- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.761
Hafta içi düşük kalorili liste ayarliyor muyuz... ben şöyle düşünüyorum 1 gün ayran çorbası yapacam 2 günde düşük kalori beslenecem hafta sonu da 1 gün luk detoksSabah:1 cevizli lokum 2 bardak cay
Ogle: yarım dilim pastakahve
Aksam: 1kase çorba 1 patates canaginda kiymali bişi yemeği ne olduğunu anlamadımçok saçma bi menu oldu farkindayim yarın böyle olmicak söz
Evet hatta aperatiflerdekiler i yemeden uyudum :))Kuzu bakmıyorum fotolara ama eminim az dir
cok olcak o bebeğim yaa bence direk düşük kalorili gidelim biz hiç detoks a girmeyelim bnm böbreğim bu ara yokluyo beni zaten bide bu detokslar falan agır gelmesinHafta içi düşük kalorili liste ayarliyor muyuz... ben şöyle düşünüyorum 1 gün ayran çorbası yapacam 2 günde düşük kalori beslenecem hafta sonu da 1 gün luk detoks
cok azimli başladıkEvet hatta aperatiflerdekiler i yemeden uyudum :))
Emziriyorum günde 1 mama oda yarim porsiyon başladım şimdilik :) bugün 500 kalorilik kahvaltıyla başladım güne :) 1500 de bitiricez ins bugün haftada 2 gün sadece 1000 kalori yapamayi düşünüyorum onun harici 1500 u geçmeyi düşünmüyorum :)cok azimli başladıkemziriyo musun kuzum yoksa sadece mama mı veriyosun kuzucuga
kendi vücudunu en iyi sen bilirsin kuzum ama sağlıklı şeylerden yemeye çalışEmziriyorum günde 1 mama oda yarim porsiyon başladım şimdilik :) bugün 500 kalorilik kahvaltıyla başladım güne :) 1500 de bitiricez ins bugün haftada 2 gün sadece 1000 kalori yapamayi düşünüyorum onun harici 1500 u geçmeyi düşünmüyorum :)
olur indirelim akşam menümüz cacaık / çorba / patlıcan salata gibi şeyler olsun yanında soda /ayran salata menüye göre 10 gibi süt sen 9 gibi iç ben 12ye kadar uyanığım 5 te de kalkmam gereklicok olcak o bebeğim yaa bence direk düşük kalorili gidelim biz hiç detoks a girmeyelim bnm böbreğim bu ara yokluyo beni zaten bide bu detokslar falan agır gelmesinaynı kalori programını indirelim olur mu öyle
Kızlar nabersiniizzz bgun kendime kot aldım 27 beden oldu ama ben rahat olsun diye 28 aldım 28 beden normal beden de kaca denk geliyo
tm kuzum sen kullandıgın programı söyle hemencik indireyim ay heyecan yaptımolur indirelim akşam menümüz cacaık / çorba / patlıcan salata gibi şeyler olsun yanında soda /ayran salata menüye göre 10 gibi süt sen 9 gibi iç ben 12ye kadar uyanığım 5 te de kalkmam gerekli
günaydın bebeğiiimmmGünaydın kızlar
bana 27 tam oldu ama pantolonun kumaşı ince oldugu için yapıştı bende az bol dursun diye 28 aldımBende 28 giyiyorumHatta 27 giymişliğim bile var
günaydın bebeğiiimmm
bana 27 tam oldu ama pantolonun kumaşı ince oldugu için yapıştı bende az bol dursun diye 28 aldımzayıfız biz
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ İYİ HAFTALAR OLSUN
günaydın kuzuummmGÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ İYİ HAFTALAR OLSUN
ay çıldırıyorum böyle duyuncabu arada -200 daha 60,8000 Dün sabah kahvaltımı çok sağlam yaptım 4 gibi dışarı çıktık yemeğe orda sadece ızgara köfte sucuk tavuk yedim ekmeksiz alkışla beni sonra eve geldik 9:30 gibi evde yemek yediler tekrardan ben naptım sofraya bile oturmadım aldım elime şişemi sadece su içtim hadi alkışla beni teprik et hadisene
Günaydınlar çok hrsa geldim umarım olumlu sonuçlarını alırımGÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ İYİ HAFTALAR OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?