• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar menüm sabah bı poğaça ydim çay içtim
Öğlen yeşil çay içtim
Akşam da sadece yogurt ve çorba yedim.
Gece falan acikirsam yogurt yicem yeşil çay içerim gene inşallah

Mayısta hepsi yeşil olacak söz veriyorum

Bugünkü menü 1 dilim ekmek 1.5 sucuklu yumurta domates salatalık

Arada bol kalorili kuriyemisli muzlu dondurmalk çikolatalı milkshake

Öğlen 1 dilim ekmek Adana kababin yarım eti

Akşam kremalı tavuk çorbası 1 tavuk pirzola 6 kaşık pirinç pilavı sabahı rayına oturtuk artık sabah canım bişey istemiyor ama bide aksamı oturtsak gece bı sütlü kahve icebilirk.4 dilim ekmek çorbayla güzel gitti

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-30-19-26-37-541.webp
    Screenshot_2017-04-30-19-26-37-541.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar menüm sabah bı poğaça ydim çay içtim
Öğlen yeşil çay içtim
Akşam da sadece yogurt ve çorba yedim.
Gece falan acikirsam yogurt yicem yeşil çay içerim gene inşallah
Bana sağlıksız göründü yaa sebze yok et yok tavuk yok balık yok salata yok yok yok :/ nrasinda kilo alirsin

Bana sağlıksız göründü yaa sebze yok et yok tavuk yok balık yok salata yok yok yok :/ nrasinda kilo alirsin
Evet tatlım anca girdim eve dışarda idim bugün maalesef dışarda kolari birşeyler yememek için böyle oldu saat altiya geldiğinde de bı çorba yoğurt ile grcirmek zorunda kaldım

Evet tatlım anca girdim eve dışarda idim bugün maalesef dışarda kolari birşeyler yememek için böyle oldu saat altiya geldiğinde de bı çorba yoğurt ile grcirmek zorunda kaldım
Dikkat et bak ben yediğim halde halsizlesiyorum verdikce sporla desteklicem ins yarından itibaren ama şansızlık olucak ya bugün boynum ağrıyor ins yarına geçer :)

Kabızlığa iyi geliyormuş da tatlım kullanan var mı diye merak ettim
Açlik otunu mu diyosun canim ben kullandim ilk diyete başladığım zamanlarda 3 ay kullandim ama düzenli bi sekilde diyetimi de yaptim 13 kilo verdim yani bence kullanmasam da bu kadar kilo verirdim çünkü hic kaçamağim olmuyodu cok duzenli yapiyordum diyeti ama felaket ishal yapiyo sürekli evde olanlar kullanabilir bende bi yan etki yapmadi ama bi yakinim onu kullandigi için hemoroid oldu ve bırakınca da kabizlik sorunu yaşadı bence ben kullanip biraktigimda kabilik sorunu cok yaşamadım uzun süre kullanilmasi onerilmiyo zaten 2 ay kullanip ara verin demisti aktar bize

Açlik otunu mu diyosun canim ben kullandim ilk diyete başladığım zamanlarda 3 ay kullandim ama düzenli bi sekilde diyetimi de yaptim 13 kilo verdim yani bence kullanmasam da bu kadar kilo verirdim çünkü hic kaçamağim olmuyodu cok duzenli yapiyordum diyeti ama felaket ishal yapiyo sürekli evde olanlar kullanabilir bende bi yan etki yapmadi ama bi yakinim onu kullandigi için hemoroid oldu ve bırakınca da kabizlik sorunu yaşadı bence ben kullanip biraktigimda kabilik sorunu cok yaşamadım uzun süre kullanilmasi onerilmiyo zaten 2 ay kullanip ara verin demisti aktar bize
Çok teşekkür ederim canım ya bende iki ay kullancam zaten kabızlık için aldım bitince kullanamma zayıflamak için değil kabızlığa iyi geliyor diye aldım inşallah çözülür sorunum

Bugün 71.80 çıktım... ama can sıkıntısından doymak bilmedim en son 1 saat önce bisiler yedim bugün baska birşey yemezsem aynı kiloda kalırım sanırım

Evet canim dk.olarak yaziyoruz
Kalori olarak yazılması daha mantıklı olmaMiydi :/ sonuçta her spor farklı kalori yaktırır hem.1 haftada 7700 kalorilik spor yaptım diyen abartılı.yememisse 1 kg vermiş demektir daha sağlıklı olur gibi geliyor bana

Herkes nerde yaaa kaç gündür

Günaydın günaydın günaydın

Bugün 1 Mayıs işçilerin bayramı kutlu olsun
Bizede yepyeni başlangıç nisan ayı malum benim.icin pek parlak geçmedi anca 2 kg verdim

Ama nisan ayı boyunca sabah 2 dilim ekmeği gecmemeye öğrendim mayısta da akşam yemeklerimi duzenliyecegim

Hiç kaçamak siz hafif sporlu bir ay beni bekliyor ins

Sonra ramazan veeeeeehedef ayı o yüzden yavaş yavaş sıkı bir hale getirmek lazım diyeti..

Herkes nerde yaaa kaç gündür

Günaydın günaydın günaydın

Bugün 1 Mayıs işçilerin bayramı kutlu olsun
Bizede yepyeni başlangıç nisan ayı malum benim.icin pek parlak geçmedi anca 2 kg verdim

Ama nisan ayı boyunca sabah 2 dilim ekmeği gecmemeye öğrendim mayısta da akşam yemeklerimi duzenliyecegim

Hiç kaçamak siz hafif sporlu bir ay beni bekliyor ins

Sonra ramazan veeeeeehedef ayı o yüzden yavaş yavaş sıkı bir hale getirmek lazım diyeti..
günaydın canııımm :KK68: en azındna kahvaltıların düzene girmiş yavas yavas olcak inşallahhhhh yaza istediğin kiloda olcaksın:KK60:

BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ?

23 . Elaalemi ► 12.08.16 ► 65,90 ► 57,00 ► 8,90 ► 13,51%
36 . keptinn ► 16.11.16 ► 61,00 ► 55,10 ► 5,90 ► 9,67%
53 . Alina_ ► 24.03.17 ► 64,50 ► 59,70 ► 4,80 ► 7,44%
78 . nuffiun ► 20.02.17 ► 75,90 ► 72,40 ► 3,50 ► 4,61%
79 . zuzuzuzu1234 ► 16.03.17 ► 70,00 ► 66,80 ► 3,20 ► 4,57%
82 . poncikbirgelincik ► 09.01.17 ► 61,90 ► 59,30 ► 2,60 ► 4,20%
91 . Aylnaylm1 ► 06.04.17 ► 69,10 ► 67,70 ► 1,40 ► 2,03%

kızlar listede isimleri olanlar burda :KK52:

Günaydınlar herkese pazartesi bildirimimi yapayım bari ben de 63.8 :KK68: çok erken tartıldım belki 63.5 a kadar düşerdi biraz daha geç tartılsaydım :ukala: yine de mutluyum

Back
X