Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kızlar bende annemdeydimmbugün aslında iyi idare etmiştim ama akşam bi dilim börek yedim başka diğer cısslardan yemedim ekmeksiz kahvaltılık yemiştim kahvaltıda sonra saat 6.5 gibi börek yedim okadar yarın spora başlıorumm çok heycanlıyım
@ParteMoralll canısı menü yazmşsın gozumden kaçmadı

Ay benim yarın çok dikkatli beslenmem gerek gerçi cteside şehirdışına gidicz gezmeye neladr dikkat edebilirimki ya offf

Yazildinmi ramazai naptin dondurcanmi.
Menu ne zaman yazmisim kiz yazmadim ki

aa yazıldın demek sporaaa cok sevindim canııım

Günaydın kızlar

Gunaydin tontikler

günaydın beybileeerrr sabah tartıda cok cıktım dün sabittim halbuki yarına eksi bekliyodum niye böyle oldu bilmem bugün cok su içip az yicem galiba anca böyle dengelicemm

☆ MAYIS AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

()Hedef52:+40
()Senad:
(68)SekerPancarii:68+73
()Alina_:
(90)zuzuzuzu1234:90+105
()ParteMoralll :

MOR TAKİM

(60)Poncikbirgelincik:60
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(130)sarraf: 130
(30)Aylnaylm1 :30+120

PEMBE TAKİM:335
MOR TAKIM:220

kaptinn evet tatlım ama öyle bir yere girme imkanim yok benim kaldığım yer çok küçük bir yer bı sene KPSS 80 aldım olmadı daha iyi çalışırsam belki olur son kez denerim ondan sonra çocuk düşünüyoruz bakalım nasıp canım

Kızlar dün akşam ben yemek yaptım eşim de mercimek kotfersicistwdi onu da yaptım kalktım saat dokuzda yemek yemedim mercimek köftesi yedim taslayin beni ben hak ettim tartıda da ccikmadik biliyom çok cikacam

☆ MAYIS AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

()Hedef52:+40
()Senad:
(68)SekerPancarii:68+73
()Alina_:
(90)zuzuzuzu1234:90+105
()ParteMoralll :50

MOR TAKİM

(60)Poncikbirgelincik:60
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(130)sarraf: 130
(30)Aylnaylm1 :30+120

PEMBE TAKİM:335
MOR TAKIM:220

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…