- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.921
oda ben ellemedim baban yaptı diyo bilemedim ki kim yaptı olan oldu artık geri getirmiyo zaten yapacak bişey yok kuzum hepimiz üzüldükhadi ya annen nasıl dikkat etmemiş kapısına .. neyse olacağı varmış olmuş diyelim
Yazildinmi ramazai naptin dondurcanmi.Slm kızlar bende annemdeydimmbugün aslında iyi idare etmiştim ama akşam bi dilim börek yedim başka diğer cısslardan yemedim ekmeksiz kahvaltılık yemiştim kahvaltıda sonra saat 6.5 gibi börek yedim okadar yarın spora başlıorumm çok heycanlıyım
@ParteMoralll canısı menü yazmşsın gozumden kaçmadı
aa yazıldın demek sporaaa cok sevindim canııımSlm kızlar bende annemdeydimmbugün aslında iyi idare etmiştim ama akşam bi dilim börek yedim başka diğer cısslardan yemedim ekmeksiz kahvaltılık yemiştim kahvaltıda sonra saat 6.5 gibi börek yedim okadar yarın spora başlıorumm çok heycanlıyım
@ParteMoralll canısı menü yazmşsın gozumden kaçmadı
Günaydın kızlar
Gunaydin tontikler
Önlisans mezunuyum onumuz de ki sene kppss hazilrancam eşim calsitirmiyor özeldeBende 1 tane biber dolması yiyebilirsin kendine bulgurla yaparsan
Calissana kuzune mezunusun esin izin verir mi çalışamana çocukta yok daha nasıl olsa.
Gunaydın kızlar..
Önlisans mezunuyum onumuz de ki sene kppss hazilrancam eşim calsitirmiyor özelde
günaydın kuzularıımmmGünaydın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?