- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #197.841
Allah kolaylık versin canimpaso uyumak no no no gece ders çalışıp sabah 9 da uyanıp evi temizleyip derse gömülmek var ölmüşüm ben ağlayanım yok![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylık versin canimpaso uyumak no no no gece ders çalışıp sabah 9 da uyanıp evi temizleyip derse gömülmek var ölmüşüm ben ağlayanım yok![]()
![]()
Giniydin pincikGünaydın hayırlı cumalar![]()
Neeee 59.3 müharikaaaa
![]()
![]()
Tabiki bak bugün 1 dilim aşırı tahillo ne olursa ekmek ve birazcık kahvaltılık yiycem sonra alışverişe gidicen bişey yemeden döndüğümde bir çorba yaparım kendime sonra eşim sinemaya gidecek ben AVM dolanicam ins yarın sabah kesin 67 çıkarım tartıda dünkü yemek.67 i engellediseni listye alayım ı ben şimdi kuzu devam ediceksin dimi bak yarı yolda bırakırsan falan fena bozusuruz![]()
Kolay gelsin canisi inşallah herşey istediğin gibi olurpaso uyumak no no no gece ders çalışıp sabah 9 da uyanıp evi temizleyip derse gömülmek var ölmüşüm ben ağlayanım yok![]()
![]()
Allah ım o rakamı bana da görmeyi nasip et aminnn![]()
ayaklarım şekil![]()
Aynen yaaAllah ım o rakamı bana da görmeyi nasip et aminnn![]()
önümden çekil![]()
ayaklarım şekil![]()
matematik dedin mi hemen cosuyozda pratikte pek icraat yok gibiAhahahahbenim hedef de 50.9
![]()
AMİİİİNAllah ım o rakamı bana da görmeyi nasip et aminnn![]()
Allah kolaylık versin canim![]()
Kolay gelsin canisi inşallah herşey istediğin gibi olur
AYAKLARIM ŞEKİL ÖNÜMDEN ÇEKİLİN ULEYNNNNNönümden çekilsen ne ara bu kadar verdin poncik
![]()
ayyy ama su an ben yoruldum burdapaso uyumak no no no gece ders çalışıp sabah 9 da uyanıp evi temizleyip derse gömülmek var ölmüşüm ben ağlayanım yok![]()
![]()
ay dur kız listeyi düzenleyim hemencik![]()
ayaklarım şekil![]()
tm o zaman alıyorum listeyeeTabiki bak bugün 1 dilim aşırı tahillo ne olursa ekmek ve birazcık kahvaltılık yiycem sonra alışverişe gidicen bişey yemeden döndüğümde bir çorba yaparım kendime sonra eşim sinemaya gidecek ben AVM dolanicam ins yarın sabah kesin 67 çıkarım tartıda dünkü yemek.67 i engelledi
bende 69 olmak istiyorıum o zaman kendimi sıfır beden hissedecemAYAKLARIM ŞEKİL ÖNÜMDEN ÇEKİLİN ULEYNNNNNValla bi anda veriverdim
![]()
aboooowww14. TAKİM 515. ETAP***
nuffiun(72,50///%)
zuzuzuzu1234 (66.7/66.8/+0,1/%-0,14)
elaalemi( 57.1/57.0/0.1/%0.17)
Marul_Anne(55.8///%)kendi isteğiyle ayrıldı
Alina_ (/59.3/59.7/-0.4/%-0.67)
keptinn(/55.3/55.1//%0,36)
14. Takım Ortalama:%
ayyy ama su an ben yoruldum burda
ay dur kız listeyi düzenleyim hemencikne güzel vermişin sonunda hoşgeldin 50li rakamlar
tm o zaman alıyorum listeyee![]()