm hamis egzersizine baslicimmm cunkulum hareket sagliktir demiii ince gozell kizzSpor yapıyorum bebeksizler nasilsiniz iki prenses yoh daha az yiyemem ki ben açlığa dayamamm
kaptinn geliyiii sayfalar fullll artiyooo bu kadarrr konusmaknolur muuu
poncikbirgelincik kuuckk nasilsin iyulestin mii @nuffiun nasilsin cnmmm @ParteMoralll kuzu gezmelere mi gittinn yinee
Cok zorlu bi gün seni bekliyobugün misafir gelcekbörek yapcam eve gidince tiramisu yapcam sarma var ama yemicem ben tokumm dicem midem kücük benim siz yiyin ben almayım dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?