Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla idare tatlım su teyzelerden gına geldi yeminle ye ye mısri patlağı yedirdiler bana zorla Allah ım çene ile
Zor bir durum,ama yeme kuzu ya,o kadar emek veriyoruz,hele imrendigim sporlarina yazik etme,bak ben dun aksam,kaynanamin diyet corbasi diye bir sayfayi okudum,sanirim onu yapacagim.olumsuz birsey yazxmamis kimse,istersen sen de yap,cumaya guzelll sonuclar alalim.

Yok bacim su bi haftayida atlatiyim yogunum yine kafa rahatken siznen beraber olucamm :)) ozamanaca ice eksilirim ins şeker ilacina basladim bulantidan bisey yiyemiyorum ( bu hemm iyii hem kotuymu bulanti..herşey saglik icin katlanacagim. .
Gecmis olsun canimmm,stresten uzak kalip,rahatla,kendini toparlar ve verirsin kilolari.once saglik.kac yasindasin.

kalorini düşürme o zaman kuzum tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir

tarif alayım canım denemekte fayda var
Bendun gece yazdim sana ,seninkiyle aynimi diye,bu nda,bir olcu bugday,yarim olcu kuru fasulye ve nohut var.yogurtla gun boyu tuketiyorsun.yaninda salata tuketilirse daha da etkili oluyormus.bugdayim yok evde,bugun yada yarin alip yapacagim ben.

Sağol tatlım yaz sende bende yaparım kandilin mübarek olsun bu ara da :)

Bendun gece yazdim sana ,seninkiyle aynimi diye,bu nda,bir olcu bugday,yarim olcu kuru fasulye ve nohut var.yogurtla gun boyu tuketiyorsun.yaninda salata tuketilirse daha da etkili oluyormus.bugdayim yok evde,bugun yada yarin alip yapacagim ben.
görmedim ki arada msj görmüyorum kusura bakma canım ya ... benim yaptığım 1lt ayrana haşlama 4 yk bulgur / y.merimek/nohut / 2 salatalık rende istersen içine baharat koyabiliyorsun ... sabah kahvaltı 1 haşlama yumurta domates salatalık yeşillik 1 ince dilim kepek ekmeği 2 gün yapmıştım zaten 2 gün yapabiliyorsun net 1 kilo kadar vermiştim yanılmıyorsam

Kızlar nabersiniizzzz sabahtan beri dışardayim işlerimi hallettim nişanlımla kuaför e fotografciya fln gittik damatlik baktık fikir olsun diye çok yürüdüm bide hususî parkta yürüdük baya bi çarşıda gezdiklerimiz hariç çok kalori yaktimm

Aperatiflerdekiler saat 8 gibi yemeyi dusunduklerim azı olur fazlası olmaz inşallah bugünü de 1000 kaloriyle kapatıyoruz inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-23-18-36-45-039.webp
    10 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2017-04-23-18-36-14-938.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2017-04-23-18-35-59-986.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_2017-04-23-18-35-40-909.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 24
Sabah:1 cevizli lokum 2 bardak cay
Ogle: yarım dilim pasta kahve

Aksam: 1kase çorba 1 patates canaginda kiymali bişi yemeği ne olduğunu anlamadım çok saçma bi menu oldu farkindayim yarın böyle olmicak söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…