- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.781
günaydın kuzuummmiyi olur hafta inşallahhh hepimiz için
-200 cok ii bence
bi hırs gelmiş sanaböyle yemiceksin ki zayıfcana olasın zaten zayıfsın incecik olasın nişana kadar dal gibi kalasın ben olsam dayanamazdm onlar yerken yerdim cok iyi tutmuşsun kendini
ammiiinn kuzuumm bence bu hafta sonuclarımız cok iyi olcak hepimizinnn malum bireyselde herkesin rakibi var artık
Günaydınlar çok hrsa geldim umarım olumlu sonuçlarını alırımHepimiz bir gaza geliriz inşallah
ben biri yerken duramıyorumGeldi valla bi hırssen yapamaz mıydın hı ama ben yaptım 60ı bulmuşken kaybetmek istemiyorum bu hafta artık 5leri görmek istiyorum
ben biri yerken duramıyorumayakta alkışlıyorum seni
bence de bu cuma 59u ucundan da olsa görmen lazım artık yetti
akşamları tutarsan kendini bence gider800 gram gider mi ki
İYİYİM SEN NASILSIN TATLIMGünaydın kuzum nasılsın?
AY EVET YAP BOL EKŞİLİ OLCAK HMM MİS BUGÜN ÖĞLENE ÇORBA VAR BİZDE ÇOK MUTLU OLDUM YENGE ÇORBA GÖNDERMİŞtm kuzum sen kullandıgın programı söyle hemencik indireyim ay heyecan yaptımanneme söyliyeyim buzluktan patlıcan cıkarsın patlıcan salatası yapim akşam canım cekti
DÜŞÜK KALORİLİ BESLEN KUZUM 2 GÜN 1 KİLO BİLE GİDER800 gram gider mi ki
söylesene kız şu programın adınıAY EVET YAP BOL EKŞİLİ OLCAK HMM MİS BUGÜN ÖĞLENE ÇORBA VAR BİZDE ÇOK MUTLU OLDUM YENGE ÇORBA GÖNDERMİŞ
İNDİRMEDİM İNDİRİNCE DİCEM ŞU PROGRAM DİYE KUZUM BASİT BİR PROGRAM OLSSUN DEĞİL Mİsöylesene kız şu programın adını
bende iyiyim canımİYİYİM SEN NASILSIN TATLIM
DÜŞÜK KALORİLİ BESLEN KUZUM 2 GÜN 1 KİLO BİLE GİDER
VALLA ŞUAN GAZ DOLUYUM HAFTA SONU PANTOLONLARIMA BAKTIM 38 BEDEN BACVAĞIMA ZOR GİRİYOR CUMA GÜNÜ 36 BEDEN BLUZ ALDIM ONLARI GİYMEM GEREK BU YAZ .. HEPİMİZ İNCE KIZ OLALALI
Günaydınlar çok hrsa geldim umarım olumlu sonuçlarını alırımHepimiz bir gaza geliriz inşallah
EKLEDİM KUZUM YAPIYORUM AMA DÜZENLİ YAZMAYINCA KAÇ DK OLDUĞUNU UNUTUYORUM CUMA 2 SAAT YÜRÜDÜM CUMARTESİ 2 SAAT HAFTA İÇİ 45 DK SPOR BUNLAR HATIRLADIKLARIM AMA LİSTEYE 150 DK YAZDIM CUMA GÜNÜNÜ UNUTMUŞTUMakşamları yemeyi düşünmüyorum kuzumbu arada sen spor yapmıyosun
AKŞAMLARI YEMEN LAZIM AMA EN AZINDAN 1 KASE NESFİT YARIM ELMA YEakşamları yemeyi düşünmüyorum kuzumbu arada sen spor yapmıyosun
Vuuu sezonu actiniz demek ohh keyifler yerinde masallahTamam kuzummm sen dikkatli ol tabi her zaman paylas. Sadece liste olmayacak.
hahahahaha aynennnn eskilerr guzeldi. Ama biz yine burdayiz.
Cicimmmmmmmm
canimm cumartesi nisanimiz vardii ozelden atarim fotomu size :) sabahtan beri kuafor nisan bi telas simdi yatakdayim bakiyim dedimm. Yarinda mangala gidicezpazartesi ancaa gelirim
he tm madem dedm benden kıskanıyo programıİNDİRMEDİM İNDİRİNCE DİCEM ŞU PROGRAM DİYE KUZUM BASİT BİR PROGRAM OLSSUN DEĞİL Mİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?