- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #198.101
Kabızlığa iyi geliyormuş da tatlım kullanan var mı diye merak ettimO ne ki ilk defa duydum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabızlığa iyi geliyormuş da tatlım kullanan var mı diye merak ettimO ne ki ilk defa duydum..
Bana sağlıksız göründü yaa sebze yok et yok tavuk yok balık yok salata yok yok yok :/ nrasinda kilo alirsinKızlar menüm sabah bı poğaça ydim çay içtim
Öğlen yeşil çay içtim
Akşam da sadece yogurt ve çorba yedim.
Gece falan acikirsam yogurt yicem yeşil çay içerim gene inşallah
Evet tatlım anca girdim eve dışarda idim bugün maalesef dışarda kolari birşeyler yememek için böyle oldu saat altiya geldiğinde de bı çorba yoğurt ile grcirmek zorunda kaldımBana sağlıksız göründü yaa sebze yok et yok tavuk yok balık yok salata yok yok yok :/ nrasinda kilo alirsin
Dikkat et bak ben yediğim halde halsizlesiyorum verdikce sporla desteklicem ins yarından itibaren ama şansızlık olucak ya bugün boynum ağrıyor ins yarına geçer :)Evet tatlım anca girdim eve dışarda idim bugün maalesef dışarda kolari birşeyler yememek için böyle oldu saat altiya geldiğinde de bı çorba yoğurt ile grcirmek zorunda kaldım
Geçmiş olsun tatlım bende spor yapacam da hiç gözüm almıyor yaaa çok yoruldum bugün bakalım inşallah yaparımDikkat et bak ben yediğim halde halsizlesiyorum verdikce sporla desteklicem ins yarından itibaren ama şansızlık olucak ya bugün boynum ağrıyor ins yarına geçer :)
Anladim canim,ben ilk senden duyuyorum sanirim.kullanmadan once arastirsaydin,fayda ve zararlarini.Kabızlığa iyi geliyor diye aldım bugün de bı sorayım dedim kullanan var mi diye tatlım
Gecmis olsun canim,allah korumus.Amin çok şükür
yok canım verilmiş sadakamız varmış çok şükür. Bizde fiziksel olarak bir şey yok biraz stres olduk o kadar.
Açlik otunu mu diyosun canim ben kullandim ilk diyete başladığım zamanlarda 3 ay kullandim ama düzenli bi sekilde diyetimi de yaptim 13 kilo verdim yani bence kullanmasam da bu kadar kilo verirdim çünkü hic kaçamağim olmuyodu cok duzenli yapiyordum diyeti ama felaket ishal yapiyo sürekli evde olanlar kullanabilir bende bi yan etki yapmadi ama bi yakinim onu kullandigi için hemoroid oldu ve bırakınca da kabizlik sorunu yaşadı bence ben kullanip biraktigimda kabilik sorunu cok yaşamadım uzun süre kullanilmasi onerilmiyo zaten 2 ay kullanip ara verin demisti aktar bizeKabızlığa iyi geliyormuş da tatlım kullanan var mı diye merak ettim
Çok teşekkür ederim canım ya bende iki ay kullancam zaten kabızlık için aldım bitince kullanamma zayıflamak için değil kabızlığa iyi geliyor diye aldım inşallah çözülür sorunumAçlik otunu mu diyosun canim ben kullandim ilk diyete başladığım zamanlarda 3 ay kullandim ama düzenli bi sekilde diyetimi de yaptim 13 kilo verdim yani bence kullanmasam da bu kadar kilo verirdim çünkü hic kaçamağim olmuyodu cok duzenli yapiyordum diyeti ama felaket ishal yapiyo sürekli evde olanlar kullanabilir bende bi yan etki yapmadi ama bi yakinim onu kullandigi için hemoroid oldu ve bırakınca da kabizlik sorunu yaşadı bence ben kullanip biraktigimda kabilik sorunu cok yaşamadım uzun süre kullanilmasi onerilmiyo zaten 2 ay kullanip ara verin demisti aktar bize
Baktım internetten kabızlık için zayıflamak için de kullanan varmış zaten kutu bitince bırakırım büyük ihtimalAnladim canim,ben ilk senden duyuyorum sanirim.kullanmadan once arastirsaydin,fayda ve zararlarini.
Kalori olarak yazılması daha mantıklı olmaMiydi :/ sonuçta her spor farklı kalori yaktırır hem.1 haftada 7700 kalorilik spor yaptım diyen abartılı.yememisse 1 kg vermiş demektir daha sağlıklı olur gibi geliyor banaEvet canim dk.olarak yaziyoruz
günaydın canııımmHerkes nerde yaaa kaç gündür
Günaydın günaydın günaydın
Bugün 1 Mayıs işçilerin bayramı kutlu olsun
Bizede yepyeni başlangıç nisan ayı malum benim.icin pek parlak geçmedi anca 2 kg verdim
Ama nisan ayı boyunca sabah 2 dilim ekmeği gecmemeye öğrendim mayısta da akşam yemeklerimi duzenliyecegim
Hiç kaçamak siz hafif sporlu bir ay beni bekliyor ins
Sonra ramazan veeeeeehedef ayı o yüzden yavaş yavaş sıkı bir hale getirmek lazım diyeti..