- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #197.861
bende 69 olmak istiyorıum o zaman kendimi sıfır beden hissedecem![]()
olursun kuzum inşallah 6dan sonra hiçbişey yeme çokk farkediyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 69 olmak istiyorıum o zaman kendimi sıfır beden hissedecem![]()
birde beni düşünayyy ama su an ben yoruldum burda
ay dur kız listeyi düzenleyim hemencikne güzel vermişin sonunda hoşgeldin 50li rakamlar
tm o zaman alıyorum listeyee![]()
işte 12ye kadar uyanık kalıyorum eve 7de varıyorum çorba ile geçiştireyim olmazsaolursun kuzum inşallah 6dan sonra hiçbişey yeme çokk farkediyor![]()
rabbim sifa versin inşallahGunaydin kizlar,,zorlu bir ogleden sonra ve uykusuz bir geceden sonra sonuc boyle bir arti oldu.dun kizim okuldan gelince biraz halsizdi,aksamda biuraz ateslendik,uc kez yogun ter atti.bugun evde istirahat ediyoruz.simdi sukur daha iyiyiz.hem uykusuzluk hem yirgunluk ve stresin sonucu bu kilo.yapacak bir sey yok.yeterki saglik olsun.tek uzuldugum,takim yuzdesi ve koca biur hgafta emek verip arti gormnek.neyse pitircigim yeterki toparlansin,kilo her sekil verilir.
Sebebi var canim,bir de vucut direnc te gostermis olabilir.bir aydir baya zorladim kendimi,haftaya telafi edecegim amaaboooowww![]()
Sagol canisi,amin insallah.biraz cok stres yapiyorumboyle durumlarda ben ,hatta dun neredeyse ben de sifayi kapiyordum,o derece yanirabbim sifa versin inşallahaynen canım haftaya toparlarsın şimdilik düşünme kiloyu sen kuzucuk iyi olsunda
![]()
Sagol tatlimmSpor Listesi (24/01)
PEMBE TAKİM
(210)Poncikbirgelincik:150+60
(120)Nuffiun:120
(250) elaalemi: 90+70+90
()selcanmehmetcan:
(150)sarraf:150
()Marul_Anne :
MOR TAKİM
(270)Hedef52:50+20+100+100
()Senad:
(82)SekerPancarii:20+62
(120)Alina_:30+60+30
()zuzuzuzu1234:
(100)ParteMoralll :100
PEMBE TAKİM: 730
MOR TAKIM:572
@ParteMoralll
işte 12ye kadar uyanık kalıyorum eve 7de varıyorum çorba ile geçiştireyim olmazsa
Sagol tatlimm![]()