Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin canimm insanin evdeki duzeni olmayinca kilo vermek daha zor oluyo :ruh: gectin demi evine haftaya guzel eksiler görürsün :KK19:
İnsallah tatlım bu haftayı iyi degerlenip 65 görürüm inşallah başka birşey istemiyorum ev temizliğine başlıcam sporları mı da yaparım inşallah

kuzum allsen şu menünü kızlar gibi liste halinde yaz ya :KK70::KK70: pilav sarma gördm ama bunları hep:tokat:

baya az olmş ama bu:110: canın mı sıkkın kuzum hasta falan mısın

:bicak::bicak::bicak::bicak:bu nasıl perşembe menüsü :tokat::tokat:

peehh güzelll peeehh hoşşşştııırrr:kahve::kahve:

günaydın kuzuuummm:dondurma: nabersin:dondurma:
uyku düzenim alt üst oldu uyumak istiyorum sadece 2 gün beşte kalkıp ders çalıştım sınava 2 ay kaldı bunalıma girdim enerji veren gıdalar tüketmem gerekli sanırım bu arad 2 gündür gaz sorunum var kimyonum bitmiş ya da yanlışlıkla stajer atmış bulamıyorum içeyim mide zaten 2 haftadır berbat aç kalmama değmedi 72,40

14. TAKİM 515. ETAP***

nuffiun(72,50/72,40/0,10/0,14%)
zuzuzuzu1234 (66.7///%)
elaalemi( 57.1/57.0/0.1/%0.17)
Marul_Anne(55.8///%)kendi isteğiyle ayrıldı
Alina_ (/59.3///%)
keptinn(/55.3/55.1//%0,36)

14. Takım Ortalama:%
doğru hesaplamışımdır umarım artık hesaplamalar :kusmuk:geldi

uyku düzenim alt üst oldu uyumak istiyorum sadece 2 gün beşte kalkıp ders çalıştım sınava 2 ay kaldı bunalıma girdim enerji veren gıdalar tüketmem gerekli sanırım bu arad 2 gündür gaz sorunum var kimyonum bitmiş ya da yanlışlıkla stajer atmış bulamıyorum içeyim mide zaten 2 haftadır berbat aç kalmama değmedi 72,40
az kalmış sınava kuzum 2 ay daha sabrettin mi rahatsın:ruh:

Back
X