- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.941
ödemmiş demek kiGünaydın dün 68 dim çok moralim bozuldu yürüyüş de yapmıştım oysa bugün 66.6 çıktım :)) demekki dün siskinligim varmış :)
hayırlısı kuzuuummm cocuk olunca zaten insan calışmak istemez rabbim herkese nasip etsinkaptinn evet tatlım ama öyle bir yere girme imkanim yok benim kaldığım yer çok küçük bir yer bı sene KPSS 80 aldım olmadı daha iyi çalışırsam belki olur son kez denerim ondan sonra çocuk düşünüyoruz bakalım nasıp canım
,Kızlar dün akşam ben yemek yaptım eşim de mercimek kotfersicistwdi onu da yaptım kalktım saat dokuzda yemek yemedim mercimek köftesi yedim taslayin beni ben hak ettim tartıda da ccikmadik biliyom çok cikacam
kuzum yumurta seviyo musunben sıkıldım diyetten aç kalıyorum olmuyor az yiyorum olmuyor nasıl gitcek bu kilolar
günaydın kuzuuuummmm tam seni geçiriyodum aklımdannn☆ MAYIS AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
()Hedef52:+40
()Senad:
(68)SekerPancarii:68+73
()Alina_:
(90)zuzuzuzu1234:90+105
()ParteMoralll :50
MOR TAKİM
(60)Poncikbirgelincik:60
()Nuffiun:
()elaalemi:
(45)selcanmehmetcan:45
(130)sarraf: 130
(30)Aylnaylm1 :30+120
PEMBE TAKİM:335
MOR TAKIM:265
Günaydınlar canlarrrr
Valla haklısın bacım olsun sen gene az ye bı ayda bı kilo versem altı ayda altı kilo eder öyle düşün sıkma canını bana da çok oluyorben sıkıldım diyetten aç kalıyorum olmuyor az yiyorum olmuyor nasıl gitcek bu kilolar
Tamam bugünü çok iyi degrlendirecem :)hayırlısı kuzuuummm cocuk olunca zaten insan calışmak istemez rabbim herkese nasip etsin
,
yarın tartı günü az yemen lazım azzzz
Üç öğün yumurta yiyorsun demikuzum yumurta seviyo musunbişey duydum onu yapalım beraber 2 3 kilo verdiriyomş
Bende sekersiz guzel bence aci falam degilafiyet olsunnnnanaaam bu çay harbi mor ya la iyice merak ettirdin ama alsam kesin beğenmem ben şekersiz içiyorum acı mı ki acı değilse alayım bende
GünaydınlarGünaydın kızlarrr
Bende sekersiz guzel bence aci falam degildedim sizi kimil kimil mor diyr ama mavi sanki haahah büyülü giziim buuuu
Nasılsın canımGünaydınlar
Hahahahahaah yok sen kirmizi allacivertimsi morumsu bi renkmorcivert alcam bende merahlandımmmm buyuk marketlerde mı vardır nerden alıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?